Şimdi Ara

TOYOTA YENİ YARİS (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
3.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eyvallah böyle güzel ve faydalı bilgiler içinde teşekkür ederim.devamını da bekliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: izzetbey

ah hani deneyebilsem test sürüşü yok,onun için kararsızım zaten benzinlinin özelliği fazla motoru küçük herhalde dizele karar kılacağız,yine de yeni görüşlerinizi bekliyorum

test sürüşü nasıl yok anlıyamadım.
  • arabanın yol tutuşu,virajlardaki durumu nedir acaba
  • trabzon da test sürüşü yok,bu araç için siparişle geliyor
  • onun için araba sahibi arkadaşlardan bilgi almaya çalışıyorum,lütfen yazınız
  • benzinlisinin (1.3 olanı) motoru güçsüz falan değil gayet iyi. şehir içinde fazlasıyla yeter . yılda 5-10 bin km ve kısa mesafelerde kullanılacaksa benzinli olması daha iyi nede olsa 3-5 milyar fiyat fakı var. toyota nın bezinli motorları herhangi bir problem çıkarmaz ve bakımı dizellere göre daha ekonomiktir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weber -- 22 Ocak 2006 16:00:42 >
  • weber kardeş teşekkürler,sen 1,3 kullandın mı
  • biraz daha bekleyebilirsen sedanı çıkacak.

burda resimleri var....
  • eyvallah saol ama şu ara almam lazım,senin araban hangisi
  • yeni kasasını kullanmadım ama eskisi oldukça iyiydi. test verilerine göre yenisinin 0-100 km/h değeri daha iyi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: izzetbey

trabzon da test sürüşü yok,bu araç için siparişle geliyor

hıı anladm. ben olsam istanbula veya ankaraya filan uçakla giderdim arabayı test eder beyenirsem alıp arabayla dönerdim. hem arabayı yeni aldığında hep uzun yol yapmak istiyorsun. buda iyi bir fırsat olur.
  • bende meriva var değiştirmeyi düşünüyorum şehir içi için biraz hantal. yeni yaris veya martta çıkacak yeni clio ikisinden birini almayı düşünüyorum.
  • ist veya ankarada test sürüşü yapanlar da yazabilir,her bilgiye acilen ihtiyaç var
  • 1-Araç kesinlikle büyük içi inanılmaz rahat ve geniş.
    2-Apartman otoparkındaki 206 dan Clio dan Ve Jazz dan bariz büyük
    3-İlk Dizel aracım olduğundan alışmakta zorluk çekecem
    4-Rodaj bitene kadar limitlerini zorlayamayacam ama araba oturaklı
    5-Kornası çok cılız ve komik
    6-Aynaları çok büyük arkayı çok ama çok rahat görebiliyorsun
    7-Multi modda vites geçişlerini hessediyorsun gerçi MM debriyajsız düz vites demek
    8-Müzik sistemi çok iyi
    9-Özelikle ön görüş çok iyi burnu kısa hatta biraz yüksekten bakıyorsun 4x4 tadında

Toparlarsak iyiki almışım diyebilirim.Daha detaylı bilgileri zamanla sizinle paylaşacam.
  • senin ki hangi tipi
  • d4d sol
  • biraz daha bahsedebilirmisin özelliklerinden lütfen ben terra sını alabilirim,acaba 1,3 sol ü nasıl fikrin varmı
  • Valla izzetbey arkadaşım genel olarak araç çok mantıklı , ekonomik olsun diye dizel istedik hem daha önce dediğim gibi corollodaki motor yarise fazla bile geldiğinden sürüşü çok keyifli.Tek uyarım düz vites al olur benzinli hiç kullanmadım onun için yanlış yönlendirmeyeyim seni ama yaris almakta en ufak bir pişmanlığım yok.Şu anda türkiyede satılan güvenlikten 5 yıldız almış başka araçta yok
  • teşekkürler,ya bir de benzinli 1,3 sol aracı olan bir arkadaş cıksa ne iyi olacak, bir de onun fikirlerini alabilsek
  • quote:

Orjinalden alıntı: crepassio

quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

Hocam ben bu parayı bu arabaya veren enayiler var mıdır diye düşünüyorum , aman alma sakın herkes aynı şeyi düşünecek inan bana, ayrıca sende pişman olacaksın, sen de aynı şeyi düşüneceksin, neredeyse Corollayla aynı para... 26 milyara 1.4 Megane lar varken bu arabayı almak resmen enayilik ötesi olur bence...

insaf artık
    biraz saygılı ol !!
    insanların tercihlerine enayilik diye yorum yapma ....

bu bir tercih adı üstünde..

araba ile ilgili istediğin yorumu yap
    alan adamı ne karıştırıyosun..

Hocam tercih te artık günümüzde sis farı standart hale geldi bir arabanın olmazsa olmaz donanımı, ama terralarda yok.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.