Bildirim
TOYOTA AURİS 1.6 COMFORT EXTRA Nasıl Bilirsiniz ??
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
1.33 Comfort kullanıcısıyım araçran gayet menunum (yokuşlar dışında)
1.6 gayet atak ve konforlu olacaktır makyajlı kasalarda comfort(baz seviye) bile gayet dolu kaldı ki comfort extra diyorsunuz.O fiyata o donanım zor.Şanzıman klasik otomatik 4ileri olması eksi olarak sayılabilir.
Sessiz,konforlu,yol tutuşu o yüksekliğe göre iyi bir araç. -
dsg lerde sorun var diye japon tavsiye ediliyor denildi bu sebeple bu araca yöneldim. lpg ilede uyumlu galiba yakıtta çok zorlamaz 28e yaris almaktan daha mantıklı gözüküyor km fazla ama ne yapalım -
quote:
Orijinalden alıntı: darkcald
dsg lerde sorun var diye japon tavsiye ediliyor denildi bu sebeple bu araca yöneldim. lpg ilede uyumlu galiba yakıtta çok zorlamaz 28e yaris almaktan daha mantıklı gözüküyor km fazla ama ne yapalım
Benzinli bakımı yapılmış araç için 80 bin km çok değil.
Temizse alın,memnun kalırsınız. -
Ben olsam sıfır yaris cvt alırdım. Aralarında 3 litre civarı yakıt tüketimi farkı olur. Cvt yarisler çok ekonomik. Sıfır olması da ayrı bir avantaj. -
yaris o kadar para etmez gibi -
Aynı aracın(makyajlı) 2010 modeli var bende, 6 ileri manuel vites, valvematic motor, LPG baglattırdım, 132 beygir oldugundan güc kaybıda hissedilmiyor, hemde km de 18 kurus yakıyor, Toyota ömürlük araba, gayet memnunum, teybin oldugu yerdeki gri plastikden gelen seslerin dısında,
otomatik olanları VVTI motor, beygiri az bisey daha düsük, yinede atmosferik(sorunsuz) motorlar icerisinde en güclüsüdür,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustisahin -- 12 Haziran 2013; 10:18:58 > -
güle güle kullanın bende 2007-8 (dsg kullanmıyorsa) polo veya bunu alacam büyk ihtimalle otomatik vites arıyorum -
evet cvt olanları çok iyiymiş 2008 kadar ve 2012 sonrası fiyatları biraz yüksek gibi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X