Şimdi Ara

Toyota Finans Kampanyaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Son günlerde gazetelerde sıklıkla karşıma Toyota Finans'ın kampanları çıkmakta. 5000 TL peşinle 500 TL'ye Yaris, 600 TL'ye Auris falan diye bazı kampanyaları var. Balon ödeme sistemlerinin de olduğu reklamların alt kısımlarında yazmakta. Bu kampanyalar nedir ne değildir? Müşteri odaklı bir kampanya olacağını sanmıyorum malum ülkemizin koşulları. İnternet sitesinde beni aramaları için numaramı bıraktım dahalık dönmediler. Müşteri temsilcisi ile konuşmadan önce foruma konu açayım dedim işin içinde ne dolaplar dönüyor diye. Ona göre konuşmadan önce bilgi sahibi olayım. Aklıma yatarsa da en yakın bir bayiye gidip daha detaylı bilgiler alacağım.

• hiç bulaşmayın derim ben bakmıştım pek mantıklı gelmemişti....
  • quote:

Orijinalden alıntı: pulpa

hiç bulaşmayın derim ben bakmıştım pek mantıklı gelmemişti....

Hocam fiyat olarak mı pek mantıklı gelmemişti yoksa ödeme sistemi olarak mı?
  • esnafsanız mantıklı ama düzenli geliri olan biri için mantıksız
  • quote:

Orijinalden alıntı: jac0B0

esnafsanız mantıklı ama düzenli geliri olan biri için mantıksız

Yok hocam esnaf değilim, yeni mezun işsiz :) Eylül gibi işe başlayacağım, arabayı aile desteğiyle alacağım. Kısacası düzenli gelir diyebiliriz. Müşteri temsilcisi ile detaylı konuşacağım gelişmeleri anlatırım. Fakat cevap veren arkadaşlar nedenleri biraz daha açabilirse konu daha iyi açığa çıkacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: THE LAZ

quote:

Yok hocam esnaf değilim, yeni mezun işsiz :) Eylül gibi işe başlayacağım, arabayı aile desteğiyle alacağım. Kısacası düzenli gelir diyebiliriz. Müşteri temsilcisi ile detaylı konuşacağım gelişmeleri anlatırım. Fakat cevap veren arkadaşlar nedenleri biraz daha açabilirse konu daha iyi açığa çıkacaktır.

ödemeler küçük görünüyor doğru ama balon ödeme v.s gibi bişeyleri var ayrıca bana göre normal banka kredisinden daha pahalı bir kredi kullandırmış oluyor ben nisanda corolla aldım o zaman bu krediyerine banka kredisi çektim ...

• 60 ay ödersin,balon ödemelere tonla para verirsin,çuvalla faiz ödersin vs. vs.

Yani dediğin gibi müşteri odaklı değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: THE LAZ

quote:

sana göre değil o zaman,
    mesela bodrumda dükkanı olan biri için bulunmaz fırsat, adama yazın para geliyo balon ödemeleri de yaza denk getirirse yüksek faizle de olsa bir araba sahibi olur, aynı şey tekstil ve asfalt işiyle uğraşanlar için de geçerli.
    ama sabit gelirle çalışan birisi için balon ödeme zamanı sırtına büyük bir yük binmiş olur o yüzden eşit taksit en ideali,
    bana sorarsan azalan taksit en ekonomiği çünkü, ilk aylarda daha çok borcun olucağı için daha çok faiz ödersin ama ilk aylarda borcunu olabildiğince geri ödersen kalan borcun da daha az olur ve daha az faiz biner
    aynı vade süresiyle daha az faiz ödemiş olursun vesselam.

edit: noktalama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jac0B0 -- 15 Temmuz 2012; 23:38:28 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.