|
Toyota, ABD'nin 90 yıldır değişmeyen liderini tahtından etti (3. sayfa)
-
-
hail to the king
-
yakında toyota ya sağlam bir ceza verirler, samsung, vw, huawei vs hepsi aynı sonla karşılaştı
-
Bu arkadasa kalsa en guzel araba dizel manuel fiesta :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu SUV'den daha kralını tanımıyorum.
-
-
Toyota'yı yakalamak istorsa GM sadece Chevrolet ve Cadillac üzerine yoğunlaşıp kendini toparlamalı.
-
Toyotalar abd de masrafları çok ucuz ve ekonomik araçlar zaten. Bundan dolayı çok tercih ediliyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arıza makinesi mi? Sen BMW ile karıştırdın galiba Cadillac'ı.
Konfor, güç, donanım en üstün SUV Escalade'dir.
Ama Toyota Land Cruiser'da SUV'lerin babasıdır.
keşke abd pazarına çıkanlardan bize de getirseler.
-
Tam bir trolsun emisyon kumpasiymis
Sen kesin malum takımı da tutuyorsundur ...
Mercedes S cls harici lexusla yan yana gelecek araba değil.hele suv konusunda tövbe ister japonlardan
E serisinin c serisinin halini biliyoruz
1.6 motora herkes takar turboyu güç alır.yürütme maliyetlerine bakacaksın o arabaların
Lexus kullanan adam cam ergonomisi ile uğraşmıyor.açıyor iklimlendirmeyi keyfine bakıyor.üstüne her hava şartında rahat sürüş veriyor.yıllarca orası burası dağılmadan yağı suyu değiştir kullanılıyor
Bunu almanlarda bulamazsın
Hatta dua et toyota düşük hacimle uğraşmıyor,yoksa avrupayı da bitirirler;))
Amerika da japon aracı alır. Hem sorunsuzlar hem de parçaları daha ucuz.
Hayır Beşiktaşlıyım.
Ayrıca benim VW’ e karşı bi aşkım yok, bir mak. mühendisi olarak yaptıkları yüksek mühendisliklere haklı övgü ve hayranlığım var. Marjinal değilim.
Bir markanın her segmentte ki bütün modelleri nasıl referans olur, otomotivde ki bütün disiplinleri en optimize nasıl sunar bu hakikaten dikkat çekici
Neyse Toyotoya kasideler, beyitler, gazeller dizseydim acaba böyle yazarmıydın.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Jimnastik klubu de aynı şeyin farklı rengi pek de farklı sayılmaz neyse konumuz spor değil zaten
Ben donanimhaberciyim yani fiyat performans tarafındayim işin marka farketmez benim için çok farklı markalar kullandım fanatizm yapmam cebime araca ve bana verdigine bakıyorum genel anlamda bu konuda güney Kore ve japon grubu bana ve cebime daha fazla hitap ediyor
Ford F-150 Varken Amerika'da kimse kral olamaz ancak Kraldan çok Kralcılar olur ...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X