Şimdi Ara

TOYOTA corolla MI OPEL astra MI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
17.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • konu güzel hortlamış. o değil de 4 sene önce piyasa ne kadar da ucuzmuş. şimdi millet bu paraya araba bulsa çifter çifter alacak.
  • Ben sağlamlık ile beraber tasarıma da baktığım için astra derim 2 yoldir astra j kullanıyorum maşallahı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: quatrros

quote:

Orijinalden alıntı: The Power of Faith

Toyota almakta mantıklı bir seçim. Ekonomik araçlar üretiyorlar. Ancak Ople'in insana verdiği hisi veremez bence...

+1905 arkadasta en fulunden 2007 corolla hb var...arabada tik ses yok yakiti da iyi ama ne olursa olsun ondan inip opele bindiginde daha bir farkli hissediyor insan.bunu toyota sahibi arkadas da soyluyor.

Benim corolla sedan çok hoşuma gidiyor.tam bir aile arabası ama fiyatından dolayı astra h aldım ve motor performansından şikayetçi idim.hantal geliyordu.bugün ışıklarda 2007 yıllarındaki kasa corolla ile yanyana duruyorum sakin bir şekilde yeşil yanınca aniden ve gaza kökleyerek kalkış yaptı bende gaza geldim 1. vitesten sonra 2 ye attım ve 5000 devire kadar geldim 3 e attım yine tam gaz yaptım adam bana ulaşmaya çalıştı ileride 3 şeritli bağlantı yolu vardı hemen sağa attı kendini çünkü önde araç vardı tabi ne yaptıysa bir türlü geçemedi.meğersem bizim ecotec e gaz vermiyormuşum.

• Toyota corolla ✅✅
  • Corolla alırsan birdaha başka bir arabaya binmezsin araç seni hiç üzmez..
  • Corolla - Astra düz vites sedan benzinli karşılaştırmasında bence Astra ancak..fiyatlara bakınca 1.6 Avensis in Corolla dan çok az fazla fiyat taşıdığını gördüm. Hatta pazarlıkla Avensis i Corolla dan ucuza alan bir arkadaş da vardı forumda..Hal böyle olunca Avensis alınır..D sınıfı ve ikisinden de ileride bir araç
  • Sıfır alacak olsan verdiğin paranın karşılığı olarak Opel'i tavsiye ederdim. Sıfır Corolla'nın fiyatı ağırlığınca altın ediyor. Ancak hem acemiyim hem de ilk arabam diyorsan sorunsuzluğu ve sağlamlığıyla kendini kanıtlamış Corolla ilk tercihin olmalı. Çünkü Opel arabaları belli bir yaştan sonra tam masraf kapısı oluyorlar. Bütçenle alacağın Opel'de sana ekonomik olarak sürekli gider oluşturacaktır. Sana tavsiyem 1999 model LPG'ye tam uyumlu EFI motorlu Luna Special (ABS+Çift Airbag+Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar+Dört cam elektrikli+Leke tutmaz kadife döşemeli) aksesuarlı Corolla alman. Terra'lar biraz boş kalıyor. 2000-2001 VVTI motorlu olanlarda yağ yakma sorunu vardı. Tecrübeli olsan tavsiye ederdim. Ama haftada bir yağ seviyesini kontrol edip bagajda mecburen taşıdığın yağ bidonundan ilave etmen gerekli. 1999 fiyatları temizliğine göre 15.000-18.500 aralığında.
  • Merhaba,
    Acemiliğinizi atacağınız model sorduğunuz için Corolla diyorum. Opel grubu ise size daha profesyonel anlamda yakışacaktır.
    @hatiplim
  • Arkadaşlar Almandan şaşmayın derim. Opel Astra kullanıyorum, donanımından da malından da parasından da acayip memnunum.
    ASTRA ASLA YOLDA KALMAZ !..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • toyota çok sağlam ve az sorunsuz opel'e göre, toyota'ya bin!

• Yol tutuş için her zaman sedan. Şehir içinde yoğun kullanım ve manevra için hb. Kullanımına göre seç gitsin bence.
  • Konu 2010 dan hortlamış gerçi ama Aralık ta bir arkadaşım 1.33 Corolla aldı ve gayet memnun. Aklında en çok Astra Sedan vardı ama Toyota 100 lira peşinatlı kampanya yapınca o cazip geldi. Kendisinden sonra başka bir arkadaş da 1.4T Astra Sedan aldı. Özellikle ses yalıtımı ve genişlik olarak Corolla çok daha iyi diyor, 1.33 Corolla yakıt olarak da gayet iyiymiş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: unknownartist

quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

Kalite arıyorsan Opel Astra derim ekonomik olsun dersen Toyota Corolla…

Corollanın neresi daha kalitesiz astradan?

2 side güzel araç. Donanım sizin için çok önemli değilse corolla derim ben.

bagajındaki hoparlörlermi desem cam acma dügmelerindemi girsem direksiyonumu desem ..
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • İkiside güzel ama ben corolla derim

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.