Şimdi Ara

tp link 7210 sorunları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • geçtiğimiz aylarda 100 metre (açık görüş) ötedeki depomuza güvenlik kamerasını izleyebilme amaçlı menzil genişletici ihtiyacımız oldu. biraz buradan da araştırdıktan sonra tp link 7210 alıp kurulumunu yaptım ama aldığımdan beri stabil kullanamadım. bununla ilgili tp link teknik destek ile birkaç görüşmemiz oldu, son görüşmede de ikinci seviye teknik destekteki arkadaş bilgisayarım üzerinden bağlanarak 1 saatten fazla uğraştı ama sonuç alamadık. sinyal bir türlü stabil olmadığı gibi sürekli kopmalar ve 100mt ötedeki bağlantıda maksimum 1mbps bağlantı hızı görebildik.

deneme amaçlı aynı cihaz ile başka bir yerde bağlantıyı 300mt öteye taşımayı denedim, bunda da açık görüşe sahip bir noktayı denedik yine stabil çalıştıramadık. en son tekrar tp link'i arayıp cihazı teknik servise gönderdim, bakalım sonuç ne olacak.

bu arada farklı bir yer için ikinci bir cihaza ihtiyacımız oldu ve ubnt nanostation m2 aldım. şu an deneme amaçlı teknik servise gönderdiğim 7210'un yerine bağladım ve karşı tarafta sinyal stabil şekilde 6 mbps alıyorum.

tp link servisten geldikten sonra durumla ilgili buradan bilgilendireceğim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.