Şimdi Ara

. . . : : : TOXK CLUB : : : . . . (1277. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25.692
Cevap
15
Favori
589.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12751276127712781279
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok aktif üye olmasam da takip etme konusunda zayıf kalmamaya çalışıyorum.
    Ama yukarıdaki yazılanları görünce bu gruba katılmanın neden doğru karar olduğunu iyice anlamış oldum.
    Belki çok (neredeyse hiç) muhabbetlere katıl(a)masamda burada olmak güzel.
    Bu arada beklenen sonbahar geldi ve buralar yine hareketlenmeye başladı. Yazın sessiz sedasız ve ıssız bir yer gibiydi.
  • Niye kimse uzun zamandır günah çıkarmıyor okuması zevkli oluyordu
  • Ben dahil club dan çıkan tüm arkadaşlar Xbxo One da mecbur orjinal kullanacağımız için geri gelebiliriz ona göre.
  • Herkes bi itiraf yapmış bende yapıyım. Bende kırdırdım makinayı çatır çatır indirip indirip oynuyorum

Buda verbatim oyun arşivim... !!!TIKLA!!!

Şaka tabi kırdırmadım dvd kızağının plastik dişlileri kırılmış o yüzden nerden baksanız 7-8 aydır açmıyorum aleti. İçinde forza horizon mahsur kaldı modlu olduğu için tamirede gönderemiyorum, kendimde üşeniyorum açıp yapmaya, toplarken çok sallapati toplamıştım bi daha açarsam kırılabilir gta5 fifa 14 konularını üstte gördükçe içim gidiyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 29 Eylül 2013; 9:52:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: VendettA

Herkes bi itiraf yapmış bende yapıyım. Bende kırdırdım makinayı çatır çatır indirip indirip oynuyorum

Şaka tabi kırdırmadım dvd kızağının plastik dişlileri kırılmış o yüzden nerden baksanız 7-8 aydır açmıyorum aleti. İçinde forza horizon mahsur kaldı modlu olduğu için tamirede gönderemiyorum, kendimde üşeniyorum açıp yapmaya, toplarken çok sallapati toplamıştım bi daha açarsam kırılabilir gta5 fifa 14 konularını üstte gördükçe içim gidiyo

GTA neysede FIFA'da çok birşey kaçırmıyorsun.

• Hesap ban var senin hesabi banlasalar Ms' in merkezini c4 ile havaya ucurursun:))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lee byung

quote:

Herkes bi itiraf yapmış bende yapıyım. Bende kırdırdım makinayı çatır çatır indirip indirip oynuyorum

Fifa Demosu silver üyelere açık mı? Bi demo indirmek için gold almıyım nası olsa online horizon harici bişey oynayamam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 29 Eylül 2013; 10:45:52 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Hocam aynı olay geçen hafta benim başıma geldi.30TL ye yaptılar.Geçmiş olsun..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lee byung

quote:

Fifa Demosu silver üyelere açık mı? Bi demo indirmek için gold almıyım nası olsa online horizon harici bişey oynayamam

Malesef sadece gold için .

• Hocam benide yazarmisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtakdgn

Hocam benide yazarmisin

• Herkese selamlar.
    Live üyelik alabileceğim uygun, güvenilir ve hızlı teslimat yapan bir yer biliyormusunuz. nuclear in elinde kalmamış şuan.
  • senol1979 S kullanıcısına yanıt
    @senol1979 Microsoftun kendi sitesindeki satılan live aylık üyeliğinden daha ucuza satan yerler varmıki ?
    Yıllık üyeliklde 8.33 tl ye geliyor aylık 99 liraya üye olunabiliyor kendi sitesinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senol1979

Herkese selamlar.
    Live üyelik alabileceğim uygun, güvenilir ve hızlı teslimat yapan bir yer biliyormusunuz. nuclear in elinde kalmamış şuan.

Bu siteden Paypal ile yaklaşık 90 liraya alabilirsin Şenol;

http://www.cheapxboxlivecodes.com/xbox-live-gold-subscription-codes/cheap-12-month-xbox-live-gold-membership-subscription/

• Teşekkürler cevaplar için.
    Her ikisini de inceleyeceğim.
    Xbox Türkiye den alınan livelar UK hesaplar da kullanılabiliyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senol1979 -- 8 Ekim 2013; 13:11:03 >
  • Sanalsarayda gittigidiyor üzerinden 1 yıllık 97 tl 3 aylık 45 tl 1 aylık 15 tl

Alır almaz 1dk içinde kodu gönderiyorlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 8 Ekim 2013; 13:12:05 >
  • quote:

Sanalsarayda gittigidiyor üzerinden 1 yıllık 97 tl 3 aylık 45 tl 1 aylık 15 tl

Alır almaz 1dk içinde kodu gönderiyorlar...

Kendi sitelerinde göremedim.
    Buldumm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senol1979 -- 8 Ekim 2013; 13:19:31 >
  • Arkadaşlar ben dvdroö sürücümü tamir ettim. Artık açılıp kapanıyor

Çok pahalı olmayacak şekilde Farcry 3 ve Bioshock Infinite oyunlarını arıyorum.

Elinde olup satmak isteyen bana ulaşabilir :)

• Ben de katılmak isterim böyle bir platforma. Gamertagim WizardGezici. 5000 G var. Black Ops MW3, WWE '13 ve daha nice oyunlar var. İsteyen varsa eklesin Live'dan.
  • Selam millet !! Neler yapıyorsunuz bakalım??Uzuuuunnnn zaman oldu sesinizi duymayalı...Ne alcaz yeni nesilde kararınızı verdiniz mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voldemort -- 4 Kasım 2013; 13:49:32 >
  • 
Sayfa: önceki 12751276127712781279
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.