< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Toyota Corolla 1.5 Vision MDS İzlenimlerim (3. sayfa)
-
-
Aracımı iki haftadır (yaptığım km'nin tamamına yakını şehir içi) kullanıyorum. Yakıt 100 km de 8-8,5 hatta 9 litrelerde. Sırtımda yumurta küfesi taşıyormuşçasına gaza basıyorum. Ani hızlanma ani frenleme yok. Ne yaptıysam bu değer aralıklarından aşağı düşüremedim. Sorun bende mi araçta mı anlamadım.
-
Ortalama hızınız kaç? Kullandığınız güzergah nasıl?
Ortalama hız düşükse, güzergah yokuşu bolsa, güzergahta dur kalk çoksa söylediğiniz sarfiyat az bile denilebilir.
-
Ortala hızım 70-80. Güzergahta yokuş yok, şehir içi kullandığım 5 KM yol güzergahında 3 tane trafik lambası var. Hayır anlamadığım bu 5 litreleri nasıl yaktırıyorlar. Bilmediğim birşeyler yada kullanırken dikkat etmem gereken şeyler varda ben mi yapmıyorum.
-
Yanlışınız olmasın, 70-80 uzun yol ortalaması olur ancak. Ortalama 40 km/s üzeri bence ş.içi hız değildir, şehir içi hızı şehrine, trafiğine göre 15-30 km/s olur. Benim aracımın Ankara da ort. hızı 18 km/s ve bu şekilde tüketim yaklaşık 11 l / 100 km.
Sizin dediğiniz gibi 70-80 ort. hızlarda 5,5-6 lt en fazla tüketim oluyor. Sizin ortalama hızda bir gariplik var.
-
ortalama derken en fazla hızımı kastettim. Ekran ortalamasına dikkat etmedim ama bakınca yazarım.
-
Hala 2.elde 1.6 motorlar daha değerli. 1.5'ler sanırım beğenilmedi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X