Bildirim
Toyota'ya da zam gelmiş
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Tamam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hele hele
Bilgilendirme için teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spinattimyalnizliga -- 1 Mayıs 2015; 11:31:52 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tuh ya bende tam Auris'e girecektim. 😒
Yaris modellerinde 1200tl ile 1700tl arasında zam gelmiş. Geçen ay yaptıkları kampanyayı bitirmişler. Yaris hibritte kampanya devam ediyor. Benzinli yaris ile hibrit yaris arasında 1600tl fiyat farkı kalmış sadece. Hibrit yaris şu an çok mantıklı geliyor bana.
Auris 1.33 life modelinde 500tl, diğer modellerinde 600tl civarı zam gelmiş. Auriste insaflı davranmışlar yeni modeli geliyor onun için olabilir.
Corolla 1.33 life modelinde 1000tl, diğer modellerde 1250tl - 1700tl zam gelmiş.
Avensis modellerinde geçen ay yaptıkları 5000 lira indirimi 2.750tl indirmişler. Geçen ay avensis alanlar çok mantıklı bir şey yapmış oldu bence.
Euro an itibariyle 3tl oldu. Artış sürerse zamların devamı gelir.
Corolla, auris ve avensisin makyajlı kasası geliyor yakında. Toyota düşünen arkadaşları uyarayım. -
mayıs ile beraber arabalara zamn gelecek deniyordu -
vw ye de gelecek. mdün antep şahintaştaydım. ay sonu araçları çekmişler boşaltmışlar galeriye. manuel hiçbir araç yok. hep otomatik. otomatik alsaydım dün alırım ama otomatik istemiyorum. zamlar bir bir geliyor
bu firmaların alayı şerefsiz.
euro 3.2 den 2.70 e düştü adamakıllı indirim yapmadılar döviz arttı mı hemen bahaneyle zamı basıyorlar. ellerinde patlar inşallah. -
Bunlar zam değil zamcık. -
Normal zam gelmesi kur yükseldi ya bahaneleri hazır.Bu arada Toyota Tarabya bayisi kapanmış dün yürüyüş yaparken gördüm.Satışlar iyi diyordu satış temsilcisi geçen gittiğimde.İlginç -
Valla bende anlamadım onu gedizlerde kapanmış
quote:
Orijinalden alıntı: bozkurt35
bu firmaların alayı şerefsiz.
euro 3.2 den 2.70 e düştü adamakıllı indirim yapmadılar döviz arttı mı hemen bahaneyle zamı basıyorlar. ellerinde patlar inşallah.
Bunun sebebini sana söyleyim ben, milletimiz ve hükümet, hükümet neye zam yaparsa yapsın halk bunada çok şükür dediği için ve ses çıkarmadığından dolayı bunu gören her firma oto olsun başka sektör olsun bunlar zaten öyle yada böyle ses çıkarmayacak şükredecek almamazlıkta yapmayacak basalım zammı diyor, sana bana şerefsiz olarak gelsede kendi açılarından haklılar, arkadaşım sen olsan zam yapmaz mısın yada euro düştüğünde indirim yapar mısın ? nasıl söyleyim derlerya kuyruk sallayana gerekeni yaparlar diye o hesap işte, bu aşırı tavizi halk hükümete gösterince bunu gören herkes aynı teraneyi yapar bu kadar basit.
Halkımızın yapması gereken tek şey kesinlikle sıfır otomobil almamak olanı kullansınlar, yakıt zamları içinde sadece birkaç ay kontak kapatsa bak gör ne oluyor
çok anlamlı bir karikatür
ama bunada şükür diye dolaşırsan sana dahada azını verip dahada yüklenirler.
-
1.6 mds 70.100 tl olmuş. Kasım ayında bu aracı 63 kusure almıştım
quote:
Orijinalden alıntı: commandx
Yaris modellerinde 1200tl ile 1700tl arasında zam gelmiş. Geçen ay yaptıkları kampanyayı bitirmişler. Yaris hibritte kampanya devam ediyor. Benzinli yaris ile hibrit yaris arasında 1600tl fiyat farkı kalmış sadece. Hibrit yaris şu an çok mantıklı geliyor bana.
Auris 1.33 life modelinde 500tl, diğer modellerinde 600tl civarı zam gelmiş. Auriste insaflı davranmışlar yeni modeli geliyor onun için olabilir.
Corolla 1.33 life modelinde 1000tl, diğer modellerde 1250tl - 1700tl zam gelmiş.
Avensis modellerinde geçen ay yaptıkları 5000 lira indirimi 2.750tl indirmişler. Geçen ay avensis alanlar çok mantıklı bir şey yapmış oldu bence.
Corolla, auris ve avensisin makyajlı kasası geliyor yakında. Toyota düşünen arkadaşları uyarayım.
Ben döviz ile alakası olduğunu sanmıyorum
euro'nun 3.20 iken fiyatları ile 2.65 lira iken fiyatlarını kıyaslayalım ben %15 indirim olduğunu hatırlamıyorum markalarda.
tamamen geçirmece her markada.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ogameci
quote:
Orijinalden alıntı: commandx
Corolla, auris ve avensisin makyajlı kasası geliyor yakında. Toyota düşünen arkadaşları uyarayım.
Ben döviz ile alakası olduğunu sanmıyorum
euro'nun 3.20 iken fiyatları ile 2.65 lira iken fiyatlarını kıyaslayalım ben %15 indirim olduğunu hatırlamıyorum markalarda.
tamamen geçirmece her markada.
Distribütörlerin euro zirve yaptığı zamanda mı araba aldığını söylüyorsunuz?
Euro 3.20'ye çıktı ama bu kısa süreliğine çıktı, sürekli o şekilde devam etmedi koyduğunuz grafikte de belli olduğu gibi. O yüzden bunu tam olarak yansıtmamıştır.
Bir de euronun hızlı artışında satışları ani düşürmemek(kotalarını doldurmak) için firmalar karlarından fedakarlık yaparlar. Euro %10 artsa bunu halka hemen %10 olarak değil de parça parça yansıtırlar satışların kesilmemesi için.
Aynı durum tam tersi durumlarda da geçerli. Euro düştüğünde de bunu hemen halka yansıtmak yerine karlarını arttırmaya giderler. Son 3 aydır bunu yaptılar mesela.
Bu dediklerimi pazarlık payından bile anlayabiliyorsunuz. Firma karı yüksek olduğunda daha fazla pazarlık payı oluyor ama diğer zamanlarda pazarlık payı daha az oluyor. Aralık ayında her zaman daha fazla pazarlık yapabiliyorsunuz.
-
İsi gücü birakip bu sefer de zam yarısına girdiler. Durup dururken zam yapmak kadar anlamsız birşey olamaz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: erkmenson
vw ye de gelecek. mdün antep şahintaştaydım. ay sonu araçları çekmişler boşaltmışlar galeriye. manuel hiçbir araç yok. hep otomatik. otomatik alsaydım dün alırım ama otomatik istemiyorum. zamlar bir bir geliyor
2 gün evvel gittim araba yoktu
Kia'ya da zam gelmiş galiba beyler. Durmak yok yola devam. Olsun yol yapıyorlar değil mi? (!)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X