Aracım 2006 1.6 vvt-i motora sahip, bugün araç ile merkeze indim, 4 saat sıcak bir bölgede güneşte kaldı ve eve dönerken daha hararet yarıya ulaşmamışken bir plastik yanığı kokusuna benzer bir koku aldım. Klimam kapalı ve 4 cam acıktı. 30-40 saniye sonra torpidoda bulunan yol bilgisayarının ( orta üstte) kenarlarından ve klima menfezinden duman gelmeye basladı. Aracı hemen sağa çektim ve durdum. Aküyü söktüm elektrik tesisatından süphelendiğim için. Birkaç dakika bekledı ve tekrardan aküyü taktım. Taktığım zaman daha kontakta anahtar bile yokken koku arttı. Sonra sağa cekip akü kutup başlarını cıkarıp eve yürüyerek devam ettim. Akşam tekrardan gittim ve arabayı tekrardan çalıştırdım. 1 Km kadar geldikten ise bir sorun yokmuş gibi çalışmaya devam ettiğini gördüm. Sonrasında tekrar aküyü söktüm. Araç bir sorun yok gibi gösteriyor ama çalıştırmaya da çalışıyorum. Sorunu yaşadığımda sol klimadan bile duman gelmesi benim gözümü korkuttu. Çünkü hemen altında sigorta paneli var. Şuan ne yapacağımı bilmiyorum. Yardımcı olurmusunuz? abu sekşmı