|
Toyota Corolla Cross'un Japonya versiyonu farklı yüzüyle tanıtıldı
-
-
Türkiye'ye %50'lik dilimde otomatik ve 6 hava yastığı gibi 2021 standartlarını sağlayan bir modeli gelirse piyasayı süpürür atar. Onu da ancak hali hazırdaki kesilmiş 2.0 motor (2021 1.5 motorlar) ile yapabilir gibi. Veya avrupa pazarı için en mantıklı seçenek hatchback'teki 1.2 turbo motoru alıp aynen kullanmak olabilir.
-
İç mekan gözüme bir kalitesiz gözüktü . Toyatanın en büyük sorunu bu zaten kalitesiz malzeme kullanıyor olması . Bunu alacağınıza toyatanın daha üst seviyeye konumlandırdığı markası Lexus alın daha iyi . Tabi bizim ülke için konuşuyorum . En az 500 binden piyasaya gireceği için bu fiyata rahat 2. el Lexus alirsınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Malzeme kalitesi yine iyi görünmüyor. Güneşin altında bırakınca şu toyotalara binilmiyor ya. O sert plastik nasıl kokuyor öyle tarif edilemez.
Neyse bu arada toyota da her modelin arkasına corollo yazıyor sonra en çok satan arabamız corollo diyor. Daswagen yazsa en çok satan daswagen da olur.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bütün modeller croos-over olacak bu gidişle.
-
Bu japon yeni niye böyle anlamıyorum. Abd özelliklemi böyle olmasını istiyor ve niye abd ye bu derece mahkum bir politika izliyorlar anlamak mümkün değil. Yani ben japonları çinlilerden daha çok karakterli kişilikli bulurum ama bu abd mahkumiyeti tuhaf, yani sanayiside iyi gelirleride vs ama ne hikmetse saçma sapan bir güdüm içindeler
-
Japonya ABD' nin bir eyaletidir.
-
üzdü yine...quote:
En üst versiyonun fiyatıysa 3,199,000 Japon yeni (245.863 TL) olarak açıklandı.
-
ülkede ki motor hacmine göre vergilendirme bir bitse; 1.8 lt lik motor ne güzel olurdu. Tüketimi 1.6 dan fazla olmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Orta konsolla bütünleşmeyen, bereket tanrısı gibi ortadan çıkan ekranları sevemedim bir türlü. Bi bütünlüğü yok. Malafat gibi duruyor...
-
quote:
Orijinalden alıntı: daswagen
Malzeme kalitesi yine iyi görünmüyor. Güneşin altında bırakınca şu toyotalara binilmiyor ya. O sert plastik nasıl kokuyor öyle tarif edilemez.
Neyse bu arada toyota da her modelin arkasına corollo yazıyor sonra en çok satan arabamız corollo diyor. Daswagen yazsa en çok satan daswagen da olur.Corollo'ya dua et sen bir de güneş altında Golf'ün içine binsen o adi plastiklerin çıkardığı pis kokudan kusarsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acil Stop -- 15 Eylül 2021; 14:38:18 > -
Reisimizi gönderelim, onların da 6 sıfırını atsın, şahlanırlar.
-
Bence de fazla gelir. Japonya ekonomisi zaten güçlü, yüce reyisle süper güç olur, dünyayı dize getirir. Bence gitsin reyis. Amerika süper güç olacağına japonya olsun. Kılışdar vs konuşur ancak. İş yok onlarda. Reyis halleder o işi. Verelim gitsin. Helali hoş olsun japonlara. Biz doyduk, refaha eriştik, her şeyimiz mikemmel oldu. 6 sıfırı da attık. Daha ne kaldı ki reyisin yapacağı?
-
ahh zavalllım ah durumunuz acınacak halde siz yatıp kalkıp reis fobisi ile yaşıyorsunuz belliki iliklerinize kadar işlemiş böyle hayat geçmez. Şimdi gitse japonyaya sen yapamazsın onsuz özlersin :) baksana her konuya her cümleye reis monte etmişsin haa bu hobidendir fobidendir ama bir şekilde monte etmişsin :) neyse sana hayatında reisinle başarılar :)
Dikkat et akıncı ve benzeri fobilerinde oluşmasın durumun daha vahim olabilir. :)
-
Fobim var zaten. Çok korkuyorum cahil, yobaz, yamyam sürüsünden. Tehlikeli yaratıklar. Bunların bir üst versiyonu taliban, işid falan oluyor işte.
-
Çoğu marka/modelin asya versiyonları da global versiyondan daha oturaklı ve şık oluyor.
Örn ;
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezicioyuncu -- 16 Eylül 2021; 10:11:2 > -
quote:
Orijinalden alıntı: tahir40
Orta konsolla bütünleşmeyen, bereket tanrısı gibi ortadan çıkan ekranları sevemedim bir türlü. Bi bütünlüğü yok. Malafat gibi duruyor...Buna ben de katılıyorum. Sanki aliexpressten ucuz yollu bir tablet almışsın da sonradan eklemişsin gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Micro_Processor -- 16 Eylül 2021; 10:29:53 > -
Hahahahahaquote:
Orijinalden alıntı: daswagen
Neyse bu arada toyota da her modelin arkasına corollo yazıyor sonra en çok satan arabamız corollo diyor. Daswagen yazsa en çok satan daswagen da olur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Japonya ABD' nin bir eyaletidir.
|
Orta konsolla bütünleşmeyen, bereket tanrısı gibi ortadan çıkan ekranları sevemedim bir türlü. Bi bütünlüğü yok. Malafat gibi duruyor...
|
İç mekan gözüme bir kalitesiz gözüktü . Toyatanın en büyük sorunu bu zaten kalitesiz malzeme kullanıyor olması . Bunu alacağınıza toyatanın daha üst seviyeye konumlandırdığı markası Lexus alın daha iyi . Tabi bizim ülke için konuşuyorum . En az 500 binden piyasaya gireceği için bu fiyata rahat 2. el Lexus alirsınız.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X