Şimdi Ara

Toyota, ABD'nin 90 yıldır değişmeyen liderini tahtından etti (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
3.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Nereden çıktığının bir önemi yok cls e ye göre daha sofistike bir araç

Amerikalılar arabanın 0 100 u veya nürburgring performansıyla ilgilenmezler,emisyon dediğin şeyi zaten hybritlerle hallediyorlar

Bir sürü ülke gezdim ben ve gördüğüm şey lexus alınacak paraya kimse senin 1.6t almanını almıyor

Ve bindiğim lexuslarin hiçbirisinde senin şahane işçilikli almanlarından bir eksik göremedim.hele hele yeni e serisi falan yalıtım yol konforu olarak rezalet bir araç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 9 Ocak 2022; 10:24:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • canlee89 kullanıcısına yanıt

bu cadillac daha yeni piyasaya çıktı, ne zaman arıza istatistiklerini okudun da karar verdin? ayrıca o land cruiser bir suv ve pick up cenneti olan amerikada yıllık 2000 adet satıyor, nedenini bir sorgula istersen.

• daswagen kullanıcısına yanıt

Ahsahashashas bak bak gene 0 bilgi ile sıkıyor yalanı vw trolü göstersene o skor tablosunu merak ettim. Vw nin emisyon hilesine bile kumpas diyor. Toyota ile Hondanın olduğu Amerikada vw kumdan kale yapar anca

• zotacing kullanıcısına yanıt

Evet sen e serisini halen w211 212 makyajlı kasa sanıyorsun ama öyle değil

https://forum.donanimhaber.com/w213-mercedes-e-serisi-ana-konu--97414667-44

Abd de kimse talisman da almıyor ;)))))

• Tartışmayın şununla. İlla en iyi araba vw dedirtecek.

• Japonların elinde de bir tek Toyota'sı kaldı. Eskiden herşey japon malıydı, şimdi çin oldu.
    Zaten yaş ortalamaları da çok yüksek. Yakında sperm-yumurta sıkıntısı çekmeye başlıyacaklar .

• zotacing kullanıcısına yanıt

Turkiyede 1 milyon lira vereceksem bir arabaya gidip a6 quattro veya s90 alırım,en azından lüks sınıfına girecek bir sürüşleri var:)

e serisini şehirde de otobanda da kullandım,o linkte gördüğün adamlar ne dedilerse doğru

Yol tutuş yok yalıtım yok iki tane tablet ekrana o tipsiz arabayı almam kusura bakma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 10 Ocak 2022; 7:7:3 >
  • öyle demeyin yahu belki vosvos tosbağasını birinci olarak rüyasında görmüştür aynştayn....

• Japonlar,dürüstlüğü ve sağlamlığıyla kendini gösteriyorlar.Yolunuz açık olsun

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.