Şimdi Ara

TOYOTA DA ÖTV İNDİRİMİ (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
235
Cevap
0
Favori
20.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 2008 26000 kmde 30.500 e tertemiz corolla comfort d4-d var sizce fiyat nasıl
  • Aslında hiç de fena değil doğrusu, alınabilir.
  • hiçbiyerde olmasa bitek nataş da olsa almam arabayı..babamdaki corollayı götürdüm 2 sene önce..kapısında hafiif çizik vardı belli belirsiz hani meraklıyız ya nataşa götürdüm rötüş falan halletsinler..kabız herif bana dediki kapı komple boyanacak..tutamadım kendimi dedim sen kafayımı yedin kendi araban olsa boyatırmısın..ne biçim konuşuyosun dedi müdürümü çaırıcam dedim patronu çağır..girişiyodum herife...gerzek herifler...keşke şu toyota üretimden kurtulduğu gibi satış-pazarlamadan da kurtulsa

quote:

Orjinalden alıntı: alpcanmehmet

bir adet nataş ta vardı
  • quote:

Orjinalden alıntı: egunns

hiçbiyerde olmasa bitek nataş da olsa almam arabayı..babamdaki corollayı götürdüm 2 sene önce..kapısında hafiif çizik vardı belli belirsiz hani meraklıyız ya nataşa götürdüm rötüş falan halletsinler..kabız herif bana dediki kapı komple boyanacak..tutamadım kendimi dedim sen kafayımı yedin kendi araban olsa boyatırmısın..ne biçim konuşuyosun dedi müdürümü çaırıcam dedim patronu çağır..girişiyodum herife...gerzek herifler...keşke şu toyota üretimden kurtulduğu gibi satış-pazarlamadan da kurtulsa

quote:

Orjinalden alıntı: alpcanmehmet

bir adet nataş ta vardı

Gökkuşağı'na baktınız mı?Ellerinde varsa kesinlikle boş çevirmezler...

• Yani sıfırla arasında 4000 TL var sence değmez mi? Sonuçta sıfır araba
    quote:

Orjinalden alıntı: NIGHTBOY

arkadaşlar 2008 26000 kmde 30.500 e tertemiz corolla comfort d4-d var sizce fiyat nasıl
  • ruhsat masraflarını da hesaba katarsan 3500liradan daha az bir fark için 1 yaşında araba almak benim kriterlerime göre hiç mantıklı değil. 3-4 aylık bir araba olsa düşünmezsin ama 26bin km yapmış bir arabadan bahsediyorsun. (4000km sonra bakım masrafını da hesaba kat, lastiklerdeki aşınmanın sana daha kısa sürede masraf olarak geri döneceğini hesaba kat)

quote:

Orjinalden alıntı: caslann

Yani sıfırla arasında 4000 TL var sence değmez mi? Sonuçta sıfır araba
    quote:

arkadaşlar 2008 26000 kmde 30.500 e tertemiz corolla comfort d4-d var sizce fiyat nasıl

• quote:

Orjinalden alıntı: furkan_

ruhsat masraflarını da hesaba katarsan 3500liradan daha az bir fark için 1 yaşında araba almak benim kriterlerime göre hiç mantıklı değil. 3-4 aylık bir araba olsa düşünmezsin ama 26bin km yapmış bir arabadan bahsediyorsun. (4000km sonra bakım masrafını da hesaba kat, lastiklerdeki aşınmanın sana daha kısa sürede masraf olarak geri döneceğini hesaba kat)

quote:

quote:

• Yorumlar gayet mantıklı teşekkür ederim arkadaşlar :)
    quote:

Orjinalden alıntı: soldier_of_fortune

quote:

Orjinalden alıntı: furkan_

ruhsat masraflarını da hesaba katarsan 3500liradan daha az bir fark için 1 yaşında araba almak benim kriterlerime göre hiç mantıklı değil. 3-4 aylık bir araba olsa düşünmezsin ama 26bin km yapmış bir arabadan bahsediyorsun. (4000km sonra bakım masrafını da hesaba kat, lastiklerdeki aşınmanın sana daha kısa sürede masraf olarak geri döneceğini hesaba kat)

quote:

quote:

• Merhaba arkadaşlar.Sizlere bir sorum olacak..Bilindiği üzere Toyota bayilerinde şu an araba yok.Kaporasını verip sırada bekleyen bir kişi arabasını ne zaman teslim alabilir? Nisan ayı içinde mi? yoksa mayıs ı bulur mu? Ne zaman gelir yeni parti arabalar?
    Şimdiden Teşkkürler..Keyifli Forumlar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ghosttailor

Merhaba arkadaşlar.Sizlere bir sorum olacak..Bilindiği üzere Toyota bayilerinde şu an araba yok.Kaporasını verip sırada bekleyen bir kişi arabasını ne zaman teslim alabilir? Nisan ayı içinde mi? yoksa mayıs ı bulur mu? Ne zaman gelir yeni parti arabalar?
    Şimdiden Teşkkürler..Keyifli Forumlar..

Bayilere araçlar sırayla yollanıyor.Yani sırada hangi arabanın olduğuna bağlı.Corolla alacaksın diyelimki.Bu hafta comfortlar gelecekse 2 haftada alırsın aracını.Ama diyelimki elegantların en yakın geliş tarihi 2 hafta sonra.O zaman yaklaşık 3 hafta bekleyeceksin...
  • Bugün İstanbul'da birkaç bayiye telefon açtım kesinlikle liste fiyatından aşağıya inmiyorlar.Niye inelim ki diyorlar hem satılıyor hem araba yok.Nıghtboy sen eki fiyata verdiklerini, söylemiştin ama kesinlikle liste fiyatından aşağıya inmiyorlar
    quote:

arkadaşlar bugün toyota ya gittim konuştum çıkan fiyatı ve detayları ,ilgili arkadaşların tümüne mail ve pm olarak gönderdim , sonuç istediğimiz gibi değil yılsonu falan olsaydı belki daha iyisini yaptırırdık ben beklemede kalacağım,gelişmelere göre hareket etmeyi düşünüyorum acele etmicem
  • yoyo iniyorlar samimi bi tanıdık olduğunda indiriyorlar, ben adapazarından bile corollaya %4,küsür auris e % 8,küsür indirim aldırabiliyordum detayları yazmıştım daha önce,bi arkadaşta 35.000 ken fiyat 34.500 e almıştı,tabi adet yüksek olunca yumuşuyorlar biraz tek araba için yine yapmazlar,ama kesin sıfır alacaksan tavsiyem aysonu git bayiye kotayı doldurmak için fiyatta yumuşama yapabilirler,birde işlek bayiye gitme daha tenha olabilecek bayilere git onlar satış kotasını doldurabilmek için daha esnek olabiliyorlar
    quote:

Bugün İstanbul'da birkaç bayiye telefon açtım kesinlikle liste fiyatından aşağıya inmiyorlar.Niye inelim ki diyorlar hem satılıyor hem araba yok.Nıghtboy sen eki fiyata verdiklerini, söylemiştin ama kesinlikle liste fiyatından aşağıya inmiyorlar
    quote:

arkadaşlar bugün toyota ya gittim konuştum çıkan fiyatı ve detayları ,ilgili arkadaşların tümüne mail ve pm olarak gönderdim , sonuç istediğimiz gibi değil yılsonu falan olsaydı belki daha iyisini yaptırırdık ben beklemede kalacağım,gelişmelere göre hareket etmeyi düşünüyorum acele etmicem

• Arkadaşlar suan toyota corolla ve auris modellerini bayiler mayıs ayı içerisinden satmaya başladı.Ve mayıs tarihinde araç almak isterseniz 400 ytl daha ekleniyor fiyatlara ama fiyat garantisi veriyorlar.Bazı bayiler ise hiç 400 karıştırmadan suanki fiyatlara mayıs ayı için fiyat garantisi veriyorlar.
    Bayiden bayiye türkiyede en az fiyat değişen marka zaten toyota ve suan kar marjları çok yüksek olmadığı için fazla indirim yapamıyorlar.Ama genede bazı bayiler bilhassa anadolu bayileri müşterinin gönlünü almak için bişeyler yapıyorlar.

quote:

yoyo iniyorlar samimi bi tanıdık olduğunda indiriyorlar, ben adapazarından bile corollaya %4,küsür auris e % 8,küsür indirim aldırabiliyordum detayları yazmıştım daha önce,bi arkadaşta 35.000 ken fiyat 34.500 e almıştı,tabi adet yüksek olunca yumuşuyorlar biraz tek araba için yine yapmazlar,ama kesin sıfır alacaksan tavsiyem aysonu git bayiye kotayı doldurmak için fiyatta yumuşama yapabilirler,birde işlek bayiye gitme daha tenha olabilecek bayilere git onlar satış kotasını doldurabilmek için daha esnek olabiliyorlar
    quote:

Bugün İstanbul'da birkaç bayiye telefon açtım kesinlikle liste fiyatından aşağıya inmiyorlar.Niye inelim ki diyorlar hem satılıyor hem araba yok.Nıghtboy sen eki fiyata verdiklerini, söylemiştin ama kesinlikle liste fiyatından aşağıya inmiyorlar
    quote:

• Sayın hha,
    Araç almak için şu an sorduğumuzda mayıs sonu veya en geç haziran ortası denmekte teslim tarihi olarak ,acaba net ve kesin bilginiz varsa paylaşabilirmisiniz?
    teşekkürler
  • yakın arkadasım plaza sahibi..diyoki 15-20 gun içinde 170 araba sattım..zaten corollolarda bisey değismedi zaten pazarlıklar oluyodu dedi ...yani bayi sahibi bile avantaj olmadığının farkında
  • Ben vazgectim..

20 gun ha bugun ha yarin diyen toyota bayiisi.. bana fiyatlarimiza zam geldi dedi utanmadan..40 bin lirayi gozden cikaran ben.. 1500 lira icin mi arabadan vazgececegim..?

Yaziklar olsun hepinize..

Bir daha "toyota" kelimesimi agzima almayacagim.. ve cok buyuk konusuyorum.. ne ben.. ne de ailemden birisi toyota'ya tek kurus para vermeyecek..
  • Arkadaşım boşver sinirlenmeye ve kafaya takmaya gerek.Çünkü hemen hemen bütün bayiler aynı fırsatçılık stratejisini uyguluyor.Sırf Toyota değil.
    quote:

Orjinalden alıntı: sruiv

Ben vazgectim..

20 gun ha bugun ha yarin diyen toyota bayiisi.. bana fiyatlarimiza zam geldi dedi utanmadan..40 bin lirayi gozden cikaran ben.. 1500 lira icin mi arabadan vazgececegim..?

Yaziklar olsun hepinize..

Bir daha "toyota" kelimesimi agzima almayacagim.. ve cok buyuk konusuyorum.. ne ben.. ne de ailemden birisi toyota'ya tek kurus para vermeyecek..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caslann -- 14 Nisan 2009; 10:20:32 >
  • Şu anki durum

• Merhaba İzmirdeki bir bayiden 35000 olan toyota corolla(1,6 comfort) yı 34750 tl ye aldık.İşlemler sürüyor herhalde cuma günü teslim alırız. Hariçten 260 tl ye park sensorü takdırdık. Anadolu sigortaya kasko değerini sordum. Fiyat 34000 olursa 1252 tl, 37000 olursa 1370 tl artı 10 taksit.
  • quote:

Orjinalden alıntı: A boy

Merhaba İzmirdeki bir bayiden 35000 olan toyota corolla(1,6 comfort) yı 34750 tl ye aldık.İşlemler sürüyor herhalde cuma günü teslim alırız. Hariçten 260 tl ye park sensorü takdırdık. Anadolu sigortaya kasko değerini sordum. Fiyat 34000 olursa 1252 tl, 37000 olursa 1370 tl artı 10 taksit.

37 üzerinden yaptırmanız menfaatinize olur...Allah kaza bela göstermesin ama bir olay vukuunda başınız ağrımaz...
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.