Şimdi Ara

TOXOPLAZMA PARAZİT [ BEN YANDIM SİZ YANMAYIN ] ( İYİLEŞTİM ! ) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
333
Cevap
16
Favori
25.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
247 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: hgwxx/7

quote:

Orijinalden alıntı: OCA

ARKADAŞLAR 1 BUÇUK AYLIK BİR TEDAVİNİN ARDINDAN IYILESMİŞ BULUNMAKTAYIM. HEPİNİZE İYİ DİLEKLERİNİZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM. ALLAH KİMSENİN BAŞINA VERMESİN BÖYLE BİR HASTALIĞI. ZOR GÜNLERDİ BENİM İÇİN. HAYATI TEK GÖZLE YAŞAMAK KISA SÜRELİĞİNE DE OLSA KÖTÜYDÜ. 150 KÜSÜR İĞNE, HAPLAR VE DAMLALAR VE HEPSİNİN AYRI AYRI YAN ETKİLERİNE MARUZ KALMAK ÇOK ZORDU. KENDİNİZE İYİ BAKIN HEPİNİZİ SEVİYORUM.

Hiç bir sıkıntı yok değil mi?

Yok hocam çok şükür
  • beyinde toxoplasma için aids olmanızgerekir diye bişey okudum doğru mudur acaba?
  • Hocam tipine 3/10 veriyorum oda beren için
  • Sokak kedilerine yemek verirken küçük bir kedi silkelendi. Üzerindeki su sol gözüme kaçtı. Çok korkuyorum. Yarın doktora gideceğim.
  • Geçmiş olsun nerede tedavi oldunuz
  • F8'den f1.2'ye düşmüş gözleriniz hocam Çok aydınlık görmeniz gerekmiyor mu yaw xD
  • 1ht1baron 1 kullanıcısına yanıt
    Dr gittiniz mi
    Bişe çıktı mı
    Bence çıkmamıştır ama yinede merak ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toxo ıgg toxo koryoretinit ama nedense binde bir vaka gelince teşhis koymak nedense bu kadar zor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BluePassenger

Dr gittiniz mi
    Bişe çıktı mı
    Bence çıkmamıştır ama yinede merak ettim
    Normal devlet hastanesi burada testi yapılmıyor dedi. Araştırma hastanesine gönderdi. Orada gözüme bile bakmadılar. Sadece kanımı alıp toxoplazma testi yaptılar ve temiz çıktı.
    Hehe öyle olmaz ki, gözde olan enfeksiyonlar kandan ölçülmez.
    Ah o sokak kedileri yok mu. İşleri güçleri kirpi gibi insanların gözlerine toksoplazma ateşleyip onların kör olmalarına sebep olmak. Orta çağda kara kedileri yakarlarken beyaz kedileri de yaksalarmış bugün böyle karavebaları konuşmuyor olurduk. Ateşiniz bol olsun lanet yaratıklar!
  • Mete Can Karahasan kullanıcısına yanıt
    Hayvanlara neden öyle diyorsunuz ironimi ciddi mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan

Hehe öyle olmaz ki, gözde olan enfeksiyonlar kandan ölçülmez.
    Hiçbir devlet hastanesi bakmıyor gözdeki toxoplazmaya. Fakat göz doktoru ayrıntılı şekilde lazerle (ismini unuttum) baktı. Orada da bir şey çıkmadı sanırım. Hastaneler falan çok düzensiz. Sonradan bir şey çıksa "aaaa öyle miymiş vah vah" derler.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.