Şimdi Ara

Toyota 1.3 terra 99 model

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

başlıktadda belirttiğim markada arabam var , çelik jant taktırmak istiyorum ama markalar konusunda hani hangisi iyidir yada hani nelere dikkat etmem gerk alirken nerelerinden anlayabilirim orjinal ya da olmadiklarini falan falan gibi bilgileri ögrenmek istiyorum çünkü sanayiden falan taktirmayi düşünüyorum bayidekiler bayagi pahali oldugunu duydum.

öncelikle tavsiyelerinizi merak ediyorum yardimci olabilirseniz çok sevinirim.

• dostum jantta ikinci el yada bayii dışında almak biraz riskli jantın tamiri sağlıklı olmuyor ama bayii dışında da jantı sıfır diye bile satanlar oluyor tamirlisini...

alırken jantın arabaya uymasına bakacaksın diyeceğim ama onuda sen ölçemezsin zaten yanlış hatırlamıyorusam 100*5 bijon aralığında ve orjinal boyutta alırsan sorun çıkmaz yada güvendiğin birinden bulabilirsen jantı daha avantajlı olur tabii. ha sakın gidipte çin malı jant alma cms kormetal gibi bilindik güvenli jantlardan al

birbaşka dikkat edeceğin hususda çelik jant bijonları farklıdır alınca onlarıda değiştirmelisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercan_wrc -- 6 Eylül 2010; 3:12:12 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.