Toyota, küresel liderliğini pazar payını artırarak güçlendirdi
-
-
Bu insanlar bu Toyota da ne buluyor acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne yani diger araçların hepsi güvensiz mi!
-
Tüm cografyalarda bir şekilde kanıtlamış kendini Türkiye'deki gibi vw aşkı yok başka yerde
-
Kafan rahat edecekse Japon, kıçın rahat edecekse Alman araç al demişler.
Araç alırken 10 yıl binmeyi düşünen, bakımdan bakıma servis dışında fazla sanayiye uğramak istemeyen ve sert plastik, desibel ya da tork takıntısı olmayan, araçtan çok anlamayan genellikle eğitimli insanların tercihi. Olaya faydacı yaklaşan da diyebiliriz.
Tam bir yenilmez armada.
Eskiden ben de severdim ama tasarımları hoşuma gitmiyor artık.
Mazda ve Honda çok daha başarılı
Bulgaristan’da yaşıyorum . Sofya’da. Toyota nın her modeli , corolla , rav 4 , hilux, land cruiser, avensis farketmeksizin, açık farkla 2. Elde 1 numara. Altın gibi bir şey Burada.
Avrupada hibrit toyotaların satışları çok iyi durumda. Özellikle corolla crossun bu kadar hızlı yaygınlaşmasını beklemiyordum. Bize yok çekiyorlar ama avrupada vızır vızır sokaklarda corolla cross var
2.0 197hp ve vergi avantajı var. Bizdeki gibi 140hp de değil. Üretim olsa çok daha fazla satar.
Güvenlik ile güvenilirlik ayırımı yapamıyorsun, konularda trolluk yapıyorsun.
ABD çok seviyor Toyota yı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sene olmuş 2023 her taraf ufak gündüz ledli halojen ve cross dolu. Sanki Şahin satıyor. Yap kardeşim giriş paketinden itibaren full led, başka donanımları değiştir. Gerçekten leş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Kafan rahat edecekse Japon, kıçın rahat edecekse Alman araç al demişler. Araç alırken 10 yıl binmeyi düşünen, bakımdan bakıma servis dışında fazla sanayiye uğramak istemeyen ve sert plastik, desibel ya da tork takıntısı olmayan, araçtan çok anlamayan genellikle eğitimli insanların tercihi. Olaya faydacı yaklaşan da diyebiliriz. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X