aman hocam öyle yazma bizim liboş solcular çok kızıyor:) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Toyota, Avrupa'da 2022 yılını rekor pazar payıyla tamamladı (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Toyotanın avrupada birçok fabrikası var. Avrupada sattığı araçların çoğunluğunu oralarda üretiyor. Hem de çevreci araçları var. Toyotanın büyümesinden büyük rahatsızlık duyacaklarını sanmıyorum. Avrupa sadece almanyadan ibaret değil.
-
Önceki güne kadar bir alman şirkete çalışıyordum. Çıkarına denk gelmeyen ilk durumda hemen yolları ayırdılar :)
Dediklerinize genel olarak katılıyorum ama örnek almamız gereken çok özellikleri de var. İş disiplini konusunda mesela.
-
toyota abd de yaptığı gibi pazarı komple domine ederse avrupali fabrikaya şuna buna bakmaz adamın soluğunu keserler:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Avrupa pazari ya b hb ya da c suv istiyor. B sınıfında hem kompakt hem de sorunsuz bir tasarımla beraber satış rakamları çok normal. K.Amerika da zaten ilk 10 içerisinde tek bir Avrupa markası yok, ya Japon ya Amerikalı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezicioyuncu -- 19 Ocak 2023; 14:53:5 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X