Şimdi Ara

toyota+honda=hoyoda

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • abi yeni toyotaya ne güldüm,böle bi çalıntı makyaj olamaz,geçen gün uzaktan yeni toyota gördüm ,ulan dedim hondayı makyajlamışlar,ulaaa bi baktım toyoya,yuh dedim,zaten hondanın tipini sevmem,çok tutulan bi markaya bu yapılanlar revamı,herifler ön malzemeden tasarruf etmek için hondanın komple önünü ithal etmişler,haaa toyota sahipleri kafa kafaya bi kaza yaparlarsa toyota bayisine gitmelerine gerekyok,honda işi ucuza hallediyomuş,ön kaporta,ızgara,tampon,farlar honda firmasında daha ucuz,toyotaya meydan okumuşlar,bilmiyom hondanın yalamcısıyım :D,hele arka makyajını hiç söylemeyin çok uyduruk ve soğuk bi kasa,özellikle eski auris daha kaslı görünüyo hem arkadan hem de önden,şu an piyasada uzak doğu araçlarında yaratıcılık ve yenilik anlamında hyundai yi tek geçerim,helal olsun adamlara i10,i20 neysede i30 la çağ atladılar,bi arabaya bi makyaj bukadarmı yakışır,eski i 30 a bakıyorumda yeni toyota auris gibi,biri vitesi ileri atmış,diğeri geri atmakta çok ısrarcı olmuş,yok böle bi iş abi yok.

• inat ettim sonuna kadar okudum.

kardeş ne diyon sen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnnysn

inat ettim sonuna kadar okudum.

kardeş ne diyon sen?

İyi sabretmişsin aga...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok iyi oldu çok da güzel iyi oldu taammı. şimdi mesela türban olayını çok karıştırdılar. aralarında bir fark galdı, o farkda çok güzel oldu. herkesizn hayatına kimse garışamaz. ha nasıl garışamaz. ben bu şekil giyinirim, bu bayan şu şekil giyinir. şu şekil giyinir... amma hiçkimse kimseye garışmaya bi hakkı yok. özgürlüğü bidir. aa başörtü kurban olduuum ya resullallah tan gelebilir amma lakin ki öyle değildir. benim yorumlamam bu kadar. hadi hayrılı işler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLeNN

çok iyi oldu çok da güzel iyi oldu taammı. şimdi mesela türban olayını çok karıştırdılar. aralarında bir fark galdı, o farkda çok güzel oldu. herkesizn hayatına kimse garışamaz. ha nasıl garışamaz. ben bu şekil giyinirim, bu bayan şu şekil giyinir. şu şekil giyinir... amma hiçkimse kimseye garışmaya bi hakkı yok. özgürlüğü bidir. aa başörtü kurban olduuum ya resullallah tan gelebilir amma lakin ki öyle değildir. benim yorumlamam bu kadar. hadi hayrılı işler.

• quote:

Orijinalden alıntı: arifomer

quote:

Orijinalden alıntı: aLeNN

çok iyi oldu çok da güzel iyi oldu taammı. şimdi mesela türban olayını çok karıştırdılar. aralarında bir fark galdı, o farkda çok güzel oldu. herkesizn hayatına kimse garışamaz. ha nasıl garışamaz. ben bu şekil giyinirim, bu bayan şu şekil giyinir. şu şekil giyinir... amma hiçkimse kimseye garışmaya bi hakkı yok. özgürlüğü bidir. aa başörtü kurban olduuum ya resullallah tan gelebilir amma lakin ki öyle değildir. benim yorumlamam bu kadar. hadi hayrılı işler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: yayamaj

abi yeni toyotaya ne güldüm,böle bi çalıntı makyaj olamaz,geçen gün uzaktan yeni toyota gördüm ,ulan dedim hondayı makyajlamışlar,ulaaa bi baktım toyoya,yuh dedim,zaten hondanın tipini sevmem,çok tutulan bi markaya bu yapılanlar revamı,herifler ön malzemeden tasarruf etmek için hondanın komple önünü ithal etmişler,haaa toyota sahipleri kafa kafaya bi kaza yaparlarsa toyota bayisine gitmelerine gerekyok,honda işi ucuza hallediyomuş,ön kaporta,ızgara,tampon,farlar honda firmasında daha ucuz,toyotaya meydan okumuşlar,bilmiyom hondanın yalamcısıyım :D,hele arka makyajını hiç söylemeyin çok uyduruk ve soğuk bi kasa,özellikle eski auris daha kaslı görünüyo hem arkadan hem de önden,şu an piyasada uzak doğu araçlarında yaratıcılık ve yenilik anlamında hyundai yi tek geçerim,helal olsun adamlara i10,i20 neysede i30 la çağ atladılar,bi arabaya bi makyaj bukadarmı yakışır,eski i 30 a bakıyorumda yeni toyota auris gibi,biri vitesi ileri atmış,diğeri geri atmakta çok ısrarcı olmuş,yok böle bi iş abi yok.

Bu yorumu bilboardlara asıp yılın yorumu ödülü vermek lzım şaka gibi yafu ne alaka inanılmaz pes vallahi.laf olsun diye ancak böyle yorum yazılır insaf

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toyota corolla
    8 ay önce açıldı
    Suzuki Swift - Opel Corsa ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.