< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bensıla -- 29 Haziran 2024; 20:44:21 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
\\\ TOYOTA YARiS FUN CLUB TURKEY /// :) (110. sayfa)
-
-
Merhabalar,
600 bin'e kadar çıkabiliyorsanız XP130'lara bakın, hem biraz daha genç bir araba almış olursunuz hem de daha düşük KM'de araç bulabilirsiniz.
Sorunsuzluk konusunda Toyota açık ara en önde. Bakımını zamanında yaptırın hiç sorun çıkartmaz.
İstanbul trafiğinde 25 KM işe gidip gelmek için kullanıyor annem. Ortalama yakıt tüketimi 7 civarlarında bilginiz olsun.
-
2012-2017
yaris 1.33 MultidriveS
tam otomatik CVT vites
öneririm.
cool ve style full donanımlıdır,
fun ise düşük donanımlıdır.
şehir içi yakıt 7.3 litre/100km.
.
her ne alırsanız;
ağır hasar-pert kaydı olmasın,
hava yastıkları sağlam olsun.
kaza boya değişen parça durumu ve km ne kadar az olursa o kadar iyidir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordford50 -- 29 Haziran 2024; 21:53:46 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim. Sanıyorum yıllara göre aratma yapmalıyım? 2010-2020 arası mı oluyor? Motor olarak ne seçmeliyim?
Çok teşekkür ederim. Km olarak maksimum kaç olmalı sizce?
Yıllık 8-10-12 bin km normal,
Mesela 2014 model 80-120 bin km civarında olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordford50 -- 30 Haziran 2024; 21:21:4 >
Merhaba, altta daha önce paylaştığım ihtiyacıma istinaden, şu linki benim için inceleyebilir misiniz?
https://www.sahibinden.com/s/BUKvf4JD
Araç ve fiyatı nasıl sizce?
Çok teşekkürler
Herkese Merhaba,
Ben İstanbul'da işe gidip gelirken kullanabileceğim 2.el otomatik, küçük bir araç bakıyorum. Bu konuda bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Günlük 30 km. 2012 yılında aldığım ilk arabam, 2.el otomatik Nissan Micra idi, çok fazla sorun çıkarmıştı. Micra'nın üretimi durmuş ve sorun çıkaran da bir araç istemiyorum. Micra tarzı araçları seviyorum, küçük, pratik ama içi konforlu ve şıktı.
O zamandan beri araba kullanmadım, bu 2. aracım olacak. Yakıt tüketimi az olsun, sorun çıkarmasın, öte yandan tipini de seveyim istiyorum:) Tüm küçük arabaları araştırdım, en mantıklı Yaris geldi. Arabalardan çok anlamıyorum. Biraz okudum, farklı tam otomatik, yarı otomatik vitesler, farklı şansımanlar var ancak ilanlara bakarken ayırt edemiyorum.
Model olarak Terra Sporty hoşuma gitti, ancak farklarını da pek anlamadım. 1, 1.3, 1.33 hangisini tercih etmeliyim, şu yıla kadar , ya da şu km'ye kadar bak der misiniz, neye dikkat etmeliyim yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Kafamda fiyat belirlemedim. Sanki bu arabaya 500-600 bin arası uygun gibi ama altı olursa da neden olmasın.
Herkese şimdiden çok teşekkür ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bensıla -- 7 Temmuz 2024; 20:6:33 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Km çok iyi, 👍🏻
donanımı da iyi
genel durumu iyi,
fakat hasar kayıtları ağır olmasa bile
6 yıl önceki 15 bin lira (güncellersek 100-120 bin lira demektir)
ve 8 yıl önceki 9 bin lira (güncellersek 90-100 bin lira demektir)
az değil ki ÖN üç parçanın değişmiş olması büyük bir sıkıntı.
Alınmaz değil ama başka seçenekleri de değerlendirmek isterdim.
pazarlık payını da düşünüp,
arama kriterini
650-700 bine kadar genişletmekte fayda var,
Hasar kayıtlarını hiç o mantıkla değerlendirmemiştim, hesaplayıp, iyi bari azmış dedim 😆 çok teşekkür ederim. Size de zahmet oluyor.
Peki hyundai i10 seçenek olmalı mı sizce? Yaris'e alternatif midir?
Uzaktan yakından alakası yok
bulduğun araç genel olarak iyi, tam otomatik, B segmenti.
sadece ön üç parçasının değişmemiş olanı varsa onu tercih etmekte fayda var,
Hocam orjinal jantta bilezik olmaz diyorlar doğru mudur bu? Benim jantlarda bilezik var, bu orjinal olmadığı anlamına mı gelir?
-
jantın iç yüzünde Toyota, Honda vs yazar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordford50 -- 13 Temmuz 2024; 0:3:1 >
-
şu eksik parçayı nereden bulabilirim. İnternette arattığımda hep üçgen plastik çıkıyor karşıma. Bu plastiğin kodu falan var mıdır ? Yardımcı olabilecek var mı ? Sol kapı.
-
kodunu buldum ama tr de bulabilir miyim emin değilim.
https://www.toyotapartsdeal.com/oem/toyota~moulding~fr~door~wi~75752-0d040.html
-
Bu PArça olsa olsa Çıkmacı Cem'de olur diye düşünüyorum. Olmasada beklerseniz size bir çözüm bulur. 0553 759 1919
-
İnternette yok galiba bu parça türkiye de. Yabancı sitelerde var hep ama oradan da nasıl alacaksınız?
En mantıklısı bir sanayii'ye gidip araştırmak.
-
Herkese merhaba;
2006 model ama eski kasa(99-05 arası olan kasa) yarisim var..
Klima problemi yaşıyorum.. gaz kaçağı vardı keçeden kaçırıyormuş
Onu hallettik yaz başı 1-2 ay kullandım aracı sonra klima soğuk üflememeye başladı.. kaçak yok araçta kompresör, klima radyatörü hortumlar kısacası bütün klima sistemini yeniledim lakin klima yine çalışmıyor.. ilk çalıştırmada çok güzel soğuk üflüyor lakin 2-3 dk sonra yada gaza basınca kompresör kendini kapatıyor.. herşey sıfır takıldı çıkma parça da yok.. sorun ne olabilir biri yardım etsin bana 😀 yoksa delireceğim.. usta beyinden diyor bir bakmadığımız orası kaldı zaten..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X