Şimdi Ara

Toyotalar artık sorunsuz degiller mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
3.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Aѕℓαη66™

fazla teknolojide sağlığa zaraldı demekki

tabiki zararlı örnek olarak bir şahin arıza yaptımı tamir ettirmek cok kolay fakat elektronik bir araç bozulduysa biraz yanıyor insan
  • Bir toyota kullanicisi olarak; mazda varken niye toyota??
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrozenFlame

Bir toyota kullanicisi olarak; mazda varken niye toyota??

?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceyhunberber

quote:

?

Bir Seat kullanıcısı olarak; Toyota varken niye Mazda??
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaya5789

quote:

quote:

?

mazda cok güzel arac ic mekan tasarim kalitesi ile corolladan önde mazda 3 bence ...

ama ne dizeli var nede az yakan benzinlisi nede 2. eli

belki corolladan bile sorunsuzdur bilemem...

neden alayim peki simdi ben dimi :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kaya5789

quote:

quote:

?

mazda cok güzel arac ic mekan tasarim kalitesi ile corolladan önde mazda 3 bence ...

ama ne dizeli var nede az yakan benzinlisi nede 2. eli

belki corolladan bile sorunsuzdur bilemem...

neden alayim peki simdi ben dimi :)

Bana Mazda-Toyota tıpkı Seat-VW gibi geliyo :)

Aralarında yarım gömlek fark var

• eylül 2000de aldığımız corolla hala taş gibi, en küçük bir arıza çıkarmadı ama yenilerde çok arıza yorumları okuyorum. ne olursa olsun toyota müşterisine verdiği değerle bir numara benim gözümde. Sorun çıkartabilir diye euro dizel gelmeden dizel corollaları getirmemişti türkiyeye. bunu yapabilecek başka marka var mı?
  • 5,5 yaşında 70.000 km Corolla, arada bir uzaktan kilitleme çalışmıyor. Şu ana kadar yaptığı ilk arıza, ay sonunda serviste baktıracağım.
  • Arkadaşın 2006 bmw 1 serisinin elektronik bir arıza nedeni ile yolda kaldığına şahit olunca insan toyotasını daha da fazla sevmeye başlıyor
    okadar para verip yolda kalmak can sıkıcı olsa gerek.

8 yıllık akü ömrünü doldurunca bende yolda kalmıştım gerçi imdadıma yine bir toyota yetişti

bkz: ceyhunberber ve yarisi

toyotalar çok bozdu 8 yılda akümü bitermiş

Millet 8 yılda motoru eline alıyor biz aküyü aldık, hayırlısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arifomer -- 13 Ekim 2009; 3:37:10 >

• Toyotada bozulur,insanlar gozunde cok buyutuyor bu markayi.kaliteli olusuna laf yok.ama bozulmaz diyede bursey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arifomer

Arkadaşın 2006 bmw 1 serisinin elektronik bir arıza nedeni ile yolda kaldığına şahit olunca insan toyotasını daha da fazla sevmeye başlıyor
    okadar para verip yolda kalmak can sıkıcı olsa gerek.

8 yıllık akü ömrünü doldurunca bende yolda kalmıştım gerçi imdadıma yine bir toyota yetişti

bkz: ceyhunberber ve yarisi

toyotalar çok bozdu 8 yılda akümü bitermiş

Millet 8 yılda motoru eline alıyor biz aküyü aldık, hayırlısı

bidahakine sana vercem elektriği araca değil....

• Bence sorunsuzluk kavramının içine, hem araçtaki bileşenlerin bozulma oranının düşük olması, hem de çıkması muhtemel problemler karşılığında servislerin müşterilerine tavrı giriyor.
    Bu iki husus birleştiğinde, bence Türkiye`de sorunsuzluk konusunda Toyota lider durumda.
    Aldığınız araç mekanik anlamda sorunsuz olabilir ama garanti kapsamında dahi olsa sağda solda insanların neler çektirdiklerini okuyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KemalKSK

quote:

Orijinalden alıntı: sametadali

99 model hidrolik direksiyonu ve elektrikli camı bile olmayan bir corollanın neresi sorun çıkaracakki

1995 toyota gli , 4 cam otomatik- klima - hidrolik direksiyon - far direksiyon yükseklik ayarları - elektrikli aynalar - Abs - Otomatik Vites (opsiyonel )- merkezi kilit - arka cam çocuk kiliti - cam sıkışma önleyici hahaha:) siz fiat ve alfa dan devam :)

fiat ve alfayla devam ediyorum zaten vede çok memnunum sorunsuz çok şükür o dediğiniz 95 corollaya binmeyede gücümüz yetiyor ama aynı paraya veya daha pahalısına neden 6 yaş daha eski arabaya bineyimk, benim fiatımda sorunsuz ve daha yeni herkes istediğini apmakta özgür

• quote:

quote:

99 model hidrolik direksiyonu ve elektrikli camı bile olmayan bir corollanın neresi sorun çıkaracakki

99 sahinerde var tempralarda varda corolladami yok ? glx donanim corollalara bi bak istersen

sorunsuzluk olarak o yillarin araclari ile kiyasla bakalim doğan sahinler r9 lar sanayide gezerken kactane corolla gordun sanayide ?

şahinle corollayı kıyaslamayalım isterseniz tabi corolla şahinle aynı kefede bir araç derseniz o başka ev 99 tempralarda marealarda dijital klimasına kadar herşey var iyice bir inceleyin derim bu arada corollanın glx diye bir donanımı yok gli modeli var onunda özelliklerini iyi biliyorum merak etmeyin

• quote:

Orijinalden alıntı: AppendiX

quote:

tartışma çıkmasın bari edit.. silinebilir.

bu forumun amacı tartışmak zaten ama kavga değil tabiki hakaret veya saygısızlık etmediğiniz sürece herşeyi söyleyin benim açımdan sorun yok bu benim açımdanda böyledir saygılar...

• bir arac isi yapan sirkette calisiyorum. yaklasik 55 bin civari degisik marka modelde aracimiz var. hepsi sifir olarak alinip en fazla 3 yil kullaniliyor. Bu araclarda motor sorunu , arizalar , kazalar gibi sorunlar oluyor. Motor yiyen sifir araclarimiz var.

Bunlar arasinda en cok motor arizasi yapan arabanin yeni toyota corolla nin d4d dizel motoru olmasi dikkatimi cekti. haftada en az 5-10 tane arabanin motoru ariza cikariyor ve arabaya motor yapiliyor. bunlarin cogu toyotanin dizel motorudur. sonra ford geliyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeHuG

bir arac isi yapan sirkette calisiyorum. yaklasik 55 bin civari degisik marka modelde aracimiz var. hepsi sifir olarak alinip en fazla 3 yil kullaniliyor. Bu araclarda motor sorunu , arizalar , kazalar gibi sorunlar oluyor. Motor yiyen sifir araclarimiz var.

Bunlar arasinda en cok motor arizasi yapan arabanin yeni toyota corolla nin d4d dizel motoru olmasi dikkatimi cekti. haftada en az 5-10 tane arabanin motoru ariza cikariyor ve arabaya motor yapiliyor. bunlarin cogu toyotanin dizel motorudur. sonra ford geliyor..

Hocam fordun hangi modeli ve dizeli acaba? Merak ettiğim için soruyorum.
    Bende otomatik mondeo dizel var 120.000 km'de, sıfır almıştım 4 yıldır motor ve şanzımanla ilgili hiçbir sorun yaşamadım...
  • quote:

quote:

quote:

99 sahinerde var tempralarda varda corolladami yok ? glx donanim corollalara bi bak istersen

sorunsuzluk olarak o yillarin araclari ile kiyasla bakalim doğan sahinler r9 lar sanayide gezerken kactane corolla gordun sanayide ?

şahinle corollayı kıyaslamayalım isterseniz tabi corolla şahinle aynı kefede bir araç derseniz o başka ev 99 tempralarda marealarda dijital klimasına kadar herşey var iyice bir inceleyin derim bu arada corollanın glx diye bir donanımı yok gli modeli var onunda özelliklerini iyi biliyorum merak etmeyin

ekrani tam calisan temprami var :D bide alt takimi zayif tempra tipo serisinin corolla ile kiyas edersen....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyhunberber -- 14 Ekim 2009; 22:58:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MeHuG

bir arac isi yapan sirkette calisiyorum. yaklasik 55 bin civari degisik marka modelde aracimiz var. hepsi sifir olarak alinip en fazla 3 yil kullaniliyor. Bu araclarda motor sorunu , arizalar , kazalar gibi sorunlar oluyor. Motor yiyen sifir araclarimiz var.

ilginc cevremde cok var hicte motor sorunu yasayan olmadi.... ha gider normal mazot koyarsin bunun toyotas vs si olmaz sirket araci bilemem.. bide kullanan dizel kulanmayi bilmez otobanda basar arkasindan beklemeden kapatir alir turboyu eline bunun toyotasi vs yok.....

• quote:

quote:

quote:

quote:

ekrani tam calisan temprami var :D bide alt takimi zayif tempra tipo serisinin corolla ile kiyas edersen....

evet haklısın tempra ve tipoların ön takımı zayıftır dijital ekran ise o yılların en güzel ekranıdır bunu kimse inkar etmez sanırım bu kadar teknolojide 10-15 yıl sonra sorun çıkması doğal elektronik şeyler sonuçta ama ekranı çalışan çok görüyorum etrafta hala

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.