Şimdi Ara

TOYOTA corolla MI OPEL astra MI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
17.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hassüyn

tutturmuşsunuz japonlar sorunsuz diye. astra sorunlu bir araç mı yani ? hayır değil. japonlar elektrik aksamında çok başarılı ama almanlar her alanda optimum performansı göz önüne alıyor araç üretirken. astra daha güvenli ve sağlam bir araba. sorunsuzlukta da corolladan geri kalır yanı yok.

Aynen Katılıyorum herkes tuturmus japon sorunsuz tamam kardesım anladık japon sorunsuz alman sorunlumu ayrıca 400bin 500binlerde Astra gorebılırsınız ama ben hıc corolla goremeyıroum neden acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurcugum

Benim bildiğim sert araç daha çabuk sorun çıkartır. Çukurlardan vs oluşan darbeyi sert amortisör absorbe edemez ve aracın her tarafında bir titreşim oluşur. Ama yumuşak süspansiyon darbeyi emer. Sert araçlar çukurları daha çok hissettirir. Tabi bu olay binlerce km sonra aracın bazı yerlerinde gevşeme yapabilir. Otobüslerde bile takır tukur sesler geliyor 1-2 yıl sonra. Mekanik dayanmıyor tabii.
    İki aracı da biliyorum. İkisi de güzel araç. Motor ve güncellik olarak corolla daha iyi ama corolla da biraz pahalı. Astranın da sedanı hoş değil bence. İki araç yerine mazda3 bakılabilir.

O takur tukur Sesler Bozuk Yolda gıden butun C D segmentı araclardan gelır Ayrıca Cukuru hıssedersın ama dıger araclar vırajda yawaslarken sen yawaslamadan gecersın adam bosuna sert suspansıyon yapmıyor

• opel astra sedan ın sorunları varmıl diye duydum almadan bir araştırın bence. toyota corolla da kaba bir araba ama yeni kasa opel astra çok iyi olur :) tabi hatchbag düşünüyorsanız
  • yeni opel astra bugun aldım. ondan oncede toyota yı inceledim. İkiside kalite olarak fark yok bence. Ama corolla boş bir araçtı. Bu yuzden astra yı tercih ettim
  • ecelnico , hayırlı olsun...Ne aldın ? Kaça aldın ? nerden aldın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dealers of GM

ecelnico , hayırlı olsun...Ne aldın ? Kaça aldın ? nerden aldın ?

yeni astra 1.6 119 hp enjoy+ plus paket+ alasımlı cantlar+park sensoru+karter koruma 39.500
  • Ekonomi+Konfor=Corolla.
  • Kıyaslamak bile hata, Opel ile Toyota hiç bi alanda rakip değildir...

Tabiki corolla.
  • İki aracıda aracımı almadan önce inceledim. Toyota dya opel den konforlu diyenlere anlam veremedim şahsen. Sorunsuzluk konusunda toyota öndedir her zaman ama konfora gelince japonlar geride bence
  • Toyota almakta mantıklı bir seçim. Ekonomik araçlar üretiyorlar. Ancak Ople'in insana verdiği hisi veremez bence...
  • OPEL
  • Bence 2 araçla da deneme sürüşü yap.Hangisi hoşuna giderse onu al.Bence Toyota daha ferah ve sürüşü daha hoş.
  • quote:

Kıyaslamak bile hata, Opel ile Toyota hiç bi alanda rakip değildir...[b/]

Tabiki corolla.
    Nasıl böyle bir kanıya vardınız açarmısınız.
  • SLM ARKADAŞLAR BENİMDE SİZLERE Bİ SORUM OLACAK YENİ ARABA ALACAĞIM ALLAH İZİN VERİRSE ARAÇLARDAN PEK ANLAMIYORUM 2. EL Bİ ARAÇ BAKIYORUM 1999-2002 ARASI TOYOTA COROLLO TERRA ESKİ KASA FALAN İŞTE. OPELDE OMEGA VECTRA ASTRA FALAN BEN ACEMİ OLDUĞUM İÇİN SÜRÜŞÜ KOLAY BİŞEY OLSUN SAĞLAM YAKITI UCUZ OLSUN İSTİYORUM SİZİN TAVSİYELERİNİZ NELER FİYATLAR NE DURUMDA ACABA ÖĞRENE BİLİRMİYİM ALLAHA EMANET...
  • hatiplim H kullanıcısına yanıt
    2 arkadasinda 2001 ve 2000 corolla var surusu yumusak gorus acilari gayet iyi diger araclari bilemem ama corolla iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Power of Faith

Toyota almakta mantıklı bir seçim. Ekonomik araçlar üretiyorlar. Ancak Ople'in insana verdiği hisi veremez bence...

+1905 arkadasta en fulunden 2007 corolla hb var...arabada tik ses yok yakiti da iyi ama ne olursa olsun ondan inip opele bindiginde daha bir farkli hissediyor insan.bunu toyota sahibi arkadas da soyluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • önceki aracım 2008 corollaydı şimdiki astra j, astra süspansiyonları sert ancak darbe sönümleme de corolla dan daha başarılı, corolla nın süspansiyonları kazık gibi parke taş yolda giderken eşya gözlerindeki her şey ses yapardı ayrıca corolla hiç de yumuşak bir araç değil, opelin debriyajının yanında corollanınki baya sertti. H kasa sedan sadece tipten kaybediyor bence. ayrıca ses yalıtımı toyotanın felaketti çoğu zaman açık cam mı var acaba diye kontrol ederdim. yani sırf sorunsuz diye, ki yağ yakan motoru var, konfordan bu kadar vazgeçmezdim ben olsam..
  • TOYOTA corolla dünyanın en çok tercih edilen otomobili o yüzden gönül rahatlığıyla corolla diyebilirim :)
  • toyoto corolla 1999-2002 model araçlarda fiyatlar ne durumda acaba...
  • quote:

Orijinalden alıntı: quatrros

quote:

Orijinalden alıntı: The Power of Faith

Toyota almakta mantıklı bir seçim. Ekonomik araçlar üretiyorlar. Ancak Ople'in insana verdiği hisi veremez bence...

+1905 arkadasta en fulunden 2007 corolla hb var...arabada tik ses yok yakiti da iyi ama ne olursa olsun ondan inip opele bindiginde daha bir farkli hissediyor insan.bunu toyota sahibi arkadas da soyluyor.

Bunu kimse inkâr edemez zaten, doğruya doğru.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.