Şimdi Ara

Toyota Corolla 1.33 Life Vs Mitsubishi Attrage 1.2 CVT Intense (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
2
Favori
5.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ciddi derece bir bayır da deneme şansım oldu hatta Etimesgut da oturuyorum oyle bir bayır yok vites de B moduna aldım bir kaç kez durdum kalktım ama iki kişiydik hiç zorlanmadı ama dikkatimi cekti vites de değiştirmeyi aklına getirmedi bayır dikti bitene kadar hemen hemen aynı hızla cıktı.

• quote:

Orijinalden alıntı: mumenu

Ben yaklaşık 3 aydır attrage cvt sanzimanli kullanıyorum. Araç parasinin hakkini veriyor rampada çekmez lafi hikaye. Merak ettiklerini sorabilirsin.

Kaç bin km desiniz ortalama yakıt tüketiminiz nedir birde yolda giderken B moduna alabiliyormuyuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: isa_001453

quote:

Orijinalden alıntı: mumenu

Ben yaklaşık 3 aydır attrage cvt sanzimanli kullanıyorum. Araç parasinin hakkini veriyor rampada çekmez lafi hikaye. Merak ettiklerini sorabilirsin.

Kaç bin km desiniz ortalama yakıt tüketiminiz nedir birde yolda giderken B moduna alabiliyormuyuz.

Henüz binli km ulasmadim. Motor soguk kısa mesafede ort 8 lt , orta mesafede 6 lt yakti tabi bunlar kıs mevsimi ve ozen gostermeden yapilan sürüsler. B vites moduna hic almadim ihtiyac duymadim ama alinsa sorun olmaz.

• mumenu kullanıcısına yanıt
    0 araba için o degerleri iyi bence 5 bin km den sonra ciddi derecede düşüşler oluyor diye biliyorum

• Toyota,siddetle tavsiye ederim.
  • 900 km deyim ikinci depom ilk depomda 167 liraya 450 km gittim cok fazla geldi 0 araba alan arakadaşlar yakıt tüketimi düşüyor diye bi söylenti var kimisi de yok oyle birşey diyor ama ilk depoyu performan üzerine kullandım cok deli gidiyo 170 i görmesi anlık :) cvt kullanırken nelere dikkat etmek gerekiyor. son olarak motor acma muhabbeti diye birşey varmı yüksek devirde kullanma diye bir kavram ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: isa_001453

900 km deyim ikinci depom ilk depomda 167 liraya 450 km gittim cok fazla geldi 0 araba alan arakadaşlar yakıt tüketimi düşüyor diye bi söylenti var kimisi de yok oyle birşey diyor ama ilk depoyu performan üzerine kullandım cok deli gidiyo 170 i görmesi anlık :) cvt kullanırken nelere dikkat etmek gerekiyor. son olarak motor acma muhabbeti diye birşey varmı yüksek devirde kullanma diye bir kavram ?

Aracınız hayırlı olsun.
    İlk depo herzaman az götürür hocam. Onu takmayın.
    Burdan tum sorularınıza cevap bulabilirsinizhttps://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=71306647&p=1#71306647

Bekleriz...

• azad_van A kullanıcısına yanıt
    Benim arabam mitsubishi attrage orda beni forum a almazlar adamı polis e şikayet ederler

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.