arkadaslar merhaba, ben corolla d4d+vsc almak istiyordum. liste fiyatı su an 41.000 TL. bugün bir de peugeot 407 1.6 liste fiyatına baktım, anahtar teslim satış fiyatı 43.300 TL yazıyor. pek arabalardan anlamam, ama bildiğim birşey var, o da corolla C, 407 ise D segmenti. corolla bu fiyat etmez gibime geliyor. bu konuda görüşlerinizi almak isterim. 407 tutulmayan bir model midir ki C segmenti ile neredeyse aynı fiyata satılsın? olmazsa 407 alcam valla.
quote:
Orjinalden alıntı: s_eagles
arkadaslar merhaba, ben corolla d4d+vsc almak istiyordum. liste fiyatı su an 41.000 TL. bugün bir de peugeot 407 1.6 liste fiyatına baktım, anahtar teslim satış fiyatı 43.300 TL yazıyor. pek arabalardan anlamam, ama bildiğim birşey var, o da corolla C, 407 ise D segmenti. corolla bu fiyat etmez gibime geliyor. bu konuda görüşlerinizi almak isterim. 407 tutulmayan bir model midir ki C segmenti ile neredeyse aynı fiyata satılsın? olmazsa 407 alcam valla.
Toyota iyi olabilir ama bence bu fiyata gidin 407 alın hiç düşünmeden..
almadan öncelikle pejo formunu oku ondan sonra kararını ver.arkadaşlar ben iki alternatif belirledim.1- yeni gelecek olan 1600 cc dizel tam otomatik elegant.ikinci olarakta urban cruıser modelini aracınız var ise bence iki ay daha bekleyin.güzel günler bizim olacak
kocaeli kaya plaza var..arayın araç varsa yardımcı olurlar
quote:
Orjinalden alıntı: Praetor
Sözün özü arkadaşlarlar, bir meslektaşım için dizel comfort corolla bakıyoruz. İstanbul, Tekirdağ,Kocaeli civarlarında nerede bulabileceğimize ilişkin güncel bilgi verebilecek biri varmı acaba?
slm toyota 1,6 mı çıkartıyor dizel,eğer öyle ise nezaman gelir
quote:
Orjinalden alıntı: alpcanmehmet
almadan öncelikle pejo formunu oku ondan sonra kararını ver.arkadaşlar ben iki alternatif belirledim.1- yeni gelecek olan 1600 cc dizel tam otomatik elegant.ikinci olarakta urban cruıser modelini aracınız var ise bence iki ay daha bekleyin.güzel günler bizim olacak
iyi bekleyelim madem :)
quote:
Orjinalden alıntı: NIGHTBOY
slm toyota 1,6 mı çıkartıyor dizel,eğer öyle ise nezaman gelir
quote:
Orjinalden alıntı: alpcanmehmet
En iyi şartlarda 2012 yılında, bu durumda da Türkiye'ye anca 2013 yılında gelir. Ben de aracımı o zamana kadar yenilemeyi düşünmüyordum zaten
bu yaz gelecek bekle küçük urban cruıser ve 1600 cc dizel bu yaz geliyor.haber emin ellerden
Toyota 1.6 dizel motor üretti mi? Heryerde 2012 yılında üreteceği yazarken siz bu kadar sağlam bilgiyi nerden alabildiniz? Aşağıdaki linklerin hepsinde 2012 yılında üretileceği yazıyor;
Hatta yabancı sitelerdeki daha güncel haberlere göre Toyota'nın kârlılığının azalmasından ötürü yeni projeleri daha ince elediklerini ve benzin-mazot fiyatları arasındaki farkın azalmasından dolayı 1.6 dizel projesinin iptal bile edilebileceği yazıyor.
mantıklı
quote:
Orjinalden alıntı: s_eagles
aynen katlıyorum bende inceledim 2012
quote:
Orjinalden alıntı: rahan35
Toyota 1.6 dizel motor üretti mi? Heryerde 2012 yılında üreteceği yazarken siz bu kadar sağlam bilgiyi nerden alabildiniz? Aşağıdaki linklerin hepsinde 2012 yılında üretileceği yazıyor;
tam otomatik şanzımanlı benzinli Corollalar plazalara inmeye başladı. Şu ara almayı düşünenler için bir bakmakta fayda olabilir.
Toyota ötv bindirimi yapmış yine,hayırlı olsun ötv indiriminden önceki fiyata çıkaracaklar yavaş yavaş,sonra ötv indirimi kalkınca zam yapmayıp aynı fiyattan müthiş indirimli diye satacaklar,gerçi benim tahminim ötv indirimini kaldırmayacaklar...
Bence ÖTV indirimi devam etmez fakat hurda indrimi gelebilir. Şimdiden 15 aş üstü için 2500 tl indirim konuşuluyor. Ama ötv bitince toyota fiyatları aşağı çeker diye tahmin ediyorum. Yoksa ötv indirimsiz fiyatlar uçmuş mesala Corolla 1.6 Elegant M/M VSC+Xenon 51,050 tl kim alır bu fiyata?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme