Şimdi Ara

TOYOTA DA ÖTV İNDİRİMİ (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
235
Cevap
0
Favori
20.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: NIGHTBOY

7 kişi olduk arkadaşlar yeni arkadaşlarıda indirim isteyenler ordumuza bekliyoruz...:))

Merhaba Nightboy,

Beni de listeye ekleyebilirsin. Verdiğin adrese mail atıyorum. Ama bu ÖTV indirimi uzatılmayacaksa, yani 3 ay sürecekse pek bir indirim yapmazlar gibime geliyor. Diğer taraftan dediğin gibi taş atıp kolumuz da yorulmayacak...
  • 31.03.2009 yani bugün
    quote:

Orjinalden alıntı: forumnik

Nightboy, sen pertten paranı alabildin mi? yoksa vadeli çek mi verdiler.
  • Selam,

Beterin beteri varmış :) Aşağıdaki yazı ilginizi çekebilir...

ÖTV fırsat şampiyonları
  • aldım paramı arkadaşlar,c.tesi bayideyim,ama iyi ama kötü bakalım ne diyecekler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NIGHTBOY -- 31 Mart 2009; 22:51:18 >
  • Ne yapalım. senden haber bekleyelim mi?
    quote:

aldım paramı arkadaşlar,c.tesi bayideyim bakalım ne diyecekler,ama iyi ama kötü bakalım ne diyecekler :)
  • tabi tabi haber vermez olurmuyum, kimle konuştum ne konuştum hepsini yazacağım
    quote:

Orjinalden alıntı: caslann

Ne yapalım. senden haber bekleyelim mi?
    quote:

aldım paramı arkadaşlar,c.tesi bayideyim bakalım ne diyecekler,ama iyi ama kötü bakalım ne diyecekler :)

• dün anadolu yakası bayiye uğradım.arkadaşlar dizel elegant almaya karar verdim.plaza ya uğradım gümüş gri renk istiyorum dedim.satıldı dedi.başka yokmu dedim mayıs 15 gibi dedi.o zaman hayırlı işler deyince bir tane koyu gri var dedi işe bak ya blöf yapıyor.gaza gelmemek lazım biraz sabır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpcanmehmet -- 1 Nisan 2009; 11:24:16 >
  • bayilerde seçimden sonra in cin top oynuyor
  • ;)))) beklemede kalın topladıkları paralar erimeye başlasın görelim onları,bazıları zam yapmış nisan 1 itibari ile,onlarıda müşteriye indirim olarak geri verecekler göz boyamak için....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NIGHTBOY -- 1 Nisan 2009; 15:00:39 >
  • bu gün sordum elegant 1.4 dizel 37900-dan39400 çıkmış.araba nisan sonu teslim nisan 20 de tekrar zam.devletin ötv si deve oldu japonyaaya gitti
  • comfort d4-d ötv indirimsiz 42.150 yazıyor o para edecek araba değil,e böyle yaparsanız söylemek istemiyorum ama ....... görürsünüz. ötv kalkınca 42.150 ye satabilecekmisiniz....
  • sanki enflasyon varmış gibi 15 günde bir zam..1.500 tl zammı olurmuş..almayın araba maraba..kurunda çıktığı mıktığı yok düşüşte..zaten corollanın hakkı kesinlikle 35 binden fazla değil
  • Bu ne ya 1 nisan şakası gibi corolla bile 50000 tl yi geçmiş hemde ötv indirimli
  • Corolla 1.6 Comfort 35 000 Avensis 1.6 Comfort 35 300 Yaw millet Avensis mi Corolla mı mantıklı olur?
  • kırk yılın başında niyetlendik corolla almaya işe bak yaaa ya gözünüze dizinize dursun ÖTV indirimi!!! müşteri bulamaz sürünürsünüz inşallah

4 martta bir zam 1 nisanda bir zam daha!!! almıyorum be!!! bedava verseniz alan adam değildir!!!!

bu zamdan sonra allah topunuzun belasını versin demek geliyor içimden!!!!
  • benzinli alacaksan ve uzun süre bineceksen, uzun süre binmeyeceksen de 2. elde değer kaybı senin için önemli değilse AVENSİS...
    quote:

Orjinalden alıntı: Ubust

Corolla 1.6 Comfort 35 000 Avensis 1.6 Comfort 35 300 Yaw millet Avensis mi Corolla mı mantıklı olur?
  • quote:

Orjinalden alıntı: soldier_of_fortune

benzinli alacaksan ve uzun süre bineceksen, uzun süre binmeyeceksen de 2. elde değer kaybı senin için önemli değilse AVENSİS...
    quote:

Orjinalden alıntı: Ubust

Corolla 1.6 Comfort 35 000 Avensis 1.6 Comfort 35 300 Yaw millet Avensis mi Corolla mı mantıklı olur?

Hocam araba ortalama olarak 5-6 kullanılacak.Sizce hangisi daha iyi olur?

Bu arada Sabancı şirketine yazıklar olsun!!Yeni Avensis ve Corolla'ya 1000-1500TL arası zam yaptı.Diğer bir yandan dalga geçercesine diğer otomobillere 50TL indirim yaptı

• ben aynı ikilem de kaldım... benzini göğüsleyemeceğim için(buradan maliye bakanına ve benzini bize pahalı satan değerli büyüklerimize saygılarımı iletiyorum), 0 arabaya lpg bağlatıp garanti dışı bırakmayacağım için dizel corolla aldım...
    5-6 yıl kullanacaksanız, hiç düşünmeyin avensis alın.... avensis alırsanızda ara sıra beni hatırlayın...
  • avensisin yeni kasası plazadaykende eskisini almak!
  • ama 35 000' e almak...
    quote:

Orjinalden alıntı: egunns

avensisin yeni kasası plazadaykende eskisini almak!
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.