Şimdi Ara

Toyota Hilux 4x2 Adventure için Fiyat Aldım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
6.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Tesekkurler , 30 km kullandim suan herkese tavsiye edebilirim o kadar keyif aldim aractan yanlizca cok buyuk park ederken sorun oldu biraz park yerine sigmadi gotu basi disarda kaldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşte beni endişelendiren bir konu da park sorunu. Bir yandan park ederken ya da dar sokaklardan geçerken zorlanırım gibi geliyor; sonra bir yandan da herkes nasıl kullanıyor bu tip araçları diyorum. Yeri geliyor büyük şehirlerde c sınıfı hatchback bir araçla anca baş ediyoruz. Tabi alışkanlıkla da alakalı.

• PArk konusunda bir kaç gün içinde alışınca en az otomobiller kadar rahat park edersiniz.Ben hiç zorlanmıyorum.
  • Hocam ortağımızda var aynı araçtan. Kesinlikle manuel tercih edin. Diferansiyel kilidi çok işe yarıyor. Neredeyse her gün biniyorum araca 1 defa da kullanma fırsatım oldu. İvmelenmesi gayet tatminkar. Malzeme kalitesi iyi çünkü şantiyede hunharca kullanmamıza rağmen çıt ses yok araçta. 30 bin km boyunca hiç sıfırlamamış yakıt tüketimi ortalaması 8.5lt geneli ş.içi. bana göre tek kötü tarafı araç bozuk yollarda felan biraz fazla sallanıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mand1ra_Hekimi

quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Toyota keşke benzer fiyatlara sahip diğer iki aracı olan Tacoma ve Tundra modellerine de getirse.

Motor hacimleri çok fazla 3.5 lt aracın vergisi yüzünden satılması zor olur

Ticari kamyonet ve kamyonlarda fazla bir veri yok ki. İsterse 8 litre olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sky.blue S kullanıcısına yanıt
    Dar sokaklar sorun degil manevrasi cok iyi ancak park biraz problem olabilir bizim sitede park yeri sorunu yok ancak otoparkta cizilen cizgiler araca küçük geliyo iyi park ederim ancak zorlandim bunda biraz ilk gun diye aynalardanmi edeyim araba gibi kafayi arkayami cevireyim derken alismam lazim

• Bu araçları iş için değilde keyif için alacaksanız 2 çeker almayın off road u falan geçtim off road koşullarında piyasadaki 4x4 suv ların çoğu kırılır zaten ancak yeni pickup lar 4x4 olarak gayet başarılı 4x2 kamyonete gelince kar çamur vb yollarda sorun yaşarsınız mutlaka kuma falan hiç girmeyin direk kalır araç ancak yol kuru ise bozuk yolda falan sıkıntı çıkarmaz yazın gittiğim dağ yollarında ,ki yollar berbat dozerle açılıp bırakılmış vs karşıdan gelen şahinleri görünce tebessüm ediyorum .yani kuru zeminde kum ve çamurun olmadığı yerde sorun olmaz pickup .ama ne olacağı belli olmaz dağda kırda hele tek araçla gidilirse oralarda kalırsan zor yağmuru var karı var çamuru var

• quote:

Orijinalden alıntı: Eren.Kaya

Benimde tek merak ettigim karli ve çamurlu zeminlerdeki cekisi , manuel almamin sebebi otmten haz etmiyorum manuelden zevk alıyorum arabanin butun kontrolunun bende olmasi lazim ve bu modelde manuelde standart olarak mekanik diferansiyal kilidi geliyo cekise etkisi olur bence

Defransiyel kilit sadece arabanın tekerenin patenaja düştüğü durumlarda ve yavaşça kullanılmalı. Gücü patenaja düşmeyen tekerlere aktarıyor. Devamlı kullanmak sakıncalı,arabaya beklenmedik hareket yaptırabilir ve direksiyon hakimiyetinizi kaybedebilirsiniz.

4x2 de duymadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eren.Kaya

Vergi cok dusuk bu araclarda toplam vergi 18 bin, 3bin otv 15bin kdv var , suv olsa 250bin civari bi fiyat olurdu , manuel olanda mekanik diferansiyal kilidi var standart olarak o yuzden sectim manueli ancak performansini merak etmiyo degilim , offroad yapmam sonucta bu aracla bitane dag evim var karda oraya cikarsin bana yeter , temmuz ayinda kampanya var 105bin olan fiyat 102bine cekilmis

4x2 alma. ya 4x4 ya hiç...
    çok pişmanlık yaşarsın.
  • quote:

quote:

quote:

Toyota keşke benzer fiyatlara sahip diğer iki aracı olan Tacoma ve Tundra modellerine de getirse.

4x4 olunca devletimiz otomobil üzerinden vergilendiriyor üstad yoksa f serisi de kamyonet olarak gelse oldukça uygun fiyatlı olur

• quote:

quote:

quote:

quote:

4x4 olunca devletimiz otomobil üzerinden vergilendiriyor üstad yoksa f serisi de kamyonet olarak gelse oldukça uygun fiyatlı olur

4x2 modelleri gelsin yani. 4x4 olması şart değil.

TACOMA
    https://www.autoblog.com/buy/2017-Toyota-Tacoma-SR__4x2_Access_Cab_127.4_in._WB/pricing/

TUNDRA
    http://www.toyotavallejo.com/Toyota/Tundra%20Crew%20Max%204x2/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senersongur -- 1 Ağustos 2017; 10:18:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• pej P kullanıcısına yanıt
    4x2 hilux adventure pakette manuel vitesle geliyo sadece otmde yok , mekanik arka diferansiyel kilidi , konsoldan bi dugme ile aktiflestiriyo sadece patinaja kaldigi yerde kullanin 8 km hizi gecmeyin diyo , devreye girdiginde esp , abs hepsini devre disi birakiyo o yüzden dikkatli kullanilmasi lazim

• falken34 kullanıcısına yanıt
    Ben 4x4le başladım araba arastirmaya ancak vergiler 5000 civarında olunca 4x2 almak zorunda kaldım

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.