Şimdi Ara

toyota yaris 1.0 tera alayım mı yakıtı nasıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• h
  • z
  • Noluyo

• Arkadaşlar formda yeniyim konuyu actiktan sonra tel arıza yaptı birşey yazmadım 2006 model 1.0 terra var 18 bin lira istiyorlar alıp almamakta kararsiz kaldım bu aracı daha önce kullanan varmı biraz bilgi istiyorum yardım lütfen

• Yaris-2 ise 5 litre yakar.
  • Aynı model yarisle arkadaşlarım konya civarında şehirdışında 80-90 km hızla 11 kuruş yaktıklarını söylediler. Üstelik bir defa da değil. Lpg ile ultra ekonomik bir araç.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • düz vites olanı mı yoksa mmt şanzımanlı (yarı otomatik) olanı mı?

iki türlü de yakıt konusunda çok cimridir,araç oyuncak gibi ufak fakat bunu dert etmediğiniz belli.siz yarı otomatik ise mmt'leri bir araştırın derim çünkü ben araştırdığımda vites kutusunda ısınma sorunları..kenara çekip bekleyip tekrar yola devam etmeler falan okudum baya.dikkat etmek lazım

düz vitesli ise düşünceniz o zaman sıkıntı yok. araba ufacık,bagaj yok gibi birşey. bunlar sorun değilse bu toyota'yı alın
  • Düz vites ise 18 bin lira çok. Boya, km. durumu nasıl onlarıda yazsaydınız keşke. Bir de bu aralar araba pahalı aceleniz yoksa ikinci el ekim, kasım gibi düşer sanırım.

*Hayırlı bayramlar..
  • Düz vites boya var değişen yok 135 bin km de açık mavi çalışma sartlarim yüzünden sadece hafta sonu bir gün binebilecegim bagaj sorun değil 3 kişilik aile yız şehir içi ve şehirler arası gezmelere gitmek için kullanılacak parça sorunu yaşarmiyim hayır ızmir e yakın bi ilçede oturuyorum palio veya albea al diyorlar ama onlarida hiç sevmiyorum polo vardı 2009 1.4 dizel beyaz renkte çok temiz bi araçtı bir günle kaçırdım aklim da yarıs de kaldı ikinci eli nasıl olur satmakta sorun yasarmiyim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.