Şimdi Ara

Toyota Corolla 1.6 titreme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arabasevdalisi93 -- 20 Temmuz 2023; 10:2:26 >

• buji bobinler gibi görünüyor lpgli araçlarda bir süre sonra devirde dalgalanma titreme gibi problemler görülebiliyor gaz kelebeği temizliği + adaptasyonu sonrasında buji bobin ateşleme kabloları subaplar diye uzar gider ama siz ilk önce aracınızı obd2 ye bağlatın arıza koduna baksınlar yazar orada neden lamba yaktığı

-edit: videoyu izledim aracınız dizel gibi çalışıyor daha önce 1.6 124hp bu kasa corollayı kullandım aracınızın sesi korkunç bir şekilde çıkıyor sanki yağsız çalışıyor gibi yağına bakmanızı öneririm vakit geçmeden en yakın ustaya gidiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mosasaurus -- 15 Haziran 2022; 14:19:9 >
  • Ustayı değiştirmekle başlayabilirsiniz. Ne demek gazdan yanıyor bir sebep var ki yanıyor arıza lambası
  • arabasevdalisi93 A kullanıcısına yanıt
    hocam ses daha çok sanki aracınız sente atlamış gibi son zamanlarda viteste aracı vurdurdunuz mu? çekiş düşüklüğü var mı aracınız zor çalışıyor diyorsunuz ayrıca ustanızı değiştirmenizi öneririm bu şekilde de aracı kullanmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mosasaurus -- 15 Haziran 2022; 15:0:58 >
  • arabasevdalisi93 A kullanıcısına yanıt
    sente veya bobin diye düşünüyorum çok geçmeden iyi bir ustaya göstermenizi öneririm sonrasında vuruntudan teklemeden dolayı daha büyük masraflar açabilir kol bükebilir komple motor yaptırmak zorunda kalabilirsiniz
  • Subap sorunu olabilir, motor ustasına göstermekte fayda var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Megane 4 vites sorunu
    4 yıl önce açıldı
    1.3 Egea motor titreme sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.