< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Toyota Corolla Cross Türkiye'ye özel motorla gelecek (5. sayfa)
-
-
Corolla Cross için uzak doğu pazarlarında makyaj görüyorum. Türkiye'ye gelecek mi yakınlarda bilgisi olan var mı? Teşekkürler.
-
makyajlısı gelecek diyorlar ama bu motorla alınır mı bilmiyorum. 1.8 motor 12 bin vergi demek. atmosferik motoru anlatmama gerek de yok kol gibi yakıyor. onunla uğrşacağına dizel otomatik yada atmosferik lpg bir araba almak çok daha mantıklı. sanırım bu sebeple çok fazla ikinci el cross satışta.
-
Şehir içinde 4 otoyolda 140la giderken 7 lt yakan ortalaması 5.5 lt olan arabaya çok yakıyor demek için şu şekil arabadan anlamayacaksin.
Atmosferik LPG demek. Buda güzelmiş
Corolla cross segmentinde o paraya sana ne satıyorlar onu ayrıca merak ediyorum , mazot 44 lirayken birde dizel otomatik alırım falan demişsin,togg desen neyse
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu saçma motor hacmi vergisi yerine otomobilin Türkiye'ye giriş döviz fiyatı cinsinden bir ÖTV güncellemesi yapsalar daha iyi olmaz mı? Yani mantıksızlık öyle büyük ki 1.5 mercedes, 2.0 toyota'dan daha düşük vergili olamaz yani:)
Daha kötüsü o saçma ÖTV sistemi yüzünden Mercedes BMW 1.6 motor arabayı 2.0 motor parasına millete çakıyor
he ya tamam sen anlıyorsun bi tek arabadan hadi başka tarafa hadi
-
Ve şu şekil topuklayacaksin
Türkiye'ye özel falan değil Asya pazarı ve İsrail için 4 yıldır bu 1.8 motor kullanılıyor. Türkiye'yi takan kim, yıllık 10 milyon+ yıllık satışla lider Toyota, 5-10 bin fazla satacak diye fakir, cahil, 3. Dünya ülkesinin vergisini mi düşünecek.
Gelmeyecek, daha önce gelmedi bundan sonra da Asya kasa gelmeyecek. Avrupa'ya sadece Japonya fabrika üretimi olanlar geliyor. Dünya'da 9 farklı ülkede Corolla Cross üretiliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X