Şimdi Ara

TOYOTA DA ÖTV İNDİRİMİ (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
235
Cevap
0
Favori
20.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar.. tum firmalar agiz birligi etmiscesine..ellerinde hic arac kalmadigini.. stoklarin tukendigini soyluyor..sizinde bildiginiz gibi..

Stoklardaki erimeden dolayi.. tum firmalar araclarina yuzde 8.. yuzde 10 civarinda zam yapmayi dusunuyormus..

Eger herhangi bir firma ile irtibata gecmisseniz sayet haberdarsinizdir..

Tum firmalar.. (Toyota,Honda,Audi,Ford..vs ) nisan ve mayis aylarina sadece fiyat garantisi vermeden sira yaziyor..ucuza alacagimd erken.. 3 bin.. 4 bin lira zarar edebilirsiniz dikkatli olun..

Dikkatli olun..
  • Arkadaşım liste fiyatından 300 tl fazlaya almılşsın zam varda listeye mi yansıması yoksa senin yanlışın mı var
    quote:

Orjinalden alıntı: sruiv

Ben 10 gundur arac almak icin ugrasiyordum.. bir ara Fiat bravo sport icin epey ter dokmustum.. ama gecen hafta cuma gunu.. Toyota'ya donus yaptim.. ben Corolla 1.6 elegant M/M versiyonunu begendim..39600'e araci ayirttim.. eli kulaginda..bir porblem olmaz ise.. Cumartesi gunu teslim alacagim..Yalniz ben ekstra hic bir sey istemedim.. biraz bastirsam mi acaba? ne bileyim boya koruma park sensoru vs..
  • Dostum keşke ilk pazarlıkta isteseydin. Ben sonradan yan koruma bantları ile bagaj havuzuna 335 TL ödeyeceğim.
    quote:

Orjinalden alıntı: sruiv

Ben 10 gundur arac almak icin ugrasiyordum.. bir ara Fiat bravo sport icin epey ter dokmustum.. ama gecen hafta cuma gunu.. Toyota'ya donus yaptim.. ben Corolla 1.6 elegant M/M versiyonunu begendim..39600'e araci ayirttim.. eli kulaginda..bir porblem olmaz ise.. Cumartesi gunu teslim alacagim..Yalniz ben ekstra hic bir sey istemedim.. biraz bastirsam mi acaba? ne bileyim boya koruma park sensoru vs..
  • slm alpcanmehmet ten hala ozcanf1903@hotmail.com a mail bekliyorum : )
  • arkadaşım ben aracımı mayıs 15 den sonra almaya karar verdim.dizel komfort ne yapalım kar da edebiliriz.zararda dün plazaya uğradım.lüks corolla dizeller dolmuş yatıyor.sadece comfort dizel manuel satılıyor.şu kargaşa kesilsin gerekirse anodolu yaksında isen beraber fiyat alırız tabi bu benim fikrim
  • merhaba arkadaşlar geçen pazar dizel gümüş gri comfort modelini 35000 den aldık ki son araç diye kandırdılar bilmem nekadar doğru fiyatta indirim yapmıyorlar yaklaşık 10 bayiyle görüştüm hiçbirinde araç yoktu en son ortaköy plazadan bulduk.hediye olarakta sadece paspas setiyle trafik setini verdiler ekstradan 150 tl ekranlı park sensörü 80 tl bagaj havuzu taktırıyoruz.aynı araç için yılbaşında pazarlık ettiğimizde verilen fiyat 36 900 idi.
  • Yani 36900 e aldığınız fiyata ötv indirimi uygulandığında 32100 gibi bir rakam çıkıyor.Hani toyota zam yapmamıştı.
    quote:

Orjinalden alıntı: wwwerol@hotmail.com

merhaba arkadaşlar geçen pazar dizel gümüş gri comfort modelini 35000 den aldık ki son araç diye kandırdılar bilmem nekadar doğru fiyatta indirim yapmıyorlar yaklaşık 10 bayiyle görüştüm hiçbirinde araç yoktu en son ortaköy plazadan bulduk.hediye olarakta sadece paspas setiyle trafik setini verdiler ekstradan 150 tl ekranlı park sensörü 80 tl bagaj havuzu taktırıyoruz.aynı araç için yılbaşında pazarlık ettiğimizde verilen fiyat 36 900 idi.
  • Bende aynı aracı 2 ay önce pazarlık ettiğimde 38500 e bırakmışlardı. Şimdi 34500 e aldım. Ötv den 4000 tl karım oldu sadece.
    quote:

merhaba arkadaşlar geçen pazar dizel gümüş gri comfort modelini 35000 den aldık ki son araç diye kandırdılar bilmem nekadar doğru fiyatta indirim yapmıyorlar yaklaşık 10 bayiyle görüştüm hiçbirinde araç yoktu en son ortaköy plazadan bulduk.hediye olarakta sadece paspas setiyle trafik setini verdiler ekstradan 150 tl ekranlı park sensörü 80 tl bagaj havuzu taktırıyoruz.aynı araç için yılbaşında pazarlık ettiğimizde verilen fiyat 36 900 idi.
  • arkadaşlar işe tüccar mantığıyla bakarsak evet bi indirim var ama bu sölendiği kadar abartılacak düzeyde değil siz firma sahibi olsanız sizde bir miktar bu talepten faydalanmak isterdiniz.tabi şuan biz alıcı tarafında olduğumuz için haklı olarak devletin yaptığı indirimin tamamını almak istiyoruz ama bence alamıyoruz.eskiden gitsen bi pazarlık payı olurdu şimdi yapmıyorlar! ama bu sadece toyotaya has bişi de değil ford reno hepsi aynı durumda şu an ilk focusa baktık nette 35000 yazıyordu plazaya gittik 37000 istediler (metalik renk farkıymış kalanı ne bilmiyorum)1 ayda süre verdiler fiyat garantiside vermediler:))en azından toyota nette verdiği fiyata sadık kaldı bizim ibrede toyotaya döndü.bakalım görücez önümüzdeki dönemde ne olucak fiyatlar alana hayırlı olsun alamayana Allah nasip etsin.
  • satışlar bi düşmeye başlasın görürüz onların tafralarını
    quote:

arkadaşlar işe tüccar mantığıyla bakarsak evet bi indirim var ama bu sölendiği kadar abartılacak düzeyde değil siz firma sahibi olsanız sizde bir miktar bu talepten faydalanmak isterdiniz.tabi şuan biz alıcı tarafında olduğumuz için haklı olarak devletin yaptığı indirimin tamamını almak istiyoruz ama bence alamıyoruz.eskiden gitsen bi pazarlık payı olurdu şimdi yapmıyorlar! ama bu sadece toyotaya has bişi de değil ford reno hepsi aynı durumda şu an ilk focusa baktık nette 35000 yazıyordu plazaya gittik 37000 istediler (metalik renk farkıymış kalanı ne bilmiyorum)1 ayda süre verdiler fiyat garantiside vermediler:))en azından toyota nette verdiği fiyata sadık kaldı bizim ibrede toyotaya döndü.bakalım görücez önümüzdeki dönemde ne olucak fiyatlar alana hayırlı olsun alamayana Allah nasip etsin.

• fırsatçılık her sektörün kanına işlemiş.bu gün yedek parça için toyota bayine gittim.aynen doğuş oto olmuşlar.hükümet bunlara az bile yapıyormuş.ya insanın yüzüne bile bakmıyorlar.citoren de öyle beğenmedğiniz hyundaı kırk kere arayan reno da aynı.almıyorum arkadaş .deki almazsan alma ha bu arada patır patır plazalarda kapanıyordu azıcık ara verildi hala ellerinde 2008 ler vardı .o güzel günler uzak değil.geri gelmesi yakın ş u seçim olsun görüşeceğiz buarada araç alan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun kazasız binsinler.
  • slm NIGHTBOY, e-posta adresini bırakmışsın. sana mesaj attım. eğer ciddi sayıya ulaşılırsa bayiler toplu alımlarda indirim yapabilirler. belirttiğin tarih aralığında olmak kaydıyla gruba beni de dahil edebilirsin. ben erzincanda çalışıyorum. subayım. açık kimlik veya tel no istersen onu da müteakiben gönderirim. bir iki sorum olacak: eğer konu ciddileşirse hangi bayiyle temas edilecek? ben corolla d4d elegant VSC almayı düşünüyorum. bu araçlarda bir çok sıkıntı mevcut deniyor. tıkırtı, depo sesi, fren balatalarından çıkan sesler vs. bu konuda toyota bir iyileştirme yaptı mı? sana ve forumdaki diğer arkadaşlarıma saygılarımı sunarım.
  • Yetkili bayi bana tıkırtı ve depodan gelen sesin 2009 modellerde olmadığını 2007-2008 modellerde olduğunu söyledi.Fren sesi ise mağlesef düzeltilmemiş.Ben de d4d confort sipariş ettim haftaiçinde alacağım şu an fren sırasında çıkacak ses dışında bir korkum yok
  • Arkadaslar merhaba,

yaris almak üzereyim, kaskoyu toyota kaskodan mi yoksa kredi aldigimiz bankadan mi yoksa baska bir yeden mi alalim? Fiyat olarak en avantajlisi ne olur acaba?

İlginiz icin tesekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nightwachersoy

Arkadaslar merhaba,

yaris almak üzereyim, kaskoyu toyota kaskodan mi yoksa kredi aldigimiz bankadan mi yoksa baska bir yeden mi alalim? Fiyat olarak en avantajlisi ne olur acaba?

İlginiz icin tesekkürler.

Kasko için verdikleri fiyatı sorabilirsiniz 5 dakikada hesaplarlar.
  • Ben aracımı ekim ayında 2009 olarak aldım ve şu an 13500km olmasına rağmen tıkırtı hiç olmadı, frenler ilk 1000km sonundan beri daha hiç ötmedi, depo çalkalanma sesi de sadece dizellerde depo full dolu iken yapıyor ve inanın öyle abartılacak birşey değil. Müzik açıkken duymanıza imkan yok, zaten dediğim gibi depo full iken durmaya yakın fren yaptığınızda duyabilirsiniz. Bunların dışında da m/m için burada birçok sorun yazıldı ancak maaşallah ben aracımda hiçbir sorunla karşılaşmadım.
  • NIGHTBOY kardeş nerelerdesin sesin çıkmıyor.Ne yaptın araba işini beklemede misin?
  • pusudayım dostum ,telefon ile görüştüm bişey çıkmıyor adamlar tok satıcı olmuşlar,adapazarından %4,8 indirim yaptırabiliyorum ama bi arkadaşın üzerinden geçmesi gerekiyor işe yaramıyor auristede %8,3 indirim yapıyorlar 30.500 comfort d4-d ama auris te bana uymuyor (tek araba için geçerli çalışan üzerinden geçiyor) , birde canlı görüşmeye gideceğim
    quote:

Orjinalden alıntı: caslann

NIGHTBOY kardeş nerelerdesin sesin çıkmıyor.Ne yaptın araba işini beklemede misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NIGHTBOY -- 30 Mart 2009; 17:51:44 >
  • Nightboy, sen pertten paranı alabildin mi? yoksa vadeli çek mi verdiler.
  • Hayırlısı olsun artık haberdar edersin
    quote:

Orjinalden alıntı: NIGHTBOY

pusudayım dostum ,telefon ile görüştüm bişey çıkmıyor adamlar tok satıcı olmuşlar,adapazarından %4,8 indirim yaptırabiliyorum ama bi arkadaşın üzerinden geçmesi gerekiyor işe yaramıyor auristede %8,3 indirim yapıyorlar 30.500 comfort d4-d ama auris te bana uymuyor (tek araba için geçerli çalışan üzerinden geçiyor) , birde canlı görüşmeye gideceğim
    quote:

Orjinalden alıntı: caslann

NIGHTBOY kardeş nerelerdesin sesin çıkmıyor.Ne yaptın araba işini beklemede misin?

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.