Şimdi Ara

Toyota Yaris'in 1.0 litre motor seçeneği Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
0
Favori
12.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • commandx C kullanıcısına yanıt
    bana alt kaliteye sahip yarisi bile övmüşsün diyen ergen tüm forumlarda bırak vw, yi skoda dan bile daha kalitesiz parcalardan üretilen seat ibizayi övüp yarisi kötülüyor. Öncelikle ben yarisi değil toyotayı ön plana çıkardım bu bir. Hangi araçları kullandığın gram ilgimi çekmiyor burda yok lexus kullandim yok şunu kullandim diye anlatıp kasilmana gerek yok aslan parçası. Bilmedigin konu hakkında boş tavsiye verip karşılaştırılan iki modele de sahip olmadigin ve tecrübe edinmedigin halde kıyaslaman senin yaşını belli ediyor. Yurtdışına çıkamadığın da apaçık ortada ki ibiza ile yaris arasındaki uçurumu görememişsin. Toyota benim babamın şirketi değil fanatik değil tecrübeliyim. Senin gibi cahiller insanlara araç seçiminde yanlış yol göstermesin diye yorum yapıyorum. senelerce toyotanin bir çok modeline ve volkswagen grubundan bir cok modele sahip oldum. Bu yuzddne senin gibi boş gürültü yapmıyorum tecrübelerime dayanarak konuşuyorum. 0 kilometre bir yaris iki adet 0 kilometre ibiza eskitir. Block arkadaşım çoluk çocukla tartışacak değilim. Isteyen istediği aracı almakta özgür.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Okuduğunu anlayacak kapasitede değilsin daha. İbizayi övmüşüm. Nerede övdüysem çok merak ettim.

İbiza çok daha fazla donanıma sahip ve 8bin daha uygundu ben önerdiğimde. İkisi arasında ibiza alınır, daha mantıklı dedim. 1.0 70-80hp arabanın nesini öveyim? Aynı fiyat donanım olsa yaris derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • masterap M kullanıcısına yanıt

Ben hep objektiftim, hep fiyat/performans odaklıydım. Buradaki arkadaş gibi sizler objektif olmadığınız için beni fanatik görüyordunuz. O fiyata ibiza daha mantıklı deyince seat fanatiği oldum.

• 15 gün önce satın aldım. bence tipi çok güzel. ralli yarışında hissediyorum kendimi araca binince. hoş bir his veriyor. şehir içi için mükemmel bence. seri bi araç. 7 lt civarı yakıyor bu ara. bastın mı da güzel kaçıyor.

• hagitugi H kullanıcısına yanıt

hayırlı olsun yaris gr mi aldınız  

• Emekkk kullanıcısına yanıt

:) Çok iyi cevap

• Donald Draper kullanıcısına yanıt

• bir yarışçı olsaydım dedikleriniz birşeyler ifade edebilirdi. Ancak ben şehir içinde araba süren normal bir vatandaşım. benim için fazlasıyla yeterli.

• babayı izle kullanıcısına yanıt
    bul bana o paraya araba 5 tane alacagım sanada 1 tane hediye edecegım

• çok güzel kaçıyor. 6,5 litre yakıyor. görenler ona hayran hayran bakıyor.  

• hagitugi H kullanıcısına yanıt
    Gr si aynen öyle haklısınız

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.