tamamdır , ağbim amerika da yaşıyor gelirse bu yaz isteriz .. |
TOYOTA COROLLA CROSS SEVENLER BİLGİ VE PAYLAŞIM PLATFORMU 29.12.2024 GÖKHAN AYDIN (3. sayfa)
-
-
-
kapak amortisörü için çalışacağım lakin paspasa ulaşamadım hiçbir türlü..
1 tane istiyorum sizden mümkünse..
sizin adınız neydi üstadım bir sakıncası yoksa size adınızla hitap etmek isterdim
hocam vs pek tarzım değilde..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEPEE PREMİUM PACK -- 6 Ocak 2025; 22:15:30 > -
kerem ismim , izine türkiye ye gelirse ağbim sıkıntı olmaz isteriz ama bazen absürt yerlere tatile gidebiliyor :(
-
Merhaba, bende bu araçtan almayı düşünüyorum. Acaba park sensörünü ne kadara yaptırdığınızı paylaşabilir misiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba
servise yaptırdım istanbul kar plaza ayvansaray 2024 aralık rakamları ile 13 bin verdim
ama muazzam olmuş bana göre orjinal gibi çalışmışlar tavsiyem servise yaptırmanız
muhatap ve araca hitap etme açısından dışarıda yaptırmayı doğru bulmuyorum ben tercihen..
servis haricinde yaptırdığım alarm akümü bitirmişti yolda kaldım o denli kötü tecrübelerim oldu..
-
Bayiden servisten servise 9-13K arası değişebilir, yılbaşı öncesi ön arka sesli uyarılı olarak bu aralıktaydı, zam geldi mi bilmiyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kerem bey memnun oldum benim adım da Gökhan
lastik paspas seti ben 1 tane isterim o kalitede bulamadım başka yerde.
şayet mümkünse.
-
Teşekkür ederim cevabınız için. Araç içerisine ilave bir aparat kurulmadan, geri dönüş kamerası ile uyumlu bir sistem mi kuruldu?
Ben de memnun oldum. 😊👍 Yazın ağabeyim gelirse isterim. 🙏 Dün konuştum, Kuba'ya gideceğini söyledi bu sene. ✈️🏝️ Sabah benzin aldım. ⛽ Ben İstanbul'dayım; mecbur kalmadıkça aynı benzinci, aynı pompadan başka yerden benzin almam. 🚗💨 Araba konusunda böyle huylarım var. 🤔 Yazın 720 km olan menzili, kış aylarında 680 km'ye düştü; 4,8 olan tüketim de 5,2 civarına yükseldi. 📉📈 Bizim araçlar kışın 1 litre fazla yakıyor, bu da sanırım çok doğal. ❄️🌡️
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
geri vitese takılınca arka sensör devreye giriyor start için ön park sensörüde nesne gelince ses veriyor mesafe aralıklı şekilde.
ve susuyor nesne gidince bir süre sonra.
bu iş için tamponları söktüklerini söylediler.
-
kerem bey ben daha 200 km lerdeyim aracı öğrenmeye ve adapte olmaya çalışıyorum...)
bende sanırım 5.2 lerdeyim bakarım bir sanırım öyle idi.
amerikalı satıcı ile konuştum ismi Casey
bizim buraya 260 dolar kargo istiyorlar diyor..)
özellikle paspaslara aşık oldum desem yeridir..
-
Arkadaşlar şişli maslak ayazağa civarı dolaştım trafik ve yokuş içeriyordu değerler
Genji garajda
-
Bizim garajdaki genji nin arkadaşları 3 kişiler bizimki ile 4 japon
-
Arkadaşlar günaydınlar herkese MTV ilk taksidimi ödedim sizlerede hatırlatmak istedim bilginiz olsun.
-
Selamlar
araca hiç cam suyu koymamıştım sonax marka konsatre sıvı ile yaklaşık 3 litrenin üstünde su aldı damacana içme suyu koydum
servis cam suyu hariç birşey koyma gerisi bizde dedi
hadi bakalım
seninle çıkarım her yola TOYOTA diye bir reklam müziği zihnimde dolaşıp duruyor habire..)
-
Arkadaşlar selamlar herkese.genji ye bazı aksesuarlar aldım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X