Hocam ben bu parayı bu arabaya veren enayiler var mıdır diye düşünüyorum , aman alma sakın herkes aynı şeyi düşünecek inan bana, ayrıca sende pişman olacaksın, sen de aynı şeyi düşüneceksin, neredeyse Corollayla aynı para... 26 milyara 1.4 Megane lar varken bu arabayı almak resmen enayilik ötesi olur bence...
insaf artık biraz saygılı ol !! insanların tercihlerine enayilik diye yorum yapma ....
bu bir tercih adı üstünde..
araba ile ilgili istediğin yorumu yap alan adamı ne karıştırıyosun..
Almadan diyorum işte... Aldıktan sonra demezdim... Arabayla ilgili yorum yapıyorum bence bu arabaya bu parayı vermek akılsızlık olur daha ne diyim...
kardeş fikrine teşekkür ama sen bu arbaya sahip olmadığın için dikkate almıyorum saol yinede
sedanıda güzelmiş. bide tek kapılısı gelirmi acaba tr ye. tek kapılısı çok hoş.
bence de zaten hepsi güzel
quote:
Orjinalden alıntı: izzetbey
arkadaşlar sizden ricam 3-4 gün içinde yeni yaris 1,3 sol benzinli ve 1,4 terra dizel hakkında ne kadar çok bilgi gönderirseniz o kadar mimnettar kalacam şimdiden teşekkür ederim....
selamlar, sen bu mesajları gerçekten bilgi almak için mi yazıyorsun yoksa dalga geçmek için mi? millet 2 sayfa boyunca (özellikle bulent cagın) yorumlarını yazmış kullananlar, sen hala başka kullanan var mı diyorsun.araba zaten piyasaya çıkalı 1 ay oldu.kaç kişi alıcakta yorum yapıcak..başka ne yorum bekliyorsun ki?
quote:
Orjinalden alıntı: izzetbey
başka yaris sahibi varmı acaba forumumuzda
DOSTUM BEN DE YARİS 1000 CC ALDIM.SEHIR ICI ICIN IDEAL OLDUGUNU DUSUNUYORUM.BENZINLI FAKAT COK AZ YAKIYOR BEN DE SENIN GIBI 3 KISILIK BIR AILEYIM VE YILDA ORTALAMA 6000 KM FALAN YAPARIM DIYE DUSUNDUM.SOL KADAR OLMASA DA KONFORU IYI GERCI ARABA ELIME HENUZ GECMEDIAMA INAN COK ARASTIRDIM.NE VARSA YARIS TE VAR.
hayırlı uğurlu olsun kardeş
arkadaşlar sizden ricam yeni yaris 1,3 sol benzinli ve 1,4 terra dizel hakkında ne kadar çok bilgi gönderirseniz o kadar mimnettar kalacam şimdiden teşekkür ederim.
Konu topic sahibi tarafından gereksiz yere üstte tutulmaya çalışıldığı için kapatılmıştır...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme