Şimdi Ara

\\\ TOYOTA YARiS FUN CLUB TURKEY /// :) (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.216
Cevap
58
Favori
214.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: lokosit

benim paspas hep ileri kayıyor bunun sabitlenmesi için bi çözüm varmı?

hali paspasmi ?

sabitleme yeri var servisten isteyebilirsin o parcayi yok herhangi bir kaucuk paspas ise o yerden delmen lazim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceyhunberber

quote:

hali paspasmi ?

sabitleme yeri var servisten isteyebilirsin o parcayi yok herhangi bir kaucuk paspas ise o yerden delmen lazim.

kauçuk paspas
    tamam delerim ama delinecek yer biraz ilerde kalıyor. diğer kıvrımları uyumlu ama delinecek yer uyumsuz.
    sizinkileri fotografla gösterebilirmisiniz?
  • quote:

benim yarisin iç resimleri serdar abimde görmek istemis madem

\\\ TOYOTA YARiS FUN CLUB TURKEY ///   :)

Sevgili Ceyhun,

Havalar bu sıra iyi gidince arabanı yıkatmışsın. Vallahi ben bir aydır yıkatamıyorum. Her akşam internette hava tahmin raporlarını takip ediyorum. Bu sabah yıkatmayı düşünüyordum. Raporlar İstanbul'u yağmurlu gösterince vaz geçtim. En son yıkattığımın ertesi günü yağmur yağdığında 15 TL içime oturmuştu.

Bu arada fotoğraf makinen de çok iyi çekiyor. Görüntüler cam gibi. Ellerine sağlık.

Kazasız, belasız sürüşler.

• quote:

quote:

quote:

hali paspasmi ?

kauçuk paspas
    tamam delerim ama delinecek yer biraz ilerde kalıyor. diğer kıvrımları uyumlu ama delinecek yer uyumsuz.

aynen oyle bende delmedim alti pütürlü kaucuk aldim o biraz daha iyi pek kaymiyor oyle kullaniyorum. sanirim orjinal kaucuk alirsan deliklere uygun sekilde onlar...

• quote:

Orjinalden alıntı: caş

quote:

Sevgili Ceyhun,

Havalar bu sıra iyi gidince arabanı yıkatmışsın. Vallahi ben bir aydır yıkatamıyorum. Her akşam internette hava tahmin raporlarını takip ediyorum. Bu sabah yıkatmayı düşünüyordum. Raporlar İstanbul'u yağmurlu gösterince vaz geçtim. En son yıkattığımın ertesi günü yağmur yağdığında 15 TL içime oturmuştu.

Bu arada fotoğraf makinen de çok iyi çekiyor. Görüntüler cam gibi. Ellerine sağlık.

Kazasız, belasız sürüşler.

selam coskun abi resimler 1.5 sene oncesi zaten orda km 15bin :) simdi 50bin oldum ben. bende senin gibi hava raporuna göre yikatiyorum gecen hafta sonu temizdi carsamba bir yağdi yine disi les gibi aracin : ) izmire bile 10 ytl sizin normal ozaman.

ozaman cektiğim makine sony di gercekten süper cekiyor alet

• quote:

quote:

quote:

quote:

hali paspasmi ?

kauçuk paspas

aynen oyle bende delmedim alti pütürlü kaucuk aldim o biraz daha iyi pek kaymiyor oyle kullaniyorum. sanirim orjinal kaucuk alirsan deliklere uygun sekilde onlar...

Benim paspas da Toyota'nın orjinal kauçuk paspası. Arabayı satın alırken vardı. Ben de alışamamıştım, habire kayıyordu. REAL'den dandik bir halı paspas aldım 15 TL'ye. Halı paspas nispeten daha az kayıyor. Önerir misin derseniz, bunu da önermem. Ancak eskisinden daha iyi.

• en iyisi paspası telle bağlamak galiba
  • Ben hala toyotanın orjinal kauçuk paspasını kullanıyorum, yalnız paspas baya bi aşındı. Bu araca en ideal paspas nedir acaba?
  • quote:

senin resimlere bir baktım da;

1.resimde dikkatimi çeken pembe tavşan oldu..kız arkadaşın/eşin koydu sanırım onu..

buna benzer bişeyi eşim de aynı yere (sağlı-sollu) koydu çünkü

2.resimde döşemelerin farklı olduğu dikkatimi çekti..benzinli ile dizel farklı demek ki..

3. resimde de üstte yanan turuncu ışığı anlayamadım..o neyi gösteriyor..?

• Döşemelerin renginde fark göremedim, aynı geldi bana. Işığın açısından dolayı göz yanılması olabilir mi sevgili guardiola? Sanki kullanmadan mütevellit döşemenin rengi yıpranmış da olabilir. Fotoğrafın büyütülmüş görüntüsünde biraz da öyle gözüküyor.

Benim dikkatimi çeken iki husus olmuştu, sormayayım dedim, dayanamadım soruyorum:

MP3 de dinlediğin müziğe takıldım: “Rano” şarkıcı mı, şarkının ismimi? İlk defa duyuyorum…. Ayrıca sağ ön kapının içindeki spreye takıldım. Oto kokusu mu o?

Bu gün Pazar, biraz da geyik yapalım arkadaşlar.

quote:

Orjinalden alıntı: guardiola

quote:

1.resimde dikkatimi çeken pembe tavşan oldu..kız arkadaşın/eşin koydu sanırım onu..

2.resimde döşemelerin farklı olduğu dikkatimi çekti..benzinli ile dizel farklı demek ki..

• ben de öyle düşündüm, biraz geyik muhabbeti şart

@caş

döşemelerin rengi değil de desenini kastetmiştim..bizdeki çizgili..

bi de kapı içi döşemeleri düz..benzinlide koltuklarla aynı..

abi rano değil de rand yazıyo sanırım..yandaki tuşlardan birine basınca beliriyo orda..

eee sen de haklısın, her gün bi sürü şarkıcı türüyo..''rano'' diye biri de çıkmış olabilir..

• quote:

ben de öyle düşündüm, biraz geyik muhabbeti şart

@caş

döşemelerin rengi değil de desenini kastetmiştim..bizdeki çizgili..

bi de kapı içi döşemeleri düz..benzinlide koltuklarla aynı..

abi rano değil de rand yazıyo sanırım..yandaki tuşlardan birine basınca beliriyo orda..

eee sen de haklısın, her gün bi sürü şarkıcı türüyo..''rano'' diye biri de çıkmış olabilir..

Bu gün Ceyhun forumda gözükmedi. Bu akşam kendisinden sorularımıza cevap alırız umarım.

• quote:

Orda yazan rand "Random" un kısaltması arkadaşlar. Müzik listesinde karışık yani rasgtgele sıra takip etmeden çaldığını söylüyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaGeSuKo

quote:

Orda yazan rand "Random" un kısaltması arkadaşlar. Müzik listesinde karışık yani rasgtgele sıra takip etmeden çaldığını söylüyor.

Cahilliğimi bağışlayın arkadaşlar. MP3 dinleme alışkanlığım pek yoktur. Müzik organizasyonunu kızımız ayarlar. İşe gidip gelirken sadece radyo dinlerim. Kızımız arabaya bindiğinde müziği o yönlendirir. Radyo kanalının, cd ve mp3 müzik seçiminin kontrolü hep ondadır. Ben ve eşim çoğunlukla uymak zorunda kalıyoruz.

• quote:

Orjinalden alıntı: MaGeSuKo

quote:

usta sen de bi paragraf yazı yazdım orda, son cümleye takılmışsın..

espri yapayım demiştim yaahu 'Rand' yazdığını belirtmiştim zaten..

rand'ın random'un kısaltması olduğunu bilmiyodum ama..öğrendim iyi oldu..

eyvallah

• quote:

selam dostum tüm gün disardaydim yeni gelebildim daha ee arac dizel olunca insan eve girmek istemiyor

evet kiz arkasim koymystu kirlendi yikadim simdi evde o tavsan

doseme desenleri farkli sadece diye biliyorum hatta ic dösemeleri gri sanirim sol m/m olanlarda.

turuncu isik dizellerde yanar sadece mazot filtresinde su var gitme motor ölür demek dostum

• toyotanın en hoş araçlarından bitanesi.şehir içi kulanımda çok gzl ama uzun yold a düşündürücü.teşekkürler
  • quote:

Döşemelerin renginde fark göremedim, aynı geldi bana. Işığın açısından dolayı göz yanılması olabilir mi sevgili guardiola? Sanki kullanmadan mütevellit döşemenin rengi yıpranmış da olabilir. Fotoğrafın büyütülmüş görüntüsünde biraz da öyle gözüküyor.

Benim dikkatimi çeken iki husus olmuştu, sormayayım dedim, dayanamadım soruyorum:

MP3 de dinlediğin müziğe takıldım: “Rano” şarkıcı mı, şarkının ismimi? İlk defa duyuyorum…. Ayrıca sağ ön kapının içindeki spreye takıldım. Oto kokusu mu o?

rand yani random coskun abicim o karisik calma modu parcalari. sprey torpido parlaticisiydi. bu arada o carpex almayin derim bu konuda ben arexenos kullaniyorum su an harika bir sprey resmen cilali gibi duruyor tavsiye ederim ama diğerlerinden pahali 25 ytl falan ama büyük kutusu

• quote:

quote:

Döşemelerin renginde fark göremedim, aynı geldi bana. Işığın açısından dolayı göz yanılması olabilir mi sevgili guardiola? Sanki kullanmadan mütevellit döşemenin rengi yıpranmış da olabilir. Fotoğrafın büyütülmüş görüntüsünde biraz da öyle gözüküyor.

rand yani random coskun abicim o karisik calma modu parcalari. sprey torpido parlaticisiydi. bu arada o carpex almayin derim bu konuda ben arexenos kullaniyorum su an harika bir sprey resmen cilali gibi duruyor tavsiye ederim ama diğerlerinden pahali 25 ytl falan ama büyük kutusu

Hoş geldin sevgili Ceyhun. Bu gün Pazar malum. Hep teknik konulardan mı bahsedeceğiz, arada biraz da geyik yapalım dedik sevgili guardiola ile. Yarislerimizde sorun yaşamayınca, yeni katılımcı arkadaşlar da forumu ziyaret etmeyince bizler de oradan- buradan takılıyoruz.

Torpidoda kullanılan plastik malzeme mat. (Sanırım güneş ışığını yansıtıp gözümüzü yormasın diye özellikle kullanılmış). Bu nedenle torpido parlatıcısının çok fazla etkisinin olacağını düşünmemiştim. Aslında benim de çok hoşuma gidiyor torpidonun parlak olması. Madem sen memnunsun ve tavsiye ediyorsun, önümüzdeki hafta sonu arexenos markadan bulmaya çalışayım. Sonucu sizlerle paylaşırım.

Sağlıcakla kalın.

• hocam şu süngerler var ya hani torpido silmek için..bütün oto yıkamacılar ondan

kullanıyo..bi gün ben de aldım sileyim ne var ne yok diye..her yerde iz kaldı..

nerde yanlış yaptım dersiniz?? üzerine kuru bezle de sildim ama nafile..
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.