@maktastur şimdi satılanın 1 öncesi değil mi bak bu kasaya lafım yok bunu da kullandım bu araba felaket tutuldu zaten ama şu an ki kasaya diyorum ben..
@dmrbs67 gel kaşısana adanadayım gel buyur kaşı hadi ha gelemezsen ben atlayıp geleyim?
evet bir önceki kasa sanırım en çok tuttulmasının nedeni görünüş itibari ile iyileştirlmiş olması gerek çünkü ben o zaman o nedenle almıştım ayrıca hepinizi banlıyorum bu agresiflik sanki başka araba kalmadı dünyada hepsinin artısı var eksisi lütfen daha soğuk kanlı olalım
quote:
Orjinalden alıntı: TheGotFadıl
haklısınız abi birşey demedik...
ban bun tan tun havalarda uçuşuyorda bakın kendisini eleştiremeyen,eleştirileri kabulllenemeyen insandan sağlam karakterli bireyler oluşamaz biz habire benim aldıgım ettiğim doğru dediğimizden açık görüşlü objektif olamıyoruz daha da anlatırımda gördüğüm üzere anlama özürü var ortada..
gerek benim gereksede yeni kasaların eksiğini yazsam sayfa dolar ama her araba için bu geçerli haklımıyım dostum
Hilux tasarım olarak hoş araç ama donanımsal açıdan zayıf birde jantın küçük olması bana göre.Donanımsal açıdan navara gibi olsa dahada iyi olur diye düşünüyorum..
quote:
Orjinalden alıntı: LİTEON
Hilux tasarım olarak hoş araç ama donanımsal açıdan zayıf birde jantın küçük olması bana göre.Donanımsal açıdan navara gibi olsa dahada iyi olur diye düşünüyorum..
evet bu konuda haklısınız yalnız 4*2 modelin 3 çeşidi var en üst versiyonunda çelik jant gibi özellikler sunuluyor
quote:
Orjinalden alıntı: maktastur
quote:
evet bu konuda haklısınız yalnız 4*2 modelin 3 çeşidi var en üst versiyonunda çelik jant gibi özellikler sunuluyor
Hilux'da çelik jant olduğunu biliyorum yalnız ama bana göre o jant o araçta küçük duruyor 17lik daha güzel olur bence
quote:
quote:
quote:
Hilux'da çelik jant olduğunu biliyorum yalnız ama bana göre o jant o araçta küçük duruyor 17lik daha güzel olur bence
17 inç jant+lastiği çevirecek motor 120bg dikkatini çekerim toyota hiç bir zaman taşıyamayacağı bir donanımı aracına takmaz ve takılacak araç üretmez üretirse bir çuval para ister
quote:
arkadaşlar anlama özrümüz yok değil mi?
bütün pıck up ları denedim diyorum navara ısuzu hılux l200 bunlara göre yol tutuşunu kıyaslıyorum...pıck up lara 5 yıldız verilmiyor zaten...en cok yıldızı l200 aldı...
anlama özrümüz yok sen gönlünü ferah tut.
benim yazdığım diğer mesajlar nereye gitti???
işte hılux zihniyeti....
bucegu60 hilux kullanınca ferah olamıyorum be abi??akıl sağlığının zarar görmüş olmasından korkuyorum.hani araba savuruyor ya o bakımdan yani...
maktastur arkadasım aracın güzel olmuş.güle güle kullan.
işte bak bakım hangisi savuruyor
Pikap kullanıcısı çok müşterim var genelde L200 kullanıyorlar,Navara sı olanlarsa yol tutuştan çok şikayetciler ancak L200 ü olanlarda fazla güvenmiyorlar,hepside ağırlık taktırmışlar.
Kullandığım kadarıyla L200 arka koltuk sırasında en az sarsanı,Ranger ise biraz daha kaliteli ve hızlı geldi.
Hilux ise donanım/fiyat konusunda zayıf kalıyor ancak yakın bir vakitte makyajla iyileştirmeler yapılacakmış.
quote:
işte bak bakım hangisi savuruyor
fake
hep fake olur zaten
quote:
hep fake olur zaten
bu testi kim yaptı hangi koşulda yaptı güvenilirmi yoksa birileri(antitoyotacılar) kendi lehlerine mi yaptı ben bu soruları sorarım
quote:
quote:
hep fake olur zaten
bu testi kim yaptı hangi koşulda yaptı güvenilirmi yoksa birileri(antitoyotacılar) kendi lehlerine mi yaptı ben bu soruları sorarım
ben yapmadım merak etme
quote:
Orjinalden alıntı: esmerce
Pikap kullanıcısı çok müşterim var genelde L200 kullanıyorlar,Navara sı olanlarsa yol tutuştan çok şikayetciler ancak L200 ü olanlarda fazla güvenmiyorlar,hepside ağırlık taktırmışlar.
Kullandığım kadarıyla L200 arka koltuk sırasında en az sarsanı,Ranger ise biraz daha kaliteli ve hızlı geldi.
Hilux ise donanım/fiyat konusunda zayıf kalıyor ancak yakın bir vakitte makyajla iyileştirmeler yapılacakmış.
çift kabin kamyonet ise ağırlıksız yola çıkmamak lazım hangisi olursa olsun farketmez. ıslak zeminde çok tehlikeli. toyota kendisini kanıtlamış bir marka ama aksesuardan kısmış ve fiyatıda rakiplerinden pahalıydı en azından ben kamyonet alırken pahalıydı. alaşım cantlı alabilmek için en üst versiyonu almam gerekiyordu abs için en pahalı versiyonu almak gerekiyordu. bence çok müşteri kaçırdı. hilux yol tutuşuda en zayıflarından birisi ağırlık yoksa teklikedesiniz. corollaya, yarise gösterdiği önemi hilux ada göstermeli.
Evet bende onu anlatmaya çalıştım ama beni hemen şikayet etmişler
TheGotFadıl kardeşim sende milleti kızdıracak kelimeler kullanmışsın ama
Unutma bu tür kelimeler seni haklıyken haksız duruma düşürebilir..
Hilux belkide gerçekten en kötü sürüş özelliklerine sahip pikaptır ama "teneke" "tekerli tabut" vs dersen millet seni ciddiye almaz,akabindede şikayet etmişler..
toyota tundra ve tacoma yı getirse de millet pick up görse.cok kızıyorum toyota ya...
Pikaplara kimse laf edemez ama bu araçlar ülkemiz şartlarına çok fazla..