Şimdi Ara

TOYOTA YARISTEN YENI ARACA GEÇİS( YARDIM LÜTFEN!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba şu anda kullandığım 2011 model toyota yaris terra sporty 1.33 modelini motoru yetersiz geldiği için daha farklı bir araca geçmeye karar verdim kafamda kurduğum (neredeyse tamamiyle dış görünüşlerine göre çünkü arabalardan çok fazla anlamam) iki model var biri nissan juke tekna modeli diğeri ise peugeot rcz 2011 model araç. Merak ettiğim bu geçmek istediğim araçlar acaba ne kadar iyi dediğim gibi anlamadığım için pek fazla internetten özellik bakmamda bana çok şey katmıyor. Önerilerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum, mümkünse araçta önerebilirsiniz. Teşekkürler.

• Yarisi kaca satiyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • juke biraz efemine bi araba ama rcz'nin bende hastasıyım. 1.6 thp motoruna aşık olursunuz.

ama 0 km seat leon 1.4 tsi fr daha mantıklı bi seçim olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: commandx

Yarisi kaca satiyorsunuz?

34000 tl ye satıyorum. İyi fiyat mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: r0x

juke biraz efemine bi araba ama rcz'nin bende hastasıyım. 1.6 thp motoruna aşık olursunuz.

Bordosu bana da biraz bayan arabası gözüktü fakat siyahı pek öyle gelmedi gibi rcz yide sadece dış görünüş olarak beğendim zaten :) 1.6 thp motor ne oluyor tam olarak yani normallerinden farkı nedir? Mesela çok benzin yakar mı? Çok soru sordum fakat cevaplarsanız sevinirim, teşekkürler.
  • Yaris den sonra juke çok dar kalır hatta boğar... Beklentileriniz neler bilmiyorum sadece dış görünüme bakarak birbiriyle uzak yakın alakasız iki model yazmışsınız..

• quote:

Orijinalden alıntı: r0x

juke biraz efemine bi araba ama rcz'nin bende hastasıyım. 1.6 thp motoruna aşık olursunuz.

Bu arada bende leon u pek beğenmiyorum yani çok bildiğimden değil tabii fakat dış görünüş olarakta pek hoşuma giden bir araba değil.
  • Yarisin motor yetmiyorsa juke alırsanız daha da yetersiz gelebilir rcz iyi seçim ama hangi motoru 1.6 270 se uçarsınız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: focktor

Yarisin motor yetmiyorsa juke alırsanız daha da yetersiz gelebilir rcz iyi seçim ama hangi motoru 1.6 270 se uçarsınız

Juke 1.6 motor 117 bg yazıyordu yaristen iyi olmuyormu bu durumda ?

• quote:

Orijinalden alıntı: macropolo

Yaris den sonra juke çok dar kalır hatta boğar... Beklentileriniz neler bilmiyorum sadece dış görünüme bakarak birbiriyle uzak yakın alakasız iki model yazmışsınız..

Öncelikle beklentilerim sportif bir görünüm, çekişin ve motorun daha iyi olması. Juke u yerden yüksekliği için düşündüm çünkü tepe gibi yerlere çok çıkarım ve alışveriş merkezlerinde de park yerlerinin önüne konan çizgi şekilindeki bariyerlerede çok sürtüyor araba. Diğer yandan rcz de hep hayalimde olan (dış görünüm olarak) bir araba modeli motoru bildiğim kadarıyla iyi, zaten hala kararsızım kriterlere göre karar vermeye çalışıyorum ki önce arabamı da satmam gerekiyor zamanım var o yüzden anlayan kişiler olduğundan forumda birde buraya yazmak istedim.

• Yaris 1.33 100 hplik motorsa ve o yetmemeye basladiysa Juke un motoru da yetmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: sahinbas1903

Yaris 1.33 100 hplik motorsa ve o yetmemeye basladiysa Juke un motoru da yetmez.

bu durumda öneriniz nedir?
  • clocky C kullanıcısına yanıt
    Sadece bu 2 model arasinda kaldiysaniz rczye yonelin. Farkli seceneklerde dusunecekseniz 120 beygir uzeri araclara bakinki fark hissedesiniz. Tabi arabanin agir olmamasi da onemli. Ornegin 1500 kglik bir araba bakarsaniz 120 beygir yine bir fark yaratmaz daha yuksek gucler dusunun.
    Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Imisoglu -- 14 Ağustos 2014; 22:27:00 >
  • RCZ çok farlı bi dünya. Her yerde aşırı dikkat çekersiniz fakat mutlaka manuel alın RCZ ile sorularınız varsa sorabilirsiniz bu araç hakkında baya bilgim var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertcn_99

RCZ çok farlı bi dünya. Her yerde aşırı dikkat çekersiniz fakat mutlaka manuel alın RCZ ile sorularınız varsa sorabilirsiniz bu araç hakkında baya bilgim var.

sanırım suv araçta karar kıldım yüksek olması önemli olmaya başladı benim için. Rcz biraz daha ileri ki bir zamanda düşünebilicem sanırım. Bilginiz varsa suv araç önerebilirseniz sevinirim 50000tl civarı bütçe ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahinbas1903

Sadece bu 2 model arasinda kaldiysaniz rczye yonelin. Farkli seceneklerde dusunecekseniz 120 beygir uzeri araclara bakinki fark hissedesiniz. Tabi arabanin agir olmamasi da onemli. Ornegin 1500 kglik bir araba bakarsaniz 120 beygir yine bir fark yaratmaz daha yuksek gucler dusunun.
    Edit: imla

anlıyorum peki suv araç ne önerirsiniz 50000 tl civarı?
  • clocky C kullanıcısına yanıt
    Araçların aerodinamik yapısı ağırlığı sınıfı bunlar performansı etkiler sadece beygire bakarak yorum yapmak zor ancak yaris b sınıfı atm benzinliler arasında en perfomanslılardan rakibi polo 85, 208 82 bg fiesta sanırım 110 bg ama o da 1.6 motora sahip yaristeki motor corolla ve auriste de kullanılıyor bu motor performanssız geliyorsa turbo araçlara geçmenin vakti gelmiş demektir

• 1-Suzuki Grand Vitara 2008-09
    2-Jeep Patriot 2008-09 (Yakıtı biraz üzebilir)
    3-Nissan Quashqai 2010-11 (En mantıklısı bu gözüküyor)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertcn_99

1-Suzuki Grand Vitara 2008-09
    2-Jeep Patriot 2008-09 (Yakıtı biraz üzebilir)
    3-Nissan Quashqai 2010-11 (En mantıklısı bu gözüküyor)

teşekkür ederim artık fiyat incelemesine geçerim.
  • SUV istiyorsunuz gerçi ama bence dikkat çekmekse amaç peugeot 308 cc'yi alternatifler arasına almalısınız derim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.