Şimdi Ara

Toyota Corolla 1.6 Comfort alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
7.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-masrafsiz-124162288/detay/

İlan sahibiyle konuştum araç 86.000 de ve 31.000 tl diyor birkaç lokal boya var kapılarda. ön kaput sanırım direğe çarpmış küçük bir kaza olmuş kaput yetkili serviste orijinali ile değişmiştir. ön tampon da değişmiş. 90 beygir araç Acaba alınca 2. elde değerinde satabilir miyim? Ne dersiniz tecrübeleriniz?

• kaza ve hasar kaydını iyice sorgulattır bence. comfort en boşu fiyat açıkçası biraz çok geldi bana.ayrıca mmt şanzımanın dezavantajlarını iyi araştır derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemmermrci

kaza ve hasar kaydını iyice sorgulattır bence. comfort en boşu fiyat açıkçası biraz çok geldi bana.ayrıca mmt şanzımanın dezavantajlarını iyi araştır derim.

Kaza kaydı şu şekilde direğe çarpmış ve bu yüzden motor kaputu değişmiş 6 bin tl civarında hasar kaydı var bunun dışında ufak hasar kayıtları da var. Comfort en boşu doğru ama benim de bütçem eleganta yetmiyor. Açıkçası 29 a verirse almayı düşünüyorum çünkü son bütçekm 29 bin tl.

Yalnız ben mmt şanzımanın avantajlarını bilmiyorum bilen varsa yazarsa çok iyi olacak.
  • ben araç alalı 1 hafta oldu. bu işler sıkıntılı süreçler kardeş. bir kaç arabaya talip oldum 6 bin hasar az değil sadece kaput 6 bin tutmaz çamurluktan mı almış darbeyi cepheden mi almış radyatör zarar görmüş mü? bunlar önemli bence. mmt şanzımanı forumdan bakabilirisin. kullanan arkadaşlar mmt nin manuelden otomatiğe çevrilerek oluştuğunu ve bunun da yokuşta kalkışlarda ve vites geçişlerinde sorun teşkil ettiğini dile getiriyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemmermrci -- 14 Mayıs 2013; 20:58:20 >
  • quote:

kaza ve hasar kaydını iyice sorgulattır bence. comfort en boşu fiyat açıkçası biraz çok geldi bana.ayrıca mmt şanzımanın dezavantajlarını iyi araştır derim.

1-2007-2009 yılları arasında Comfort en boşu değil. Orta donanım. En boşu class Donanımı. Şimdiki (2013 modellerdeki) dijital klima hariç Comfotr Extra ayarında.
    2- Hasar durumu iyi araştırılmalı. Sanayide lokal boya dedikleri epey hasarlı olabiliyor. Sonuçta 3-4 parça boyası var gibi.
    3-M/MT nin dezavantajlarının yanında avantajları da çok. Bence avantajları daha çok.O yandan sıkıntı olmasın.
    4- KM çok gibi.
    5- LPG'de yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sky_lark

quote:

1-2007-2009 yılları arasında Comfort en boşu değil. Orta donanım. En boşu class Donanımı. Şimdiki (2013 modellerdeki) dijital klima hariç Comfotr Extra ayarında.
    2- Hasar durumu iyi araştırılmalı. Sanayide lokal boya dedikleri epey hasarlı olabiliyor. Sonuçta 3-4 parça boyası var gibi.
    3-M/MT nin dezavantajlarının yanında avantajları da çok. Bence avantajları daha çok.O yandan sıkıntı olmasın.
    4- KM çok gibi.
    5- LPG'de yok.

Pekj yakit konusunda 1.6 lar mi iyidir yoksa 1.4 d4d ler mi tabiki dizel iyidir ancak arada bariz yakit farari varmidir eger varsa dizel alacagim biraz daha bekleyip yoksa lpg li alirim 1.6 benzin li alirim dizelede bulasmam . Ne dersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kelikuputis

quote:

Orijinalden alıntı: sky_lark

quote:

4- KM çok gibi.
    5- LPG'de yok.

Pekj yakit konusunda 1.6 lar mi iyidir yoksa 1.4 d4d ler mi tabiki dizel iyidir ancak arada bariz yakit farari varmidir eger varsa dizel alacagim biraz daha bekleyip yoksa lpg li alirim 1.6 benzin li alirim dizelede bulasmam . Ne dersiniz?

6 ay önce 2007 model 1.6 comfortu 30.500'e alan ve ardından yaklaşık 2000 tl masrafla LPG taktıran ve geçenlerde de lastikleri 800 tl'ye yenileyen biri olarak bu aracın fiyatına 3000 tl daha eklemenizi öneririm (muhtemelen lastikler eskidir). Hesabınızı 34000 tl üzerinden yapın bence ve eğer özellikle böyle C sınıfı bir araca ihtiyacınız yoksa bu fiyata biraz daha ekleyerek sıfır bir dizel B sınıfı araç alabilirsiniz..Elbette Corolla konforunu vermeyecektir ancak 5 yıl kafanız rahat eder..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rominalus -- 16 Mayıs 2013; 9:11:24 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SEAT LEON 1.6 TDİ ALINIR MI?
    15 yıl önce açıldı
    Peugeot 3008 1.2 alınır mı?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.