Şimdi Ara

Toyota'dan 10 günde ikinci zam: Corolla artık 350 bin TL'den başlıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
1
Favori
6.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
45 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sabır millet sabır. İlk başlarda çok sık olduğu için acıtıyor olabilir ama sabrederseniz artık alışırsınız.. :)

• sniper23 kullanıcısına yanıt
    Avrupa'da vergisiz 10.000 Euro fiyata satılan arabalar burada vergisiz 9500 Euro civarına satılıyor. Firmaların TR'deki kar marjları gelişmiş ülkelere nazaran her zaman düşük olmuştur. Distribütör ve bayi karlarını saymıyorum. Araba sayısı çok olduğunda bu düşük kar marjı sorun olmuyor. Ancak araba sayısı azalınca bir yerden sonra bu kar marjları kurtarmaz oluyor.

Şimdi tüm Avrupa'da çok fazla otomobil talebi var. Ancak tüm talebi karşılayacak otomobil yok. Firmalar da zaten az olan otomobilleri az kar yaptıkları TR gibi ülkeler yerine daha fazla karlılığı olan ülkelere gönderiyor. TR'ye de üç beş sergilemelik birşeyler gönderiyorlar. Bu da bizim gibi ülkelerde krizi daha derin hale getiriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 11 Aralık 2021; 13:32:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hb hybriti 2020 modeli 241 bin tl aldım. tabi oranın çalışanı 221 bin tl iken alıp bize 241 sattı kendi karını aldı. 4 gün sonra ötv zammı geldi 320 bin oldu şimdi ise 400 bin seviyesini aşmış durumda. otpmobil alacaklar hiç bir zaman indirim beklemesin dolar hariç. zira devlet dışarı dolar çıkmasın diye ne dolar düşsün be ötv insin modunda. gerçi artık alınır mı araç orasıda muamma, alacaksanız şimdiden alın..

• commandx C kullanıcısına yanıt

Yahu sen normal arkadaş değilsin.

Memleket batmış, ortalık yangın yeri halen Allah'ın çöp Taliant'tan hallice Toyota'sını övmeye çalışıyorsun.

Golf'te benim paketi 380'e verdiler en son.

Mart'ta elalemin 196'dan aldığı Golf 380 dedin mi 2 saaatte satılıyor.

Allah sonumuzu hayretsin.

• zotacing kullanıcısına yanıt

Şu saatten sonra gidişat büyük krize doğru olur.

İlk kur atağında 20 lira üstü test edilecek, benim 230'a aldığım Golf 700-800 olunca kim alacak?

2001 krizine doğru gidiyoruz, piyassa kilitlenecek.

Ben Golf'ü satıp çöp araba almayı düşünüyorum. Valla 85-90 Tofaş alıp 10 bin lira harcayıp motor, şanzıman, diferansiyel sıfırlayıp bineceğim kriz bitene kadar.

Bu arada hani 2001 Skoda Felicia'm vardı ya, 33'e aldım 55'e satmıştım.

Benden alan dayı da 75'e satmış. 

• Inflation goes brrrr lol

• Corolla emsallerinden ucuzken niye ucuz kalitesiz diyen kahve agizlilar vardı şimdi iyi mi oldu sormak lazım o beyni olmayıp fikri olanlara !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • durun daha bunlar başlangıç. 2022' de gerçek filmi izleyeceğiz. yetmez ama EVET  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redeemertr -- 11 Aralık 2021; 18:5:18 >
  • Toyota heralde kafasına göre zam yapıyor. Euro olmuş 15.5 TL. Ötv, Kdv falan derken 350 bin abartı olmuş. Bence 50 bin falan olmalıydı.

İşte şahlanan Türkiye.

• Zam haberi

Kafa kesme haberi

Cinayet haberi

Trafik kazası haberi

Kadına şiddet haberi

Arada sessiz sedasız yeni çıkardıkları vergilerde varda işte onlar artık alışkanlık yaptığı için pek haber değeri taşımıyor

Her hafta vazgeçilmez ve kesinlikle yaşanır şeyler.

• Eşşeğe binin siz.

• Araba almak hayal oldu.bayiler +30000 hava parası istiyor liste fiyatına.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Durmak yok yürümeye devam

• Artık Corolla bey diyeceksiniz.

Aslında düşününce çok da pahalı değil. 22.580 euro. Yani, Corolla için acuk pahalı. Hakkı 20.000 Euro. 2580 Euro da cennet vatan farkı olsun canım...

Sorun şu: Biz fakiriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyin-ZST -- 11 Aralık 2021; 21:23:30 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.