Şimdi Ara

TP-LINK 3 günde bir arayüz girme sorunu yaşayanlar ,acl ayarı ile düzeltme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sa ,şimdi bu olay herkesin başına gelmiştir bu markada ,diyelimki bu ayarlardan fazla anlamayan kullanıcılarda var sırf güvenlik önlemi diye fabrika ayarları neden resimdeki gibi gelmiyorda herkese bu sorun yaşatılıyor anlamıyorum ,mesela ben kaç ay sonra şansına gördüm konuyu öğrendim,acl ayarında zaten lan secince kablosuz müdahale edilmez demişler yani hackerinda kalkıp modeme gelip kablo takcağı yok heralde ,yani ozaman bu ayar fabrika ayarı şeklinde resimdeki gibi gelse her müşteri kalkıpda foruma bu sorunu yazmasa ve her tp link markasında bu sorun var demese ,boş yere itibar kaybediyosunuz basit bir ayar yüzünden ,müşteri modeme res atmadan istediği zaman arayüze girmek istiyor ,güvenliği sizemi kaldı ,güvenlik kaygısı olan zaten önlemini alır kapatır :D

-------------------------------------------------
    ------önceki konu sorunu çözülmeden önceki-------
    1)önceki model gene tl link 150 mbps olandan vardı aynı sorun bundada vardı işte tp link sitesinde falan güncelleyin düzelcek diyolardı eski modemde defalarca farklı versiyonları güncelledim hiç düzelmedi
    2)içerki odalar çekmiyor diye 300 mbps alayım dedim şuan gayet iyi çekiyor ama ilk geldim kurdum herşey güzel ama 2 ,3 gün geçtimi gene aynı sorun bu modemdede var ara yüze modemi kapatıp açmadan girmiyor ,zaten tp link çoğu modemde aynı sorun yaşanıyor demişlerdi
    3)benim istediğim şuan bu modeli kullanımda güncellediği zaman düzeldi diyebilcek biri varmı yani gene eski modem gibi defalarca deneyip olmucaksa hiç uğraşmak istemiyorum
    4) yada modem içinde bir ayarmı varda hani ilk kurulumdan sonra başkası müdahale etmesin diye girişi kapat gibi bir seçenekmi varda arayüze sokmuyor anlamadım gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kavinq -- 20 Temmuz 2015; 3:43:03 >

• 1)yeni gördüm acl aktif et demişler önceki konularda bir kaç gün öle deneyim düzelir inş
    2) acl denedim netden bi resim vermişler onun gibi 192.168.1.1-192.168.1.100 ,yaptım ama buseferde hiç girmiyor modemi kapasakda girmiyor anca reset yapınca tekrar giriyor,tam ayarı ne acl ayarı bilen varmı
    3)uygulamayı hepsi yerine web ayarladım düzeldi şimdi giriyo bakalım 3 güne gene iptal olcakmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kavinq -- 20 Temmuz 2015; 3:22:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kavinq

1)yeni gördüm acl aktif et demişler önceki konularda bir kaç gün öle deneyim düzelir inş
    2) acl denedim netden bi resim vermişler onun gibi 192.168.1.1-192.168.1.100 ,yaptım ama buseferde hiç girmiyor modemi kapasakda girmiyor anca reset yapınca tekrar giriyor,tam ayarı ne acl ayarı bilen varmı
    3)uygulamayı hepsi yerine web ayarladım düzeldi şimdi giriyo bakalım 3 güne gene iptal olcakmı

Sayın kavinq,

Bu konu ile ilgili dilerseniz bizlere özel mesaj olarak mail adresinizi iletebilirseniz, sizlere bu işlemlerin anlatıldığı bir doküman yönlendirebiliriz.

Saygılarımızla,

• quote:

Orijinalden alıntı: TP-LINK TURKIYE

quote:

1)yeni gördüm acl aktif et demişler önceki konularda bir kaç gün öle deneyim düzelir inş

Sayın kavinq,

Bu konu ile ilgili dilerseniz bizlere özel mesaj olarak mail adresinizi iletebilirseniz, sizlere bu işlemlerin anlatıldığı bir doküman yönlendirebiliriz.

Saygılarımızla,

yok saol be usta yetkiliden yardım istemezük :D netden okuya okuya çözdüm zaten. Sen sorunu anlamamışsın , olay şu bütün kullanıcılar istediği zaman misal 192.168.1.1 yazıp arayüze girmeye alışmış ama üretici firma kalkıpda güvenlik açığı var diyip acl seceneğini kapatıp yada ayarlamadan müşteriye sunması saçma bir işlem bunu sölemek istedim, yani millet alışmış hemen girmeye ,kurulumda girip ,3 gün sonra girmneyincede millet bunu bir sorun var sanıyo ve buda neye sebeb oluyo gezin bir ton siteyi ,tp linkin bütün modemlerinde bu sorun var diye laflar döner buda kötü reklamdır ama olay bir sorun değil acl ayarsız gelmesiymiş ,demek istediğim siz bunu misal 192.168.1.1 den sürekli açılcak şekilde acl ayarlayıp satarsınız ama kitapcıgınada bilgilendirme güvenlik açığı gibi bir yazı yazarsınız zaten güvenlik endişesi olan kendi kapatıp önlem alır, ben bile bunu sorun sanıyodum eski tplinkde modemi kapatıp açmakdan gına geldi ,yeni modem aldım diye hadi tam araştırayım dedim bi ayarı vardır kesin anca öle buldum , tutki adama diyosun misal veriyorum c: içinde oyun klasörüne yapıştır adam diyo c: nerde :D yani modem kurmayı bilmeyen kullanıcılar varken basit bir ayar yüzünden bunu sorun gibi algılatmak çok saçma bir itibar kaybından başka bişi değil , bak bu sorun okadar sinir etmişki yazdıkca yazdım , değişen bişi olmucak tabi neyse selametle acl kapatın aman hackerlar girmesin modeme :D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TP-LINK TURKIYE

quote:

Sayın kavinq,

Saygılarımızla,

yok saol be usta yetkiliden yardım istemezük :D netden okuya okuya çözdüm zaten. Sen sorunu anlamamışsın , olay şu bütün kullanıcılar istediği zaman misal 192.168.1.1 yazıp arayüze girmeye alışmış ama üretici firma kalkıpda güvenlik açığı var diyip acl seceneğini kapatıp yada ayarlamadan müşteriye sunması saçma bir işlem bunu sölemek istedim, yani millet alışmış hemen girmeye ,kurulumda girip ,3 gün sonra girmneyincede millet bunu bir sorun var sanıyo ve buda neye sebeb oluyo gezin bir ton siteyi ,tp linkin bütün modemlerinde bu sorun var diye laflar döner buda kötü reklamdır ama olay bir sorun değil acl ayarsız gelmesiymiş ,demek istediğim siz bunu misal 192.168.1.1 den sürekli açılcak şekilde acl ayarlayıp satarsınız ama kitapcıgınada bilgilendirme güvenlik açığı gibi bir yazı yazarsınız zaten güvenlik endişesi olan kendi kapatıp önlem alır, ben bile bunu sorun sanıyodum eski tplinkde modemi kapatıp açmakdan gına geldi ,yeni modem aldım diye hadi tam araştırayım dedim bi ayarı vardır kesin anca öle buldum , tutki adama diyosun misal veriyorum c: içinde oyun klasörüne yapıştır adam diyo c: nerde :D yani modem kurmayı bilmeyen kullanıcılar varken basit bir ayar yüzünden bunu sorun gibi algılatmak çok saçma bir itibar kaybından başka bişi değil , bak bu sorun okadar sinir etmişki yazdıkca yazdım , değişen bişi olmucak tabi neyse selametle acl kapatın aman hackerlar girmesin modeme :D

Sayın kavinq,

Bilgilendirmeniz için teşekkür ederiz, sorun devam ediyor olabilir düşüncesi ile bir önceki mesajımızı iletmiştik. Bu konu ile ilgilihttp://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=102056027 konuda ki mesajımızda genel bir bilgilendirmemiz bulunmaktadır. Şuan aktif olarak sorun yaşanan cihazlar üzerinde de çalışmalarımız devam etmektedir ve problemler için yayınlanacak yazılımlarımızı web sitemizden de takip edebilirsiniz.

Saygılarımızla,

• Aynı sorun bende de var hiç bir şekilde düzelmiyor. Tp-Link yetkilisi de çok yardımcı olmaya çalıştı sağolsun. Modemi dün Tp-link'e gönderdim bakalım sonuç ne olacak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.