Şimdi Ara

TOYOTA YENİ YARİS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
69
Cevap
0
Favori
3.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu arabadan almaya karar verdim ama 1,3 sol special BENZİNLİ düz vites mi yoksa 1,4 D-4D Terra DİZEL düz vites arasında karar veremiyorum. Eğer bana yardımcı olabilirseniz çok makbule geçeçek araba sahibi arkadaşlardan yardım bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izzetbey -- 21 Ocak 2006 22:37:05 >

• Dizel al tabiki neden Benzinli alacaksınki.
  • azönce bi kanalada programda bu arabayı tanıttı.
    İğrenç bi özelliği var , göstergenin ortada olması. eskisinde de öyleydi. Kİm beğendi de gene ortaya koydular anlamadım.
    Motora gelince tabii ki dizel almanı tavsiye ederim. Hem litre bazında daha az yakıyor. Mazot ucuz olduğundan ordan da tasarruf ediyorsun. Ayrıca dizel motoru benzinden daha performanslı. Yani benzinli alman iiçin bi neden yok.
  • arabayı süren arkadaşlardan yardım bekliyorum,
  • tamam toyotadır iyidir güzeldir ama o parayı hakeden bir araç değil bence...

29-33 bin ytl arası değişiyor ki bu parayı küçük sınıf araca veriyoruz...!!!!

bence Citroen 1.6 dizellere bakabilirsin veya fransız dizellerine...tamam yine söylüyorum Japondur tutarım ama bu parayı bence haketmiyor...
  • 27 milyar
  • 27 milyardan başlıyo.

2.el Megane alınabiliniyo bu paraya.

tabiki kendine göre alacaksın arabayı iyi düşünmek gerek.Eğer yeticekse sana tabiki 0 güzel bi araba en iyi seçenek.

Hoşuna gittiyse araba kullanım amacaına uygunsa al.
  • arkadaşlar hepinize teşekkür ederim,yanlız arabayı kullanan bir arkadaş olsa onunda fikirlerini alsak çok iyi olacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: izzetbey

arkadaşlar hepinize teşekkür ederim,yanlız arabayı kullanan bir arkadaş olsa onunda fikirlerini alsak çok iyi olacak

ben kullanmadım fakat showroomda inceledim. içi çok ferah ve malzeme kalitesi mükemmel.
    istediğin model 27 milyar biraz pahallı ama güzel araba gerçekten. bagajı baya küçük ama c2 ye ve eski yarise nazaran daha geniş.
  • evet görünüş olrak çok hoşuma gitti,ayrıca görenlerinde beğenisini kazanıyor,fakat sürmek sahip olmak daha farklı onun için araca sahip olanların fikrini almak istedim,inşallah araç sahibi birileri rastlar....
  • 1,4 D-4D Terra DİZEL düz vites bana kalırsa bunu al ben olsam bunu alırım..
  • sebep nedir acaba kardeşim belirtirsen sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: izzetbey

sebep nedir acaba kardeşim belirtirsen sevinirim.

diğerine göre motoru dha yüksek gerçi o fiyat o araca cok gibi senin yerinde olsam citroen c4 al..
  • teşekkür onuda inceledim ama toyota da karar kıldım gerçi fiat konusunda haklısın,ama yinede araçı kullananların fikirlerini almak istiyorum,inşallah aracı kullanan birileri çıkar...
  • yeni yaris i olan bir arkadaş yok mu
  • 2006 dizel yaris kullanıcısı olarak sana arabayı tavsiye ederim.Ancak dizel için özelikle düz vites al derim.Bu kilodaki bu motorum hakkını düz vites çok daha iyi verir.Onun dışında bende aracımı almadan önce çok ama çok inceleme yaptım en mantıklısı yaris olduğu ortaya çıktı.
    Pahalı diyenler ciddi bir kıyaslama yapmadan pahallı diyip geçiyorlar.O paraya 2.el alınabilir diyorlar.Aynı fiyata alacağın 2.el in motorunun yanmadığının kazaya karışmadığının yada sahibinin çocuğunun arabaya kusmadığının garantisini kim verecek.0 araçla 2,el aracı aynı kefeye koyana şaşarım.
    DİZEL YARİS 1.4 DİZEL SOL MMT 29.300 AYNI ÖZELİKLERİ FİESTADA OPSİYON EKLEYEREK ALMAYA KALKARSAN ARABA 33.450 E GELİYOR ÜSTELİK DİREKSİYONDAN AYARLI mp3 PLAYER ve DERİNLİK AYARLI DİREKSİYON YOK GARANTİSİDE 2 YIL.

• Hocam ben bu parayı bu arabaya veren enayiler var mıdır diye düşünüyorum , aman alma sakın herkes aynı şeyi düşünecek inan bana, ayrıca sende pişman olacaksın, sen de aynı şeyi düşüneceksin, neredeyse Corollayla aynı para... 26 milyara 1.4 Megane lar varken bu arabayı almak resmen enayilik ötesi olur bence...
  • yarisin göstergelerinin ortada olmasını sorun edenler var fakat ortadaki göstergelere alışmak 1 ayı bulmuyor.
  • araba sahibi arkadaşlar arabanız hayırlı uğurlu olsun Allah kazadan beladan saklasın,sizden ricam arabanızın özelliklerini artılarını eksilerini yazarsanız çok memnun olacağım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ıcestar

yarisin göstergelerinin ortada olmasını sorun edenler var fakat ortadaki göstergelere alışmak 1 ayı bulmuyor.

ya kuzy onu dert edenler cok syrek bence ortada olması fena deil.. hoş bile duruo
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.