Şimdi Ara

Toyota nın Terra modelleri neden tutulmuyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
65.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2004 model Terra 1.6 vvti ....2003 yılından 2013 yılına kadar 160 000 km yol yaptım. Arabayı tabiri caizse köpek gibi kullandım. Bu süre zarfında ne çekişinden , ne hızlanmasından hiç şikayetim olmadı. Alacağım zaman terra ile sol model arasında 4500 lira fark vardı. Fark olarak dijital klima ,çelik jantlar bir de gösterge ve vites topuzu krom kaplamaydı galiba. Benim param o zaman Terra ya yetti. Arabamın motorundan çok memnundum. Bu zaman zarfında motor aksamıyla ilgili egsoz emme monifoltu ses yapıyor diye ( ki kronik bir sorundu ) 800 liraya servisinde ve buji ateşleyicisini 175 liraya değiştirdim. Yeni araç alırken takasa verdim . İyi paraya da verdiğimi düşünüyorum. Bu yağ eksiltme mevzsu bende de vardı. Ama öyle büyütülecek birşey değildi.
  • kadirdagli K kullanıcısına yanıt
    Konu eski ama hala çözemediysen ben sana çözümü söyleyeyim.
    Tarif ettğin sıkıntıları boş yere para harcattılar. Sorun şu:

LPG enjektör memeleri bir küçük boy ile değişecek. Senin LPG enjektör memeleri 1.6 veya 2.0 motor için.
  • Halk arasında kurbağa göz denen kasa degil mi bu ya? Ben tutuluyor sanırdim vay be..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iodio75

2004 model Terra 1.6 vvti ....2003 yılından 2013 yılına kadar 160 000 km yol yaptım. Arabayı tabiri caizse köpek gibi kullandım. Bu süre zarfında ne çekişinden , ne hızlanmasından hiç şikayetim olmadı. Alacağım zaman terra ile sol model arasında 4500 lira fark vardı. Fark olarak dijital klima ,çelik jantlar bir de gösterge ve vites topuzu krom kaplamaydı galiba. Benim param o zaman Terra ya yetti. Arabamın motorundan çok memnundum. Bu zaman zarfında motor aksamıyla ilgili egsoz emme monifoltu ses yapıyor diye ( ki kronik bir sorundu ) 800 liraya servisinde ve buji ateşleyicisini 175 liraya değiştirdim. Yeni araç alırken takasa verdim . İyi paraya da verdiğimi düşünüyorum. Bu yağ eksiltme mevzsu bende de vardı. Ama öyle büyütülecek birşey değildi.

bizim o yağ yakmadan dolayı yarım motor yapildi

2001 toyota var kedi gözlü 3bin farkla pejo partner 2007 aldik

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.