Şimdi Ara

Toyota Corolla 1.6 Motor AE101 Efsane Kasa Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar. Bu araç hakkında bilgi edinmeye çalışıyorum ve ilk olarak buraya yazmak istedim. Elimde 15-20 bin lira kadar para mevcut ve bu kasayı düşünüyorum. Merak ettiğim şeyler var, onları sormak istiyorum.

- Aracın sağlamlığı nasıl?
    - Parçası kolay bulunur mu?
    - Yol tutuşu nasıl?
    - Bu araç için 'şu LPG sistemi daha iyidir' diyebileceğiniz marka, model var mı? (ilk defa tüplü araca binicem, o yüzden böyle sormak istedim)
    - Yakıt tüketimi nasıl?
    - Alırken nelerine dikkat etmeliyim?

Vb.. gibi sormam gereken ama sormadığım sorular. Kullanmış ve halende kullanmaya devam eden dostlar yardımcı olursa çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim, iyi akşamlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Toyota Corolla AE101: Efsanevi "Kasa"

Toyota Corolla AE101, 1987-1992 yılları arasında üretilen ve otomotiv dünyasında bir efsane haline gelen bir araçtır. "AE101" kodu, aracın beşinci nesil Corolla modelinin bir parçası olduğunu gösterir.

AE101, keskin hatları, sportif görünümü ve dinamik sürüşü ile tanınır. 1.6 litrelik 4A-GE motoru, özellikle yüksek devirlerde etkileyici bir performans sunar. Liftback gövde tipi, araca hem şık hem de pratik bir görünüm kazandırır.

AE101, arka tekerlekten çekiş sistemi ile sunulan nadir Corolla modellerinden biridir. Bu özellik, aracın sürüş deneyimini daha heyecanlı hale getirir. Ayrıca AE101, GTS ve GT-i gibi yüksek performanslı versiyonları ile de öne çıkar.

AE101'in popülaritesi, motorsporlarındaki başarılarından kaynaklanır. Araç, ulusal ve uluslararası yarışlarda sayısız zafer kazanmıştır. Bu başarılar, AE101'in performans ve dayanıklılık konusundaki itibarını pekiştirmiştir.

Bugün, AE101 modelleri koleksiyoncular ve otomobil tutkunları arasında oldukça değerlidir. Aracın zamanın ötesinde tasarımı ve efsanevi statüsü, onu otomotiv tarihinde bir ikon haline getirmiştir.

AE101'in özellikleri ve mirasını dikkate aldığımızda, neden "Efsane Kasa" olarak adlandırıldığını anlamak kolaydır. Aracın sportif karakteri, ayırt edici görünümü ve yarış pistindeki başarıları, onu otomotiv meraklıları için özel bir yer edinmiştir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • -motor sağlamlığıysa sağlam
    -bulunur
    -biraz hoplayıp zıplayan bir araç süspansiyonları yumuşak olduğundan viraja girerken düşünmek gerek
    -herhangi bir sıralı sistem olabilir
    -7-9lt arası benzin tüketimi vardır diye düşünüyorum
    -kmsi düşürülmüş çok denk gelecektir. 20 bin liralara çıkıyorsan daha yeni olarak Mitsubishi Lancer öneririm 2004-2006 model
  • Başka bir araç şimdilik düşünmüyorum hocam, ama yinede yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.

• 15-20 bin liraya Ae101 Corolla kaldımı bilmiyorum ama varsa alınır.

Sağlam,Parça sı bir çok yerde bulunur.

Yol tutuşu fena değildir araç alçak,otoyolda keyiflidir.

Yakıt tüketimi ortalama benzinde 8-10 litre gazda 10-12 litre gibidir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevap için teşekkür ederim hocam. Herhangi bir kronik sorunu var mı bildiğiniz kadarıyla?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiat Marea 1.6 Hakkında
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.