Şimdi Ara

Toyota 50bin bakımı + ekstra disk-fren balatası masrafları(Auris içerir) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
0
Favori
15.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hadi değiştin her biri için 65 TL işçilik ücreti de ne öyle ??

Hocam özel servise gitseydiniz keşke !
    İnanın en fazla 500 TL tutardı.

Resmen vurgunculuk bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: akridin

4 yil once 2008 model dizel otm auris icinde fren diski degisimi 1000 tl istemislerdi. Daha sonra garantiden degisim yapilmisti.bu kilometrede disk degisirmi!!!

hah işte o diskler hiç değişmemiş olabilir hocam, yoksa bu km'de disk değişimi olmamalı bencede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Emir -- 19 Kasım 2013; 20:27:04 >
  • _Emir kullanıcısına yanıt
    50.000km'dir hiç bakım yapılmasa bile o diskler bitmez. Balatalarda çok şehir içi ve sert kullanılırsa ancak biter.Anlamadım ben bu işi ya cidden kendim ödemiş gibi üzüldüm hocam geçmiş olsun tekrar.
  • Kusura bakmayın da hata sizde.. Sanayide orjinal parça alıp bir tanıdığa yaptırsanız yarı fiyatını bulmaz..
  • araba ankaradaydı, şu an bilmediğim, sanayisine hiç uğramadığım bir yerdeyim, pek mümkün olmadı hocam sanayi, uzun yolda tehlike atlatmakta baya korkuttu bizi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Emir -- 19 Kasım 2013; 20:31:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Emir

tahmini 1000-1300 arası gibi bir rakam denildi, fatura geldi 2000 bir de bu frenlerle uzun yolda kaza tehlikesi falan oluşmuştu, o yüzden baktırdık,
    eh sahibi de bakım yapmamış galiba doğru düzgün böyle bir facia oldu

Güzel hocam 50 Binde bir aracın disklerinin değişmesi normal bir durum olamaz !!
    İstediği kadar bakım yaptırmasın.Hemde sorunsuz olarak anılan Toyota
    Valla neresinden ele alırsak alalım garip bir durum.
    Üzüldüm açıkcası.

• drmert kullanıcısına yanıt
    hocam yukarıda başka bir arkadaş yazmış, dizel aurisinin de 50 binde diskleri değişmiş garantiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Emir -- 19 Kasım 2013; 20:35:40 >
  • Geçmiş olsun üstad
  • Yalniz Toyota sorunsuzdurcular basmamis daha.Bu nedir yahu.El insaf

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _Emir kullanıcısına yanıt
    hocam ne diyecegimi bilemiyorum bu tip servisler yüzünden insan ne yapacağını şaşırıyor. bizde ramazan bayramı öncesi bi arkadaşın arabasının diskleri fln için ford bayine gidip fiyat istemiştik ordaki çalışan sağolsun bize direk 1100 lira tutar extradanda şunlar değişirse 100 lira gibi birşey artar demişti. size hemm 1000 1300 gibi geniş bir aralık vermiş üstüne bide 2000 fatura çıkarmışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06vs97 -- 19 Kasım 2013; 20:43:32 >
  • off 2bin nedir ya
  • Disklerden ve balatalardan vurgun yapmışlar,bunların fiyatları çok saçma geldi bana.
  • Çokmuş be fren ve yağlara 2 bin

• 06vs97 0 kullanıcısına yanıt
    en baba 1300 olur gibi görünüyodu he bir de kdv yi söylemiyorlar uyanıklar faturada 300 kdv görünce şok oldum, arkasından çatır çatır çatır çatır/5-10-15-20 ... arttıkça arttı valla, en azından bu kadar para verildiğine değse bari.bu arada bu toyota yedek parçaları adapazarı'nda mı üretiliyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Emir -- 19 Kasım 2013; 20:47:19 >
  • Benzinli atmosferik araç garantili olmasa ne yazar , düzgün bir özel servis bulup bakımları orada yaptırın . Parça değişmesi gerekiyorsa parçayı dışarıdan alıp taktırın. Rutin bakım içinde eliniz yatkınsa hava ve polen filtrelerini kendiniz değiştirip , yağıda dışarıdan alıp yağ değişimi yaptırın. Böylece en fazla 150 tl ye rutin bakımı yaptırmış olursunuz . Bunlara söğüşlenmenin gereği yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: fottili

Benzinli atmosferik araç garantili olmasa ne yazar , düzgün bir özel servis bulup bakımları orada yaptırın . Parça değişmesi gerekiyorsa parçayı dışarıdan alıp taktırın. Rutin bakım içinde eliniz yatkınsa hava ve polen filtrelerini kendiniz değiştirip , yağıda dışarıdan alıp yağ değişimi yaptırın. Böylece en fazla 150 tl ye rutin bakımı yaptırmış olursunuz . Bunlara söğüşlenmenin gereği yok.

dışarıdan parça alınabilecek internet sitesi? bu filtreleri takma işini kendim yapacağım ama özel tornavidalar gerekiyor, bunları nereden bulabilirim?
  • Bildigin takmislar, bu ne yahu. Fren temizleiyiciydi zartti zurttu. Disk bile degistirmisler gerekliligi tartisilir.

Sok tak 65 lira nedir. Gel bana bedavaya 10 kere sokup takayim.Artik bi baski balata degistirseler 1.000TL iscilik isterler. Yuh diyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar zaten açık açık söylüyor artık araç satışından değil,servis hizmetlerinden para kazanıyoruz diye. 5 yıl garanti verip kendine bağla sonra geleni gideni tokatla ,şu ülkede ticari ahlakın en zayıf olduğu sektör otomotivdir açık ve net.
  • Geçmiş olsun diyorum başka da bir şey diyemiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.