Şimdi Ara

Toyota Corolla vs Opel Astra ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok yakın zamanda Corolla 1.33 benzinli manuel veya astra 1.4 turbo 140 bg otomatik vites hb almayı düşünüyorum. Günlük 50 km yol yapacam. Yakıt konusu düşündürüyor beni. İlk aracım olacak kısmetse. Araç kullanma tecrübem olmadı işte ehliyet alacak kadar biliyorum. Sizce hangisini almalıyım? Yaklaşık 5 yıl kullanmayı düşünüyorum bu arada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Corolla 1.6 alın

Yada astra 1.6 alın

• mrvolkan kullanıcısına yanıt
    Astra 1.4 ve 1.6 nın farkı nedir? Corolla 1.6 almak isterdim ama param bunlara yetiyor. Maksimum 55 bin verebilirim.

• Astra 1.4 turbo alın..daha performanslı ve zevklidir..Mümkünse Cosmo donanım seviyesi ile..2013-2014 makyajlı kasa sizi en az 5 yıl götürür..Temiz otomatik vitesli model 65.000 TL civarı alınabilir..İstanbul şehir içi yoğun trafikte otm vites 100 km de 11 lt ve manuel olursa 10 lt yakar..Landirenzo LPG sistemi taktırır mis gibi kullanırsınız..Corolla aynı zevki kesinlikle vermez ..tek avantajı bagajı daha büyük ve 1,33 piyasada tutulan bir model değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.draco

Astra 1.4 ve 1.6 nın farkı nedir? Corolla 1.6 almak isterdim ama param bunlara yetiyor. Maksimum 55 bin verebilirim.

Muhtemelen ilerde lpg takacaksınız en azından 1.6 alın bence

• Astra öneririm.
  • Donanımlı Astra J HB 1.6 115 hp alıp lpg ile binmenizi tavsiye ederim 1.4 turbo güç olarak tatmin eder ancak yakıt olarak üzer lpg olayı sıkıntılı onlarda ayrıca acemi olduğunuz için gücü pek aramazsınız şimdilik.

Corolla’ya göre çok daha tok, güvenli ve kaliteli bir arabadır o konuda şüpheniz olmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phbfmv -- 14 Ekim 2017; 21:34:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sportage VS Corolla
    3 yıl önce açıldı
    Civic vs corolla
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1 hafta önce olsa gözü kapalı Corolla derdim ama yakın zamanda bazı servislerde otaya çıkan LPG’li araç almama skandalı konusunu araştırmanızı tavsiy ederim.

• Günlük 50 Km. az değil. Benzin ile kullanacaksanız yakıt olarak oldukça zorlanırsınız. Bu noktada LPG ile sorun yaşaması muhtemel Turbo Astra bazı soru işaretlerini yanında getiriyor. Acemi olmanız bu konuda avantaj. Saçma sapan hareketler yapmayıp, Red Line da gezmeyecekseniz Turbo+LPG sorun çıkarmayabilir. Ayrıca otomatik olmasının acemiliğinizi atmanıza faydası da olur. Toyota alacaksanız 1.6'sını alın. Zaten 1.33 motor tarihin tozlu sayfalarına karışmak üzere. Toyota "B" sınıfı Yaris'te bile 1.5'lik yeni motorunu kullanmaya başladı.
  • 1.33 Corolladan uzak durun.

Ps: sataşanlara cevap verilmeyecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golf.7 -- 15 Ekim 2017; 9:15:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Booster_06

Donanımlı Astra J HB 1.6 115 hp alıp lpg ile binmenizi tavsiye ederim 1.4 turbo güç olarak tatmin eder ancak yakıt olarak üzer lpg olayı sıkıntılı onlarda ayrıca acemi olduğunuz için gücü pek aramazsınız şimdilik.

Corolla’ya göre çok daha tok, güvenli ve kaliteli bir arabadır o konuda şüpheniz olmasın.

Neye göre daha güvenli olduğunu söyler misiniz acaba?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.