Şimdi Ara

Toyota başlıklarındaki vw'ciler. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 207m

quote:

Orijinalden alıntı: uurum

quote:

Orijinalden alıntı: m_a_s

Saffetin garajı adlı programda adam cx5 i güya tanıtıyor 12-13 dakka süren zaman içinde 2 bilemedin 3 dakka araç hakkında konuştu, tanıttığı araç vw olsaydı emin ol 3 dakkalık bölüm verseler 25 dakkalık konuyu anlatırdı.

Mazda cx5 teki, mazda3 teki yeniliğin çeyreği bile yok golfte. Hafif bir tasarım o kadar. Motor aynı, şanzuman aynı, her şey aynı. Ama yarım saat anlatırlar, öve öve bitiremezler. Yol tutuş hissi, genişlik hissi, ferahlık hissi, kapı kapanma hissi, motor hissi, fren hissi gibi konularda da tam puan verirler :)

Üstad, artık Golf' ün klasikleşmiş tasarımını bir öğrenin. Golf ilk çıktığı yıldan beri aynı tasarım anlayışını sürdürüyor. C sütununda ki kama formu Golf 8' de de olacak. Tasarım olarak farklı şeyler beklemeyin. Onun haricinde, motorlar yeni, şasi yeni ( mqb ), kullanılan teknolojiler yeni ve hatta sınıfında tek ;) Bakın Mazda 6, passattan iyi dersiniz anlarım, CX5, Tiguan' dan iyi dersiniz hak veririm ama, Mazda 3' ün Golf olabilmesi için çok yolu var. Herşey tasarım değildir. Çünkü tasarım görecelidir.

Hocam, Golf için kalitesiz kötü araç demiyorum zaten iç kalitesi çok iyi hatta kendi açtığım 2013-2014 c segment araç iç dış tasarım konu başlığı altında iç tasarım da ilk beş arasında golf de vardı, mazda 3 e göre artıları iyi yalıtım kabin içi işçilik mazda 3 ten daha kaliteli duruyor buda doğru ama genel olarak mazda 3 ile golfu yan yana koyduğunda mazda benim için sadece golf değil segmentteki tüm rakiplerinden daha önde bu sadece tasarımla da ilgili değil, harika bir yol tutuşu ve frenlere sahip vites geçişleri çok iyi benim aracım manuel , sorun çıkarmıyor servise para bayılmıyorum aracım 75000 de 2007 model, performans olarak soruyorsan motor hacmine göre gayet iyi sorunsuz bir araba.

Ayrıca Mazda rx 8 de klasiktir ama ilk çıkığı gün il bugünkü hali karşılaştırın farkı görürsünüz, bir modelin klasik olması bu olmamalı yeni bir şeyler katabilmeli ki her serinin yeri ayrı olsun.

• rx3 ve rx 8 aradaki değişim ve gelişim onun klasik olmasını engellemiyor
     Toyota başlıklarındaki vw'ciler. Toyota başlıklarındaki vw'ciler.

• hatta araya bir de rx 7 ekleyelim
     Toyota başlıklarındaki vw'ciler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m_a_s

Saffetin garajı adlı programda adam cx5 i güya tanıtıyor 12-13 dakka süren zaman içinde 2 bilemedin 3 dakka araç hakkında konuştu, tanıttığı araç vw olsaydı emin ol 3 dakkalık bölüm verseler 25 dakkalık konuyu anlatırdı.

Hocam kesinlikle haklısınz fakat biliyoruzki VW Türkiye distribütörü ile programın yayınlandığı kanal aynı holdingin kuruluşu..
  • Bir aracın ilk 50 bin verimi ölçüt değildir,100 bin 200 bin 300 bin....de kullanıcısına ne verdiği de çok önemlidir.vw özellikle ileri kullanım dönemlerinde toyota ile yakın verim verebilirmi,önceden ilanlarda bangır bangır DSG yazanlar neden otomatik yazmaya başladı dersiniz?kabul edelimki doğuş ve korkunç medya gücünün,reklamlarının,promosyonlarının etkisini çıkarırsanız vw imajının yarısını kaybeder.aynı motor aynı şanzıman aynı altyapı olmasına rağmen seat ve skodaya insanlar burun kıvırıyor.kalite sizin için alüminyum plakalık,led şerit ise vw alın yok yol tutuş,fren,virajda güven hissi,uzun dönem sorunsuzluk ve verim ise başka markalara da gözatın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu yine sapıttık. Toyota başlıklarında çamur atmaya çalışan vwciler. Kendinizi iyi biliyorsunuz. Derdiniz ne, toyota ile alıp veremediğiniz ne?
  • wv ci olmayan forum yok ki :D
  • Ben doğuş otonun paralı şakşakçıları olduğundan şüpheleniyorum. Çünkü normal bir insan bu kadar şakşakçı olmaz. Hele de vwdeki kazık fiyatları göre göre şakşakçı olamaz. Bir terslik var bu işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: avensis42

yaw bunlar çoluk çocuk bırakıverin...

bunların ne arabası var ne ömrü hayatında bir kere toyota yada vw ye binmişler..

yaw he he deyip geçin..

sanki onlar toyota kötü dedi diye ben toyota almayacakmıyım yada vw kötü dedi diye almayacakmıyım... gerçek alıcı gerçek kullanıcı bu tiplerin lafına bakmaz... herkesin aklı var fikri var.

Aynen katılıyorum.

17-18 yaşında belki daha ehliyet yaşı bile gelmemiş adamlar gelmiş burada VW'yi savunuyor. Halbuki daha koltuğuna bile oturmamış belkide.

Dediğiniz gibi gerçek alıcı aracı alırken buradaki insanların sözüne bakmaz. Gider test eder, bakar, görür ve alır. Bizim burada yazdıklarımız sadece fikir alışverişi

• quote:

Ben doğuş otonun paralı şakşakçıları olduğundan şüpheleniyorum. Çünkü normal bir insan bu kadar şakşakçı olmaz. Hele de vwdeki kazık fiyatları göre göre şakşakçı olamaz. Bir terslik var bu işte.

Bir de millete laf ediyorsun.

Sen önce kendi yorumlarına bak.

Her VW seveni doğuşun adamı olmakla itham ediyorsun.

Siz önce kendi Corolla konunuza bakın. Sürekli VW'ye çatmaya çalışıyor, daha ucuza daha iyisini aldık diye millet kendini avutuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

quote:

Ben doğuş otonun paralı şakşakçıları olduğundan şüpheleniyorum. Çünkü normal bir insan bu kadar şakşakçı olmaz. Hele de vwdeki kazık fiyatları göre göre şakşakçı olamaz. Bir terslik var bu işte.

Siz önce kendi Corolla konunuza bakın. Sürekli VW'ye çatmaya çalışıyor, daha ucuza daha iyisini aldık diye millet kendini avutuyor.

İyi okursan her vw seveninden bahsetmiyorum. Forumda parayla çalışanlar olduğundan süphelendiğimi söylüyorum.

Ben corollanın pahalı olduğunu, ederinden çok pahalıya satıldığını hep söylüyorum. Kimseye de tavsiye etmiyorum. Ama golf jetta tavsiyeleri diz boyu. Golf jetta corolladan çok daha kazık.

• arabadan anlıyorsak suçlu oluyoruz. fahri toyota müfettişi gibi heryerde yorum yazan bendim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haberelectro -- 11 Ağustos 2013; 16:01:32 >
  • _MaxPayne_ kullanıcısına yanıt
    tiguan'ı alamadı ya kendini avutuyor beyfendi
  • nk061 kullanıcısına yanıt
    26 yaşımdayım phaeton dahil her VW nin direksiyonuna oturdum inceledim. S Class ta kullandım peugeot 106 da. biraz boş konuşuyorsun yani arkadaşım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_zula

her konu yoruma açıktır VW ciler VW ye ,audiciler audiye ,renocular renoya yorum yaparsa nerde kaldı tarafsızlık .Ayrıca toyota eleştirlemez diye bişi yok tamam güzel marka ama sonuçta eleştirilcekde çok şey war sırf Toyota için değil tabi

not : Konuyu suistimal edip olay çıkaranlar ayrı tabi.

Hahaha imzana hayran kaldim

• Euphorium kullanıcısına yanıt
    eywallah :) bu ara çok duymaya başladım sanırım yeni yeni okuyorlar
  • Toyota da neymiş, preminyum markanın tok kapı sesi yeter

(the bomb has been planted)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

quote:

İyi okursan her vw seveninden bahsetmiyorum. Forumda parayla çalışanlar olduğundan süphelendiğimi söylüyorum.

Ben corollanın pahalı olduğunu, ederinden çok pahalıya satıldığını hep söylüyorum. Kimseye de tavsiye etmiyorum. Ama golf jetta tavsiyeleri diz boyu. Golf jetta corolladan çok daha kazık.

Katılıyorum arkadaşım.

• Uzun süre hem Toyota hem VW araçlarım oldu. Türkiye gerçekleri doğrultusunda,

VW: Daha prestijli, daha pahalı, azıcık daha işçilik kalitesi yüksek, servisleri anormal pahalı, biraz daha teknolojik, bayileri çok artist

Toyota:Daha sağlam, servis makul, kısaca daha az işletme maliyeti, yüksek müşteri memnuniyeti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hawk18

Uzun süre hem Toyota hem VW araçlarım oldu. Türkiye gerçekleri doğrultusunda,

VW: Daha prestijli, daha pahalı, azıcık daha işçilik kalitesi yüksek, servisleri anormal pahalı, biraz daha teknolojik, bayileri çok artist

Toyota:Daha sağlam, servis makul, kısaca daha az işletme maliyeti, yüksek müşteri memnuniyeti

Hangisi sizin için daha önemli?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.