Şimdi Ara

. . . : : : TOXK CLUB : : : . . . (1275. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25.692
Cevap
15
Favori
589.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12731274127512761277
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tinúviel

Up

Bu Gears 3 edt konsolun özel ses efektlerini kapatamıyormuyuz yada orjinal bip sesine çevirebiliyormuyuz?Bendeki ses bozukmudur nedir Gears sesi cızırtılı çıkıyor iyice kafam bozuluyor konsolu açarken yada oyun takıp çıkartırken.

Konsolu ve dvd sürücüsünü gamepadden açtığında ses çıkmıyordu sanırım.
  • Şu konu kaybolmasın ya!! YUKARI
  • tatildekiler gelsinde aktif olsun hocam şu konu
  • Arkadaşlar sağolun ama, hem üyelerin çoğunun evli olmasından hem de neslin sonuna gelmemizden dolayı, kulüp 5-6 aydır pek aktif değil.

@Nachtsicht93 @Sterilmikrop
  • Bende aranıza yeni katıldım xbox 360 s 250gb lık konsolumla jtag, fw gibi işlemlerle işim olmaz öyle olsaydı gidip 1250 ye 4 oyunlu makine almazdım

Yeni evliyim yaşım 29 mali müşavir stajyeriyim elimde ps3 vardı, one ı bekliyordum fakat daha fazla dayanamayıp xbox 360 aldım.

Henüz live a üye olmadım uk, tr hangisini seçiceğimi biraz araştırmam lazım, daha sonra editlerim live üyeliğini aldığım zaman
  • bluelabel kullanıcısına yanıt
    Valla hocam xbox one alıcaklar emin ol bir süre daha 360 oynucaklar en fazla 2 oyun alsalar bitirince napıcaklar ? ingilterede bile 59 sterline satılan oyunları TR'de düşünmüyorum fiyatlarını o yüzden bence şöyle olucak buralar bir süre boş kalıcak xbox one fırtınası olucak ondan sonra oyun sıkıntısı artınca biraz daha ucuzlayana kadar 360'a devam edicekler bende öyle düşünüyorum xbox one alıcam, ps4'te alıcam ama oyun sıkıntısı yaşıcam bunları alınca en az 6 ay 3 oyundan fazla oyun alacağımı sanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.M.M.M,

Bende aranıza yeni katıldım xbox 360 s 250gb lık konsolumla jtag, fw gibi işlemlerle işim olmaz öyle olsaydı gidip 1250 ye 4 oyunlu makine almazdım

Yeni evliyim yaşım 29 mali müşavir stajyeriyim elimde ps3 vardı, one ı bekliyordum fakat daha fazla dayanamayıp xbox 360 aldım.

Henüz live a üye olmadım uk, tr hangisini seçiceğimi biraz araştırmam lazım, daha sonra editlerim live üyeliğini aldığım zaman

İçerik az olduğu için TR seçme hocam, US seç. Hatta Live üzerinden oyun almayı düşünüyorsan, kesinlikle Macar hesap aç. En uygun fiyatlar Macar hesapta çünkü. Macar uzantılı mail adresi ile üye olabilirsin. Ya da uğraşamam diyorsan, Amerika adresiyle US hesap açıp, onu Macar hesaba çevirirsin.

Ben 2. hesap olarak kullandığım UK hesabımı Macara çevirmiştim. Sıfırdan açarım diyorsan, Mustafa arkadaşımız yardımcı olur sana.

@md07tr

• Bu neslin sonuna geliyoruz diye kulüp aktifliğini yitirdi de. Yeni neslin başında da pek aktiflik göremeyiz en az 1 sene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel

quote:

Orijinalden alıntı: S.M.M.M,

Bende aranıza yeni katıldım xbox 360 s 250gb lık konsolumla jtag, fw gibi işlemlerle işim olmaz öyle olsaydı gidip 1250 ye 4 oyunlu makine almazdım

İçerik az olduğu için TR seçme hocam, US seç. Hatta Live üzerinden oyun almayı düşünüyorsan, kesinlikle Macar hesap aç. En uygun fiyatlar Macar hesapta çünkü. Macar uzantılı mail adresi ile üye olabilirsin. Ya da uğraşamam diyorsan, Amerika adresiyle US hesap açıp, onu Macar hesaba çevirirsin.

Ben 2. hesap olarak kullandığım UK hesabımı Macara çevirmiştim. Sıfırdan açarım diyorsan, Mustafa arkadaşımız yardımcı olur sana.

@md07tr

Teşekkür ederim hocam, genelde uk yada us hesabı açmış arkadaşlar uğraşıp açarım kısa sürede, şuan internete bağlamakla uğraşıyorum cihazı port açmamız gerekiyor galiba kimisi mtu değerlerini değiştirceksin felan. Forumu tekrar bi hatim edeyim

• Klüp nesilin sonuna gelinmesiyle aktifliğini yitirdi doğrudur :) yeni nesilin gelmesi ile gerek region durumu gerek fiyatı derken toparlanmamız biraz sürer. Fiyatı oyunuyla liveı ile yaklaşık 2000 TL lik cihazlar. Çıktığı gibi alınabilecek ürünler değil...

Şahsen ben bu nesilde xbox defterini kapattım. Bundan sonra çıkacak çoğu oyun GTA5'i olsun CoD Ghost olsun Fifa 14 olsun Xboxone'a da çıkıcak. Dolayısı ile şu saatten sonra bu oyunları eski nesile almak bana pek mantıklı gelmiyor...

Zaten klüp olarak birbirimizden kopmuş değiliz facebooktu whatsapp tı vs gayet etkin
  • bizde gelsek hocam :)

ayrıca saydığınız oyunların toplam tutarı şimdiden 200 sterlinin üzerinde :D gerçi bende xbox one'da varım :D
  • Xbox almama vesile olan bir oluşumdur burası. Hatta daha konsol sahibi olmadan yurtdışından oyun ne kadar zamanda gelir diye geow2 almıştım shoptodan. Xboxtan veya orjinal kullanmaktan vazgeçmedim, bundan sonra da vazgeçmem sanırım. One almayı tabii ki bende düşünüyorum fakat önce birşeylerin netleşmesi gerek. Hem bu nesilde xboxta oynamadığım çok oyun var, ki daha GTA5 geliyor. Yeni nesil karmaşası bitinceye kadar idare edecek oyunlara sahibim.. :)
  • Cihaz kurulum işlemleri felan herşeyi yaptık sonunda ama live hesabı açarken UK açtım daha sonra elimdeki Dance Central 2 oyun kodunu girdiğimde kabul edilmediğini gördüm.
    Yani paşa paşa Türkiye tarafına geçiyorum akşam eve geçince
    Xone yaygınlaşıp temin şartları kolaylaşıncaya kadar 360 la güzel vakit geçireceğim gibi duruyor. Gece 3 de yattım kinectin başından kalkamadık hanımla
    GT:CEKDEMIR yavaş yavaş oyunları temin ediyorum arkadaşlar ekliyebilirsiniz benide.
  • merhaba arkadaslar XBOX 360 Kullanicilarin hesabina baka bilecegim bir site varmi.
    hangi oyunlari oynuyorlar gibi tophyleri karsilasdirmak gibi.

misal bunun gibi http://psnprofiles.com/JohnSheppard45
  • quote:

Orijinalden alıntı: OKAMI

merhaba arkadaslar XBOX 360 Kullanicilarin hesabina baka bilecegim bir site varmi.
    hangi oyunlari oynuyorlar gibi tophyleri karsilasdirmak gibi.

misal bunun gibi http://psnprofiles.com/JohnSheppard45

https://live.xbox.com/en-US/Profile?gamertag=metal+can

• metal can kullanıcısına yanıt
    sagol, ama ben pek bir sey göremiyorum :D verdigin linkde,
    ne oynanmis oynunlar nede trophy listesi gözüküyor.
  • OKAMI kullanıcısına yanıt
    Üyeliğinle giriş yapıp, Compare Activity sekmesini tıkla.
  • bluelabel kullanıcısına yanıt
    cok sagol ise yaradi :D
  • arkadaşlar ninja gaiden 2 pal arıyorum, elinde olup satmayı düşünen olursa pm den ulaşabılır teşekkürler...
  • Vay be hey gidi günler :/

Zamaninda haber vermeden korsana gecmis ve haliyle klüpten atilmistim,kendime yediremeyip resmen "trollük" yapmistim yahu konuda

2 günlük Dünya'da,3 kurusluk konsollar icin burdaki 4-5 kisinin kalbini kirmis ve cidden cok yakisiksiz beyanlarda bulunmustum..Haksiz oldugum halde artistlik yapma cabalarim da takdire sayandi

Neyse sabah programina cevirmeye gerek yok; @lee byung(Caglar) - @Tinúviel(Ensar) - @Xbox One(Caglar) ve @bluelabel(Ümit Abi)'den özür diliyorum..

Bu konu sayesinde bircok samimi,efendi arkadasla tanistim ve hala da görüsürüm kendileriyle,zamaninda konuyu baltalamaya calistigim icin de üzgünüm,kalp kirmak kolay tamiri zor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi die.Rache -- 13 Eylül 2013; 21:22:20 >

• 
Sayfa: önceki 12731274127512761277
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.