Şimdi Ara

TOYOTA AVENSİS 1.6 YARDIM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar makyajlı kasa (2012-2013) avensislerin performansının vasat olduğu söyleniyor bi arkadaşım bu arabayı düşünüyor zaten donanım konusunda söyleyecek bi şey yok fakat performansı nasıldır yokuşta bayılırmı kullanan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim arkadaşım 1.6 elegan extra modelini alacak şimdiden teşekkürler..

• Youtube'de trafikte çekilmiş kullanım videoları mevcut. Onlardan taratıp bir fikir edinebilirsiniz.

Yada avensis ana konuyu okumanız faydanıza olacaktır.

Örnek videolardan bir tanesini buraya ekliyorum.

Araç sahibi, Ankara havalanından çıkış yapıp, ortalama bir trafikte bir kullanım deneyimini sunmuş.

Ara hızlanmalar ve devir gibi meseleler için güzel bir tecrübe olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamdi0555 -- 26 Ocak 2014; 0:11:27 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence 3000 devir altı biraz cansız. Ama uzun yolda bana hiç sorun çıkarmadı. Doğru vites seçimi ile rahatlıkla çıkabiliyor rampaları. Şehir içinde ise sakin kullanım için ideal bence. Sıkıntı yaratmıyor açıkcası.
  • 2004-2005 modellerinden 1.6 motorlu olanlarından çok istedim ama nasip olmadı.
  • Arkadaşlar değerli yorumlarınız için çok teşekkürler kafamdaki soru işaretlerini kaldırdınız performansı yeterli olacak sanırım Herkese iyi forumlar
  • Aralık ayında peşin 64.000 Liraya 2013 elegant extra için fiyat aldım. 2014 gelsin diye almadım..Şimdi 70 Bin.. Bir yıl önce sonra ne olacak ? Aynı araba....Şimdi kol gibi kazık oldu...Bekliyorum..SUPERB - OKTAVİA - MITSUBİSHİ - MAZDA 2014 bakacağım... 132 HP motor o kasayı çekmiyor diyenler gidip 105 HP motorla satılan 1,5 tonluk arabalara baksınlar..Her diyene inanma...Tilki uzanamadığı ciğere mundar dermiş....
  • 3000devir sonrası çok iyi....
  • Arkadaşım 2. el aldı 66.000 tl ye 2.000 km de aracı bende kullandım kasayı çok rahat çekiyor bence özellikle konforu harika sürücüye güven veriyor gerçekten almak isteyenler düşünmeden alsın ama dediğiniz gibi 0 ı 70.000 tl olmuş 63- 64 bin liradan neden bu kadar yükseldi anlamış değilim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.