Şimdi Ara

\\\ TOYOTA YARiS FUN CLUB TURKEY /// :) (111. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.209
Cevap
60
Favori
212.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhabalar 2015 Yaris aldıım yeni. Bu araçla uyumlu kaliteli paspas önerebilecek arkadaş var mı?

• Bugun anahtarsız çalıştırmali aracım, kumandadan kapıları kitleyip açmasına.rağmen araci çalıştırmadı hic bir tepki vermedi öyle boş düğmeye başar gibi tepkisiydi, 5 dakika sonra ise arac çalıştı, sebebi ne olabilirki şehirler arasında başımıza gelmeden çaresini bulalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LaNDaR L kullanıcısına yanıt

Kumanda pili zayıflamış olabilir,

akü zayıflamış olabilir.

eğer pilden ve aküden dolayı değilse,

Küçük bir ihtimal şarj dinamosu bakımı yaptırılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordford50 -- 1 Eylül 2024; 12:0:23 >
  • AZOR_Ahaii kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun.

\\\ TOYOTA YARiS FUN CLUB TURKEY ///   :)web.ozis.com.tr
    3D PASPAS TOYOTA Yaris III 2011-2019 3 Ad - Öziş Oto Yan. San. Tic. Ltd. Şti
    https://web.ozis.com.tr/detay.aspx?id=6004#urunegit

\\\ TOYOTA YARiS FUN CLUB TURKEY ///   :)
     \\\ TOYOTA YARiS FUN CLUB TURKEY ///   :)www.rizline.com
    Rizline Toyota Yaris 2013-2020 Havuzlu Paspas
    https://www.rizline.com/urun/toyota-yaris-2013-2020-havuzlu-paspas

\\\ TOYOTA YARiS FUN CLUB TURKEY ///   :)
     \\\ TOYOTA YARiS FUN CLUB TURKEY ///   :)www.rizline.com
    Rizline Toyota Yaris 2013-2020 Bagaj Havuzu
    https://www.rizline.com/urun/toyota-yaris-2013-2020-bagaj-havuzu

• 2019 Toyota yaris fun special araç almayı planlıyorum. piyasayı nasıl bu araçların. 800 bin eder mi? şanzımanı sprunlu mu kronik bir sıkıntı var mı

• woop kullanıcısına yanıt

Taş gibi araba, CVT şanzuman zaten en sorunsuz şanzumanlardan. Kronik bir sorunu yok arabanın.

• SpinalTap kullanıcısına yanıt
    800 bin eder mi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • woop kullanıcısına yanıt

Fun donanım düşük donanım oluyor ama alınmaz değil. Asgari donanımlar mevcut.

otomatiği kalitelidir, az yakar.

ben şahsen bu bütçeye çıkmışken belki yüzde 10-15 daha verip 2021 yeni kasa tercih ederdim.

eski kasa alacaksam; yüzde 10-20 daha az verip 2-3 yaş daha yaşlısını alırdım.

nasıl olsa bu dönemde elinde para olan kişi

en iyi-temiz aracı seçebiliyor,

• Selamlar , 2015 yaris 1.33 sahibiyim. Aracı 6 aydır kullanıyorum.Araç 66 binde , 20 gün kadar önce rutin bakımları yaptırdım. Filtreler ve motor yağı değişimi yapıldı. Bakımdan sonra motordan saat tıkırtısı gibi ses duymaya başladım. Öncesinde bu sesin geldiğini hatırlamıyorum. Ustaya durumu anlattım ve 10 gün önce tekrar yağı değiştirdik önceki koyduğumuz yağ sahte çıkmış olabilir diye. Ancak sesi hala duyuyorum. Motor soğukken pek gelmiyor ısındıktan sonra netleşiyor ses. Sessiz bir ortamda arazı rolantide beklettiğimde daha net şekilde duyuyorum. Koyulan yağ castrol 5.30. Şu motor sesi normal midir ? Sesteki metalik tıkırtı rahatsız etti , öncesinde var mıydı ben de emin olamıyorum .
    Kaputu açarak motor sesini kaydettim , yaris kullanan arkadaşlar bir bakabilir misiniz , sizde de ses bu şekilde mi yoksa bir sorun mu var ?

• 
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.