Şimdi Ara

. . . : : : TOXK CLUB : : : . . . (1278. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25.692
Cevap
15
Favori
588.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12761277127812791280
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çoğumuz biraz beklemeyi düşünüyor sanırım ama yine de gaza gelenler olabilir platform gelişip oyun portföyü artınca daha alınabilir bir hal alacaktır bence bu süre 1 seneyi bulur belki bir umut o zamana Xbox One TR ye de gelmiş olur.
  • Facebook gurubu duruyor mu hala?
  • quote:

Orijinalden alıntı: voldemort

Selam millet !! Neler yapıyorsunuz bakalım??Uzuuuunnnn zaman oldu sesinizi duymayalı...Ne alcaz yeni nesilde kararınızı verdiniz mi?

Elimde çok oyun olduğu için 1 sene beklemeyi düşünüyorum ben Dursun. Live, Halo ve Forza yüzünden %90 Xbox alırım herhalde.
  • quote:

Facebook gurubu duruyor mu hala?

Duruyor ama whatsapp daha bir aktif :D
    Whatsapp'ta ekli değil misin sen Dursun abi?
  • Iki sisteme de mesafeliyim su an icin. Gelsinler bir gorelim hunerlerini ondan sonra bakariz. Arkadas ortami belirleyici unsur olacak yine.
  • Bende yaklaşık 1 sene kadar beklerim, neymiş ne değilmiş bakmak lazım. X360ın donanım sorunlarınıda biliyoruz, it only does everything diyipde çıkan konsoluda biliyoruz

Destiny'de yeni nesil eski nesil arasında büyük fark olursa yeni nesile geçerim. Dönüm noktası Destiny olcak benim için
  • yok değilim saygın,eklesenize beni :) Ümit senin PS4 aldığını düşünemiyorum,forum yarılır ortadan ikiye valla,Soner,Hakan,Maydo,Evren,Anıl,Çağlar,Burçak gibi aklıma bir kalemde gelenler nasıllar,kollektif fotbol bir üst lige çıktımı,merak ettiğim bir sürü şey var....Grup neden aktif değil vs. vs.
  • quote:

yok değilim saygın,eklesenize beni :) Ümit senin PS4 aldığını düşünemiyorum,forum yarılır ortadan ikiye valla,Soner,Hakan,Maydo,Evren,Anıl,Çağlar,Burçak gibi aklıma bir kalemde gelenler nasıllar,kollektif fotbol bir üst lige çıktımı,merak ettiğim bir sürü şey var....Grup neden aktif değil vs. vs.

Muhabbete devam abi bıraktığın gibi

Xbox one preorder yaptık Soner abiyle gün sayıyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: lee byung

quote:

yok değilim saygın,eklesenize beni :) Ümit senin PS4 aldığını düşünemiyorum,forum yarılır ortadan ikiye valla,Soner,Hakan,Maydo,Evren,Anıl,Çağlar,Burçak gibi aklıma bir kalemde gelenler nasıllar,kollektif fotbol bir üst lige çıktımı,merak ettiğim bir sürü şey var....Grup neden aktif değil vs. vs.

nerden yaptınız,kaça yaptınız?Soner'le konuşmak lazım şu preorder işini

• quote:

quote:

quote:

Shopto'dan abi . 2.gamepad,forza ve fifa içinde aldık 1500lere gelecek.

• Evet beyler TOXK da kimler çıktığı gibi konsolu alacak bakalım? Konsolla beraber BF 4 ve Dead Rising 3 gibi oyunları almazsanız çok ayıp olur:) BF 4 multisini 64 kişi ,DR 3'ün single playerını 4 kişi coop oynamak için 1 yıl bekleyecek misiniz gerçekten?

Bunlar tronixweb den aldığım oyunlar shopto dan da BF 4'ü aldım geriye bir tek Forza 5 kalıyor onuda edinmekte kararsızım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam gümrük filan hariç herhalde?

• quote:

Orijinalden alıntı: Xbox One

Evet beyler TOXK da kimler çıktığı gibi konsolu alacak bakalım? Konsolla beraber BF 4 ve Dead Rising 3 gibi oyunları almazsanız çok ayıp olur:) BF 4 multisini 64 kişi ,DR 3'ün single playerını 4 kişi coop oynamak için 1 yıl bekleyecek misiniz gerçekten?

Bunlar tronixweb den aldığım oyunlar shopto dan da BF 4'ü aldım geriye bir tek Forza 5 kalıyor onuda edinmekte kararsızım.

Edit1: O kadar yazdım DH'nin HTTP Service hatalarıyla karşılaştım yazma isteiğimi yedi bitirdi. Yorumda kaydedilmemiş.
    DR3, Ryse, Forza kesin alınacak oyunlar zaten Pinky. Ancak AC IV'yi bu nesilde al bence. Yeni nesil ile arasında fark yok neredeyse.Gerek yok yani. Onu alacağına atıyorum FIFA alırsın, CoD alırsın, hepsini geçtim bence 10 numara gelen Watch Dogs var veya onun yerine az bekleyip, nasıl olsa paşa paşa alınacak Tifanfall'ı alırsın.
    Kısaca yeni nesil için önermem AC IV'yi.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMEA

Ancak AC IV'yi bu nesilde al bence. Yeni nesil ile arasında fark yok neredeyse.Gerek yok yani. Onu alacağına atıyorum FIFA alırsın, CoD alırsın, hepsini geçtim bence 10 numara gelen Watch Dogs var veya onun yerine az bekleyip, nasıl olsa paşa paşa alınacak Tifanfall'ı alırsın.

Hocam valla AC IV'ün yerine alacak oyun bulamadım. FIFA oynamıyorum, CoD Ghosts single modu 5 saat imiş multisini zaten BF 4 varken yüzüne bakmam Forza 5 ise 4 den farklı gözükmediği için fiyatını hak etmiyor şuan.
  • quote:

quote:

Ancak AC IV'yi bu nesilde al bence. Yeni nesil ile arasında fark yok neredeyse.Gerek yok yani. Onu alacağına atıyorum FIFA alırsın, CoD alırsın, hepsini geçtim bence 10 numara gelen Watch Dogs var veya onun yerine az bekleyip, nasıl olsa paşa paşa alınacak Tifanfall'ı alırsın.

Hocam valla AC IV'ün yerine alacak oyun bulamadım. FIFA oynamıyorum, CoD Ghosts single modu 5 saat imiş multisini zaten BF 4 varken yüzüne bakmam Forza 5 ise 4 den farklı gözükmediği için fiyatını hak etmiyor şuan.

Haklısın ancak AC IV de hak etmiyor.(Nesil farkı olmasına rağmen) 60 doların cebinde kalır sonra çıkan bir oyunu alırsın. Aceleye getirme bence. Hatta keşke BF4'ü bu nesil için alıp, sonra 10 dolar vererek yeni nesile taşısaydın. Sanırım FIFA içinde böyle bir seçenek olması lazım. Onları da değerlendirebilirsin. Illa alacaksan bir oyun, AC yerine Watch Dogs alabilirsin bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMEA -- 4 Kasım 2013; 18:23:20 >

• quote:

quote:

quote:

Haklısın ancak AC IV de hak etmiyor.(Nesil farkı olmasına rağmen) 60 doların cebinde kalır sonra çıkan bir oyunu alırsın. Aceleye getirme bence. Hatta keşke BF4'ü bu nesil için alıp, sonra 10 dolar vererek yeni nesile taşısaydın. Sanırım FIFA içinde böyle bir seçenek olması lazım. Onları da değerlendirebilirsin. Illa alacaksan bir oyun, AC yerine Watch Dogs alabilirsin bence.

BF 4'ü bu nesil için niye alayım hocam aynı fiyata XO'a almak varken? BF 4 aşırı kötü gözüküyor X360 da kuruş çıkmaz benden. Watch Dogs ve Titanfall'ı zaten alacağım ama onların çıkmasına daha zaman var. Aşağıdaki videoyu izle belki fikrin değişir.

TIKLA

• quote:

Orijinalden alıntı: nuwanda87

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam gümrük filan hariç herhalde?

Elden gelicek

• Gecenin anısına Toxk uyumuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musketeer. -- 10 Kasım 2013; 2:16:36 >
  • Uhuu burada günah çıkartma seansı olmuş insan bir mention atar.

Benim olay dramatik değil aslında o dönemde(1 yıldan biraz fazla oldu heralde) kendime ait ev tutup bunun masrafını görünce ve çıkacak oyunların 2 aylık kiramdan fazla para yediğini hesaplayınca mecburen para eden orjinal konsolumu satıp dvd-rom fw li konsol aldım.Çıkışında Xbox One alacağımı tahmin ediyordum bir ara PS4'e aklım gitsede.Orjinal oyun o dönemde ciddi olarak masrafını karşılayamayacağım noktadaydı ve bunuda belirterek çıkmıştım hatta konsolu aldıktan sonra değil bu işi planladığım dönemde yazmıştım buraya.

FW dönemi 7.nesil ile bitti Xbox One'ın yatırımı büyük oldu konsol oyunlar vs 2000tl'yi geçti benim masraf o 400-500tl ye konsol alıp 3-4 konsol çöpe atılan dönem geride kaldı.

Grup şu sıralar pasif Xbox One alanda benim bildiğim 2xÇağlar birde ben varım aralık ayı gelip konsola kavuşunca umarım beraber oynadığımız günler geri döner Ryse'da beni doğrayarak stres atabilirsiniz.

Konsol Day One Edition @lastday4u üstad sağolsun Fifa 14 geliyor onunla birlikte aşağıdakileride Tronix'den aldım.(Evet Ghosts aldım lütfen sövmeyin.)

Titanfall'a kadar arşivim böyle kalır,ucuzlarsa DR3 kapacağım sadece Titanfall'dan sonra zaten oyuna falan gerek kalmıyor.

• Senin yine iyi :)) Ayrıca orda en önemli oyun eksik! BATTLEFIELD 4.! :) Valla şuan COD tan 5 kat daha fazla zevk aliyoruz BF4 oynarken. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nucLear -- 10 Kasım 2013; 4:26:11 >

• 
Sayfa: önceki 12761277127812791280
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.