Şimdi Ara

Toyota Corolla 1.33 comfort uzun dönem kullanıcı incelemesi. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
1
Favori
6.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam hayirli olsun, cok guzel arac ve guzel kullanici yazisi. Sorunsuzca keyifle binersiniz umarim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pro-black kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam teşekkür ederim.
  • Elinize sağlık.

Performansı beni pek tatmin etmeyen bir araç. Ama ekonomik yönüyle bu zaafı kapatiyor.

• 100 beygir arac çekis sorunu olmaz fakat ülkemizde 1.6 gibi psikolojik bir arayis var assagisi gitmez algisi var bunlar yanlis arac yaris araci degil sokaklarda pist degil.

• Elinize sağlık güzel inceleme resimleri bekleriz
    Bende 1 Saat'te olsa kullanmışlığım var 1.33 Corolla ama 1.6 Elantra'dan sonra gerçek anlamda hantal gelmişti ancak yakıt Ekonomisiyle kendini affettirebilecek bir araç kazasız belasız nice 15000 km'lere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Elinize sağlık.

Performansı beni pek tatmin etmeyen bir araç. Ama ekonomik yönüyle bu zaafı kapatiyor.

Umut hocam 2 Sene daha kullanıp sonra senin araçtan almayı planlıyorum ama bayiden çıkmadan çamurluk davlumbazlarını taktırmak şartıyla:))
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhan555

Elinize sağlık güzel inceleme resimleri bekleriz
    Bende 1 Saat'te olsa kullanmışlığım var 1.33 Corolla ama 1.6 Elantra'dan sonra gerçek anlamda hantal gelmişti ancak yakıt Ekonomisiyle kendini affettirebilecek bir araç kazasız belasız nice 15000 km'lere.

Sağolun hocam. 1.6 kadar çekmesi imkansız lakin bir iki tane 1.6 araçla kapışmışlığım var marka ve model ismi vererek tartışma yaratmak istemiyorum:))
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutluakbulut

quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Elinize sağlık.

Umut hocam 2 Sene daha kullanıp sonra senin araçtan almayı planlıyorum ama bayiden çıkmadan çamurluk davlumbazlarını taktırmak şartıyla:))

İnşallah gönlüne göre olan araca kavuşursun hocam.

• 2011 d4d dizel multimode viteslisi var bende. arka görüş konusunda arabam servisteyken 2006 sedan corolla kullandım ve çok daha kötüydü. frenler konusunda bende şikayetçiyim abs çok erken devreye giriyor kaza yaptım bu yüzden.
  • mutluakbulut kullanıcısına yanıt
    inceleme için teşekkürler hocam.sizin astra f vardı yanlış hatırlamıyorsam.opelim nette sohbete ederdik.yanlışım varsa affola.
  • Güzel bir yazıydı elinize sağlık, aynı aracın 1.6 ve Elegant donanımlı manuelini 2007-2008 de kullanmıştım, araca dair görüşlerimiz aynı sayılır.

Güle güle kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcroses

1.33
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/6463/9f8ebf71-f03b-42eb-bd97-73e539077116.jpg

Plakada motor hacmini ipucu olarak vermişsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iade -- 8 Haziran 2014; 4:15:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iade

quote:

Orijinalden alıntı: mcroses

1.33
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/6463/9f8ebf71-f03b-42eb-bd97-73e539077116.jpg

Plakada motor hacmini ipucu olarak vermişsiniz

plajayi arkadas ozel almis, harf de isminin bas harfi. :) arabayi arkadastan almistim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rakipsiz Fırtına

inceleme için teşekkürler hocam.sizin astra f vardı yanlış hatırlamıyorsam.opelim nette sohbete ederdik.yanlışım varsa affola.

Teşekkür ederim hocam sağolun. Herhalde isim benzerliği astram hiç olmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: esmerce

Güzel bir yazıydı elinize sağlık, aynı aracın 1.6 ve Elegant donanımlı manuelini 2007-2008 de kullanmıştım, araca dair görüşlerimiz aynı sayılır.

Güle güle kullanın.

Teşekkür ederim.

• aynı aracı 2012 yılında sıfır alıp 3 ay binip sattım araca daha doğrusu corollaya 3 ay dayanabildim
    1.33 gerçekten ekonomi için yapılmış bir motor ben lpg de taktırmıştım ama ekonomisi hariç çekilecek bir motor deil
    forumda herkezin yerden yere vurduğu 1.6 hitler motor (102 hp 8v)imzamdaki trendline golf sürüş dinamikleri olarak bu motordan daha iyi bir motor burası kesin ....
    toyotada alışamadığım noktalardan birisi dış ısıyı bile gösterge tablosundaki o iğrenç düğmeye basmadan göremememdi
    camların tek dokunuşla kapanmaması içeri giren teker sesi boyanın çok zayıf ve en ufak bir temasta zarar görmesi v.s gibi konular beni araçtan hemen soğuttu
    ama en basitinden arka koltuk ortasında saft çıkıntısı olmaması gerçekten güzel bir avantaj dı :)
    ben çok sakin sürerim ekonomi ilk öncelik derseniz lpgyide basın binin ayrıca bu motorun kahrını çekiyosanız benzin deil lpg kullanında ekonominiz tam olsun benzinle bu motoru kullanmayın ...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.