Şimdi Ara

toyota auris 1.33 kız kardeşime alacağız ne dersiniz?.... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
8.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Nazarnet58

quote:

Orijinalden alıntı: a_eren

arkadaşlar auris 1.33 alacağız kız kardeşime...yakıt tüketimi ,performans ve fiyat bilgisi olan varsa sevinirim....bi kaç bayiyi aradım ist da 36 gibi diyorlar en son....sıkı pazarlıkla daha da aşağı çekilebilir bayiler gelin görüşelim dediler....

1.33 motoru pek önermem maddi imkanınız varsa 1.6 benzinli motora bakınız yoksa ;

Yeni Megane HB Business 1.6 16v 110 bg Euro 5 = 37.000 TL
     toyota auris 1.33 kız kardeşime alacağız ne dersiniz?....

Bir de bayiye sorun o model var mı diye?

Megane3 benzinli modeli 40bin TL'den aşağı değil. Geçende bir üye konu açmıştı. Bayiye gitmiş böyle bir araç hiç üretilmedi diyor. Sırf insanları falanca fiyatlardan başlayan fiyatlarla diyerek kandırmak için yapmışlar....

• esp dışında cruze a göre çok daha donanımlı bir araba. ayrıca auris konforludur, yol tutuşu da kötü değil en az jetta kadar yol tutar . motoru kendi yarisimden biliyorum 3500 devirden sonra gayet sağlam gidiyor . sollamalarda sıkıntı çıkarmaz; çıkıyorsa trafik kurallarına uymadıgınızdan ya da geçtiğiniz arabanın hırs yapıp gaza yüklenmesindendir .
  • Hala anlayamadınız arkadaşlar bu forumda vw her zaman iyidir, toyota her zaman kötüdür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gnk_

1.2 jetta turbo beslemeli sonucta 1.6 atmosferik motorlar kadar performansli hemde yakit ve vergi olarak avantajli hem arabadan anlamiyorsunuz hemde gelip konusuyorsunuz.

jetta volkswagenin yaptığı en kalitesiz araba.
    Bence hazır yeni üyeyken arabalar konusunda biraz araştırma yap.
  • araç güzel ama motor seçimi yanlış...
  • Bence kız kardeşiniz için iyi bir secim, tabii manuel vites sıkıntı yaratmayacaksa
    Hangi sehirdesiniz bu arada ? Kaç bayiden fiyat aldınız ? Bir de merak ettigim su, aracı beyaz seçtiğimizde iç döşeme rengi de açık renk olabiliyor mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada Suzuki Swift'e de küçük demezseniz bakmanızı tavsiye ederim... Klima - abs - ebd - esp -ön/yan/perde ve diz airbagleri - elektrikli/ısıtmalı/katlanır aynalar - cd/mp3 player - bluetooth - alaşım jant - sis fari vs vs ... Bol donanımlı bir otomobil...
    1.2 olduğu için vergilendirmede Auris'ten bir alt kademede...
    Aynı sınıf olmadıklarını biliyorum, sadece bir öneri

• 2. el ö yargınız yoksa o fiyata 1.6 comf. extra alınabilir hatta otomatiği bile olabilir ufak bir lpg müdahalesi ile cruze astrayı megane'ı dağıtır geçer hatta 4 bin daha koyarsan 2. el dizel bile alabilirsin yeni kasası çıkacak ancak şu anki kasası daha bir alımlı bayana hitap eden cinsten

• 1.6 Edition Astra J alırıdm.

Her yönüyle Auris'ten üstün bir araç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

1.2 jetta turbo beslemeli sonucta 1.6 atmosferik motorlar kadar performansli hemde yakit ve vergi olarak avantajli hem arabadan anlamiyorsunuz hemde gelip konusuyorsunuz.

jetta volkswagenin yaptığı en kalitesiz araba.
    Bence hazır yeni üyeyken arabalar konusunda biraz araştırma yap.

Ben auris hakkinda yorum yapmadim jettaya 1.2 dediler ona cevap verdim performans beklentisi yoksa guzel araba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

bende aurise ferrari demiyorum.
    sana önerdiğin arabayla ilgili araştırma yap öyle öner diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: infinite

Küçük motor büyük kasa her zaman uzak durulmalı!
    Yazık bize ya! 1.33'lerden bahsediyoruz, Sen bu aracı ekonomi yapıcam diye alacaksın aracın ortalaması şehir içi 7-8 litre'den aşağı inmeyecek hatta bayan kullanımı 9-10 litre olarak alabilirsin,

bence 1.2 TSI otomatik olan herhangi bir marka modele yönelin, memnun kalırsınız.

1.2 tsi yeti dsg ile de 10 litrenin altına trafikte inilmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onder46

1.6 Edition Astra J alırıdm.

Her yönüyle Auris'ten üstün bir araç.

Her yönü iddalı bir kelime olsa da bende astra j alırdım mutlaka.

esp standar en azından
  • Kızkardeşe auris 1.33 almayın bence.

Benim biraderde Yaris 1.33 var,daha doğrusu evin market arabası diyeyim,herkes biniyor.Neyse kalkarken 2000'e kadar filan çok bayık bir araç.Stop ettirmek çok kolay.O açıdan tavsiye etmem.

Şehir içinde değilde mesela anadoluda lpg ile bedavaya mis ötesi mis şekilde binilecek bir araç,ama dur kalkta sıkıntılı.Aslında dur kalkta gitmiyor ama benzinli içi çok az yakıyor.
  • 1.33 motor 1.6 motorla ayni vergiyi veriyor araci bilmem ama motor eksiyle basliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

bende aurise ferrari demiyorum.
    sana önerdiğin arabayla ilgili araştırma yap öyle öner diyorum

Hocam oneride bulundugumu nerden cikardiniz arkadasa cevap verdim uzatmayalim isterseniz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: asdfg945671

Toyotayi japonlar kötüleyin Fransız falan gibi saçma seyler önermeyelim 1.2 jetta alırken iyi de sıra buna gelince performanssiz oluyor.

Asıl sen anlamiyon.1.2 jettayı kullanmadığına eminim.
    Bı kere 1.6 atmosferik düzgün araba kullan oyle yorum yap.102 beygirlik jetta kullanırsan tabi 1.2 tsi iyi gelir.

• Bence kotu bir secim olmaz.Astra h veya j de olabilir.

• yakında kasa değişecek şimdi almayın
  • araç manuel olacak ist da bi kaç bayiden fiyat aldım beyaz renk için...35800 gibi dediler ama gelin yüzyüze konuşalım diyorlar sanırım 35500 e hallolur...baklaım hayrlısı olsun...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.